Protos 500 pokračování
Re: Protos 500 pokračování
Dík za info. Vyměnil jsem ložiska v gripech vrtulky, nikde nic nedrhne a tak jsem šel lítat, nechápu pořád jednu věc, co to dělá. Levá pirueta je mnohem rychlejší než pravá a to i po zmenšení náběhu na microbeastu. Osazení regl roxxy governor režim a bezpádlo microbeast.
Limit v kanalu vrtulky ve vysilaci mas na obe strany stejny?
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Ano, limit vrtulky ve vysílači mám na obě strany shodný. Levá vrtulka je prostě mnohem rychlejší a dokonce se mi zdá, že i zrychluje.
Protos 500 zije! Vysly nove manualy a nektere dily.
FBL Carbon: http://www.msheli.com/Manual/Protos%20C ... v_2013.pdf
FBL Plastic: http://www.msheli.com/Manual/Protos%20P ... v_2013.pdf
FBL Carbon: http://www.msheli.com/Manual/Protos%20C ... v_2013.pdf
FBL Plastic: http://www.msheli.com/Manual/Protos%20P ... v_2013.pdf
Spirit System
1) Ahoj, stavím Protose 500 a mám doma motor GAUI 1100KV Brushless Motor 1500W (855502). Co se týká parametrů obecně tak by byl asi ok, ale nevím zda těch 1100kV už není moc. Chtěl bych točit na rotoru takových 2700-2800ot. A nevím zda i 12z pastorek nebude pořád moc.
Napájení bude 6S
2) Kolik je vlastně cca max průměr a délka motoru který se vejde do rámu (stavebnici nemám ještě doma)?
3) Má někdo zkušenosti s motoerm Hyperion HS 3026 880kV pro Protose, pokud by tam nešel ten Gaui tak bych to asi osadil tím Hyperionem, lítáte ho někdo, papírově se zdá lepší než MVVS pro Protose a je i levnější.
Napájení bude 6S
2) Kolik je vlastně cca max průměr a délka motoru který se vejde do rámu (stavebnici nemám ještě doma)?
3) Má někdo zkušenosti s motoerm Hyperion HS 3026 880kV pro Protose, pokud by tam nešel ten Gaui tak bych to asi osadil tím Hyperionem, lítáte ho někdo, papírově se zdá lepší než MVVS pro Protose a je i levnější.
RC Helis and cars, Brno
motory hyperion jsou nemlich to samý jako scorpion, jen maji mozna lepsi loziska.Tenhle typ bude stejny jako setovy motor.
Protos500,Raptor30
To ano, ale vyplati se koupit vsechno ze setu, nez vsechno zvlast.
Spirit System
Máte někdo zkušenosti s listy MS Composit CFC listy rotoru 42 cm/6/3. Cenově dobré, jak jsou na tom letově oproti SAB? Chtěl bych je zkusit na mém pádlovém Protosu.
RC Helis and cars, Brno
Měl jsem je na bezpadlovém trexu 600, jsou trochu měkčí, ale lítat s s tim dá....
ideální tréninkové listí stabilní a přitom i obratnýjindrab píše:Máte někdo zkušenosti s listy MS Composit CFC listy rotoru 42 cm/6/3. Cenově dobré, jak jsou na tom letově oproti SAB? Chtěl bych je zkusit na mém pádlovém Protosu.
Na pádlovku ideální
Frsky X10S Carbon
Zdravim.Mam 2 otazky 
1.Zmena napnutia remena je jednoducha zalezitost, ktora sa urobi behom chvilky priamo v terene?
2.Ako sa riesi ochrana proti statickej elektrike?
dakujem
1.Zmena napnutia remena je jednoducha zalezitost, ktora sa urobi behom chvilky priamo v terene?
2.Ako sa riesi ochrana proti statickej elektrike?
dakujem
1. Povolíš ty 4 šrouby co držej domek trubky , natáhneš ocas a utáhneš šrouby.
2. Novější carbon verze by měla mít ten domek vodivý , čiže se do motorovýho lože zemní automaticky přes uhlíkový bočnice, kdyby ne , uzemníš trubku do motorovýho lože drátem
2. Novější carbon verze by měla mít ten domek vodivý , čiže se do motorovýho lože zemní automaticky přes uhlíkový bočnice, kdyby ne , uzemníš trubku do motorovýho lože drátem
Frsky X10S Carbon
Dakujem este k tej otazke 1. Teda to povolenie a utiahnutie srobu je bez pouzitia Loctite?Su tam nejake samozaistujuce sroby ci ako? P.S.zvazujem kupu protosa, preto sa pytam nech nekupim nejaku problematicku heli 
Naposledy upravil(a) Robin123 dne čtv 27.03.2014 14:05, celkem upraveno 2 x.