Zhodnocení roku 2007

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Hoki »

Já lítal pořád jen s jedním vlastním modelem, ale zato intenzivně. Začal jsem psát do RC-manie. Zalítl jsem v pořádku 6 cizích modelů. Měl čtyři adepty na učení a tři už lítají samostatně. No a ve skelpě mám na 75% hotové další dva modely pro rok 2008.
JK
Kontaktovat uživatele:

Rok 2007 ???

#17 Příspěvek od JK »

Lietal som, ale s manželkou po rádio a chemoterapii, v septembri som bol na operácii oka, na modelárčinu veľa času a priznám sa, aj chuti popri tomto a ešte práci nezostávalo. Tak sa mi podarilo "ulepiť" len toho malého Pipera, je na mojej www. Takže ak tento rok bude aspoň o niečo lepší, rád na ten 2007 zabudnem....
wh
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od wh »

V roce 2007 jsem se vlastně teprve dostal k lítání...(jsem r.v.1959) :P ...začal jsem chodit s e synem a abych se tam nenudil koupil jsem si "wildu" k letošním vánocům ještě helinku syma schweiser 300,tak mám s čím blbnout.Vím že to nejsou žádné super stroje,ale na vyblbnutí to stačí... A synek Adam?? laškuje s kombatama a teď staví konstrukční elektru Kloník ,viz moje stránky
Takže všem dobrý vítr a co nejmíň crashů :twisted:
Hitec Eclipse / Palík 2,4 GHz/MZK moje smečka: http://braun1.webgarden.cz/hangar
šimon hub
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od šimon hub »

tenhle rok jsem měl málo času,když jsem měl prázdniny,tak jsem bohužel za dva měsíce(je fakt že ne v kuse)nedokázal alespon zalétnout starší rc set bellanca,chybky už jsem myslím všechny vychytal,tak ted někdy bych ju vyrazil zalétat,ještě že jsem tento rok nakoupil pár x twinů jinak bych se asi ukousal,doufám že 2008 bude ještě plodnější a kvalitnější než 2007 a předchozí
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Moje bilance:

Zprovozneny 4 nove modely (Twist 3D, Mustang od LM, Elegant dvouplosnik, Giles TopmodelCZ)

Postaveny 2 experimentalni stroje (WC-01, Vigabu)

Prodany 2 modely (Extra VA, Giles TopmodelCZ)

Porizeny 3 nove modely na sezonu 2008 (X-treme - Pelikan, Stinger - LS model, Bellanca v rozsypu - Hacker)

Elektronika: Porizeni A123 baterii, zmena vysilace z Optic 6 na MC-19.

Nekolik mensich havarii.

Zadna totalni havarie.

Celkove zhodnoceni: Celkem vydareny rok. Jsem spokojen. :D

Plan do roku 2008: Poridit akrobata na 4s A123.
JK
Kontaktovat uživatele:

Vzduchoplavec...

#21 Příspěvek od JK »

...tak ať Ti to vydrží, Vzduchoplavče!!!
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od RadimHnilica »

Já to letos měl docela dost slabé.Ze začátku sezóny jsme se na to s bráchou vrhli a chodili trénovat skoro každý den.Ale pořád jsem se nějak trápil se seřízením abbry po pádu v roce 2006.Nakonec jsem ji prodal s tím že po hávarce už není na přesné létání dobrá a zbytek sezóny odlétal se starým Top_linem.Potom přišlo na dost dlouhou dobu pracovní vytížení a na letání bylo málo času tak jsem Během roku jsem objel pár (asi 10) předváděcích akcí se starým Capem 2,4m a pouze dvě soutěže na jedné jsem vyhrál a na druhé jsem málem rozbil model pro technickou závadu takže jsem se ani neumístil,Koupil a dokončil Katanu 33% od Krilla a ted na konec roku nové F3Ačko které osadím věcmi z abbry.během roku jsme doma dokončili společně s brachou a taťkou několik nových modelů a zrepasovali čmeláka 2,2m do nového roku bychom měli nastoupit s kompletně novou výbavou pokud se nám tedy podaří dokončit ještě brachového Capa 3m.Takže já osobně měl rok 2007 po modelářské straně takový neutrální a doufám že 2008 bude úspěšnější a klidnější.Tak ať se Vám všem v novém Roce daří přeje Radim
Radim
Abu
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Abu »

