Tlumiče
Tlumiče
Koupil jsem si tyto tlumiče http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=19869
chtěl bych se zeptat jestli se tyto nebo podobné tlumiče prodávají bez náplně ? Zdá se mi to prázdné.
chtěl bych se zeptat jestli se tyto nebo podobné tlumiče prodávají bez náplně ? Zdá se mi to prázdné.
- Xenomorfus
Re: Tlumiče
Tlumice se v drtive vetsine prodavaji bez oleje. Lepsi vyrobci k nim dodavaji olej v sade a pridavaji vetsinou treba dalsi pistky s jinym poctem der, distancni podlozky apod. Olej si stejne vetsina lidi micha svuj podle konkretniho umisteni tlumicu v konkretnim auticku.
Xenomorfus
Traxxas,Absima CR4T,Hotwing,Crack Jak-55,150cm Mlok,P-51D,Stuka
Si vis pacem, para bellum
Čoveče nezdá se mi, že by toto byly olejové tlumiče... 
- Xenomorfus
Tak zadna konkretni specifikace k nim neni, ovsem typoval bych, ze to jsou olejove tlumice.
Kazdopadne pokud nemas doma do nich olej, co tam patri, muzem se nekde potkat a venuju Ti kapku sveho
.
Kazdopadne pokud nemas doma do nich olej, co tam patri, muzem se nekde potkat a venuju Ti kapku sveho
Xenomorfus
Jsou to olejaky, otazka je jak kvalitni
jinak kazdy kdo se uz o auto trosku stara by mel mit doma zasobu silikonoveho oleje (nepouzivat zadny jiny!). Ja pouzivam 35ku (origo Traxxas stock), pak 45 a 65. Cim vyssi cislo, tim vetsi hustota. Nekdo si to i micha, zalezi jak uz je kdo dobry a dokaze si tim vyladit jizdni vlastnosti. Nak
Určite jsou olejove protoze maji segrovky,ja je koupil protoze jsem nechtel jezdit na obyč. pružinach .Mam jen jedno male auto 1:16 a to použivam když se zrovna neda litat, určitě bych od někoho čtyři kapky koupil 
- Xenomorfus
No, posli mi klidne SZ, at to tu nezas... oleju mam celou radu od 100 do 1000 cS, neco dame dokupy, tech par kapek ti daruju.
Xenomorfus
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
No já bych tipoval že to taky fakt nejsou tlumiče olejové. Je to hliníková náhrada za třecí plastové origo tlumiče. Vsadim se že je to vytočený (odlitý) z jednoho kusu s natočenou matkou pro pero.
- Xenomorfus
Tak tlumice to olejove jsou, vcelku klasicka konstrukce, odsroubuje se nahore normalne, jen tam chybi gumova "dušička", ktera zajisti vzduchovy prostor. Je tam jen "O" krouzek. Je to pro lehke auto, zatim jsme dali olej 150cS, uvidime, kdyztak se da posleze s vetsi viskozitou.
Xenomorfus
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to potom ok. Podle fotek se mi to fakt zdálo "nerozebiratelný". 
Jak je vidět zdání klame... alespoň mě určitě
... v každém případě tím lépe a ať to pořádně péruje! ...teda tlumí.