nenasel sem zde vlakno o teto stavebnici EPP od Pelikana (mozna sem spatne hledal, kdyby ano, upozornete, pozadam moderatora o presun).
Vzhledem k tomu, ze sem chtel nejakeho "warbirda" a o FW-190 1m, mne pripravil kamarad (tak moc se mu libil, ze sem mu ho daroval), rozhlizel sem se po necem obdobnem a narazil na tohle. Cena v ARF verzi byla necelych 4700,- Kc, tak sem neodolal. Ve vlakne pribuznem teto "rodine" modelu byly trochu obavy z teto verze, ovsem vetsina pramenila z problemu se zatahovacima podvozkama, jejich porucham a nasledkum.
Budu zde davat sve osobni postrehy, stavbu a snad i dojde na nejaky let
Model v pomerne velike krabici byl zabalen precizne, zrejme by odolal i hrubsimu zachazeni pri preprave. Vse potrebne (vyjma akumulatoru a RC soupravy) se nachazi uvnitr (vcetne lepidla, sroubovaku, imbusu apod.). Kvalita zpracovani odpovida cene, nicmene bych rekl, ze je vcelku dobra. Elektronika (az na prijimac) je osazena (serva v trupu a v kridlech, motor a regulator na miste). Vlastni sestaveni zabere tak asi jedno odpoledne - v podstate se jedna o montaz a serizeni tahel od serv v kridlech, prilepeni kanonu a drobnych maketovych doplnku (stupatko, pitotka,...), montaz podvozku, vodorovne ocasni plochy, spojeni kridel a jejich pripojeni k trupu. Rekl bych, ze to zvladne i zacatecnik.