No kdyz tady vsichni bilancujou (cti - vytahujou se co stihli postavit a rozsekat :D ), tak ja budu taky trochu, chronologicky:
- nove radio MC-19
- postaven depronovy Cmelak
- nove motory (Dualsky) a baterky do Mustanga a Roryse
- prodano moje staricke Toro 300
- od Wrouma koupen EPP 3D plazolet-zmitac dvouploch Shark 1000
- od Viktora koupena Optima II (pravy opak predchoziho stroje)
- rozestavena 1.7m polomaketa 3 motroveho dopravaku D333
- postaven "soutezni special" StyroProto na S400
- havarie a oprava Optimy (zlomeny trup)
- nova nabijecka Hyperion 1210 (priprava na A123)
- tradicni predvanocni stavba = airboat SwampRat (v roce 05 to byl Messenger, 06 Utka)
- momentalne prodavam Mefista a chystam misto pro jeho nastupce, asi Trinity elektro (3m celokompozit)
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
diablotin

#24 Příspěvek od diablotin »

tak sem to secetl
tak sem za lonsky rok dal dohromady nebo koupil asi 22 letadel
z toho rozbil asi 13(z toho vetsina aircomatovych stihacek) v nich znicil asi 5 motoru a nekolik baterek vetsi mnozstvi serv a jeden primac
dal uz se mi to nejak nechce pocitat
Naděje umírá až po nás.
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Hoki »

diablotin píše:tak sem to secetl
z toho rozbil asi 13(z toho vetsina aircomatovych stihacek) v nich znicil asi 5 motoru a nekolik baterek vetsi mnozstvi serv a jeden primac

Nevím jestli se chlubíš nebo lituješ. :lol: :lol: :lol:
blesk
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od blesk »

Hoki píše:
diablotin píše:tak sem to secetl

Nevím jestli se chlubíš nebo lituješ. :lol: :lol: :lol:

zaslouží si diplom "největšího třískače" :D
já jsem to u nás na závodech dával za nejvíc bodů v seriálu závodu RCEJ co jsem pořádal
Wendelin
Kontaktovat uživatele:

hodnocení

#27 Příspěvek od Wendelin »

Tak já tedy také zbilancuji:
-Přechod z čajna setu na osvědčený český Bendy 400 a hle ono to létá i v mých rukách ,neuvěřitelná extáze při prvních povedených letech a přistáních.

-přechod na lipoly,koupě nabíječe U 14,vzhledem k tomu,že mám i nikláky a nepoučen jsem do toho vletěl,tak mi dost chybí funkce vybíjení :x
-koupě vysílače Optick 6: Tak to už je úplně jiný kafe než ta setová.

-koupě Focke Wulf 190 od lm model,ale vzhledem kčasové tísni zálet odložen na jaro.V tomhle počasí se na to fakt necítím.Spíš to vidím až na dalším Depron Cupu,že to svěřím zkušenějším aby mi to zalétli.

-no a Ježíšek byl na mě hodný(nebo to byl Herry :D ) mi přinesl Rare Beara
který zatím slouží v dlouhých zimních večerech jako motivace a důvod k přemýšlení čím to osadit.

-předsevzetí na jaro: létat,létat ,létat
FW 190A LM model
Bendy 400 http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=267
http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=298
Lepší tužka za uchem než lopata v ruce.
diablotin

#28 Příspěvek od diablotin »

lituju to co sem kde vydelal tak uz zase nemam
Naděje umírá až po nás.
georg
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od georg »

Tak pro mě to byl úspěšný rok poměrně, tak začla jsem s Canary(a spalováky), pak to pokračovalo kombatem, depronakem, vznášedlem. Ted dostavit Tracy od Vzduchplavce, dostavit Sea Bee, pak před létem koupit nový větron, zatim se mi moc líbí Discus.
Jinak moc jsem toho nerostříkl, kromě toho prdoletu jak byl moc těžškej.
Do budoucna mám plány, že udělám piloták na větroně a v únoru udělat zkoušky na řidičák, to je tak vše.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Marek71 »

Ja som tohto roku len začal, na konci leta, takže u mňa to bude stručné...

Kúpil som dva modely - Easystar a Toro 900, oba stále lietajú.

Postavil som jeden depronový model, ale už som ho stihol aj zrušiť. Vybavenie je OK, bude do ďalšieho.

http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=330

Mám rozostavaný ďalší model, čakám na vybavenie a dúfam, že tentokrát vydrží trochu dlhšie :-)

http://galerie.rcserver.cz/index.php?action=dtl&id=415

No a plány na r.2008 ? Ak sa podarí, tak výmena ES za nejaký "naozajstný" vetroň, niečo ako Phobos a podobne. A ešte by som rád FW 190 od LM Model... uvidíme. No a samozrejme, rád by som aj niečo postavil, depronu ešte mám celkom dosť :-)
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“