ST píše:Máte to kluci graupácký pěkný. Já už taky zjišťuju, že z hovna bič neupletu a tak to je. Takže mě zatím musí stačit 500m, ikdyž video na 5Ghz mi funguje (200mW) dobře, a spíš mi nestíhá příjem na 2,4GHz s čínským klonem FASST ready. Jinak já si svoje anténky ladím na profi zařízení ROHDE&SCHWARZ FSH6 ( spektrák do 6GHz ). Takže mě v tomhle nic nepřekvapí a ve svý podstatě je anténařina můj denní chleba.
Stando to máš tak. Když jsem koketoval s kopterou,ptal jsem se na informace a každý se na mně vysral. Tak jsme šli za odborníky, ano zaplatíš to,ale neprošlapáváš slepé a nasrávací cestičky. Velké poděkování patří majiteli helicam.cz http://www.helicam.cz/ Skvělý help desk!.
Teď je správná doba dodělat konečně stativ tak aby to mělo štábní kultůru
Koupil jsem kvalitní 5mm překližku a udělám takový domeček,kde bude video přijímač,držák na anténu (i směrovou) a přípohledový monitor. Pak budu moct čumět kam se brácha řítí...a i obráceně on později (až vše dodělám já) kam zase letím já.
Kamerka má OSD set-up přímo na sobě ..taky fajn
Monitor jsem dneska testnul a paráda. Společně s tím jsem si aspon vyzkoušel kamerku od Ivana Hořejšího.
Venku je prd světlo (teď v púl páté), ale i tak je obraz víc než dostačující.