Test přijímačů 1.2G
Re: Test přijímačů 1.2G
Pánové, říká vám něco slovní spojení "nezodpovědný ignorant"???

zdzd píše:Pánové, říká vám něco slovní spojení "nezodpovědný ignorant"???
![]()
![]()
takových je tu asi víc......končím.debata se rozšířila směrem, kterým jsem nechtěl....
Hele, tak mě napadá proč je vlastně založená sekce FPV, ukažte mi jednoho kdo provozuje FPV v rámci legislativy.
s 25mW asi ani jeden ať je to na 1,2G 2,4G nebo 5,8G. Tady na foru jsem toho přečetl docela dost a jakmile přijde debata na přenos videa začnou se řešit předpisy.Dneska jsem se zaregistroval abych naoplátku taky něčím přispěl, ale jak tak na na to koukám příspěvek to bude asi můj poslední.Kdyby jste četli celé vlákno, psal jsem že jsem si vědom místních omezení a taky jsem psal že budu třeba provozovat letadlo v cizině, kde je to legální......třeba....... toť odemne vše.......
Naposledy upravil(a) ivan LN dne pon 17.03.2014 19:18, celkem upraveno 1 x.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Adalf píše:Mohu se zeptat čistě technicky a konkrétně, když si v sobotu odpoledne jdu na hodinku zalétat u nás na vesnici s letadlem na 1,2 GHz, koho ruším?
PS: Radiokomunikací se aktivně zabývám 17 let na poměrně vysoké úrovni, proto můžete mluvit sofistikovaně
Mohu se čistě technicky a konkrétně zeptat, když si v sobotu odpoledne jdu na hodinku zapíchat u nás na vesnici se sousedovou manželkou, komu tím vadím?
PS: sexem se aktivně zabývám 30 let na poměrně vysoké úrovni, proto můžete mluvit sofistikovaně
PPS: použito jako příměr, všechny osoby jsou smyšlené a při vymýšlení této ptákoviny nebylo ublíženo ani sousedce, ani žádnému zvířeti. Nicméně, takových příměrů by se dalo najít daleko víc - například co takhle vlézt sousedovi do bazénu když není doma, nebo se jít k němu rozvalit do obýváku k televizi, půjčit si bez vědomí majitele jeho auto nebo si jet zařádit do přírodní rezervace na pořádně vytuněné uřvané krosce.. Jsou prostě věci, které normálně člověk nedělá a pokud ano, může si o něm okolí oprávněně myslet, že je hovado, případně za to dostane do držky nebo pořádnej flastr..
OK2WY
Hele, provozuje to spousta lidí a provozovat bude. Třeba někdy někoho chytěj, je to možný, ale když budu mluvit za sebe, jdu si zalítat na hodinu a pokaždý někam jinam, takže než tam někdo dojede, budu sedět doma u kafe....nevěřím že někoho ruším. to je jako kdyby mě někdo na OFFROAD foru peskoval, že jezdím do přírody. Nejsem idiot, vše dělám v nějakých mezích, nejezdím 2,5t těžký Patrolem po nově nasázených stromcích. Stejně tak tady, jdu si na hodinu zalítat a pak čtrnáct dní vysílač bude mlčet, taky nedám 800mW vysílač na bezpečnostní kameru která běží 24denně.....asi tak
milí moderátoři všimli jste si názvu tématu? neřešíme tady legislativu ale test přijímačů legislativa se řešila jinde proto vás žádám o komentáře k věci. Obráceně, když založím téma s neodpovídajícím názvem tak mi ho smažete......díky za pochopení
milí moderátoři všimli jste si názvu tématu? neřešíme tady legislativu ale test přijímačů legislativa se řešila jinde proto vás žádám o komentáře k věci. Obráceně, když založím téma s neodpovídajícím názvem tak mi ho smažete......díky za pochopení
Naposledy upravil(a) ivan LN dne pon 17.03.2014 19:49, celkem upraveno 1 x.
ivan LN píše:Hele, provozuje to spousta lidí a provozovat bude. Třeba někdy někoho chytěj, je to možný, ale když budu mluvit za sebe, jdu si zalítat na hodinu a pokaždý někam jinam, takže než tam někdo dojede, budu sedět doma u kafe....nevěřím že někoho ruším. to je jako kdyby mě někdo na OFFROAD foru peskoval, že jezdím do přírody. Nejsem idiot, vše dělám v nějakých mezích, nejezdím 2,5t těžký Patrolem po nově nasázených stromcích. Stejně tak tady, jdu si na hodinu zalítat a pak čtrnáct dní vysílač bude mlčet, taky nedám 800mW vysílač na bezpečnostní kameru která běží 24denně.....asi tak
Čas od času si zastřílím kulometem do lesa a pokaždý někam jinam, takže než tam někdo dojede, budu sedět doma u kafe....nevěřím že někoho trefím. to je jako kdyby mě někdo na OFFROAD foru peskoval, že jezdím do přírody. Nejsem idiot, vše dělám v nějakých mezích, nejezdím 2,5t těžký Patrolem po nově nasázených stromcích. Stejně tak tady, jdu si na hodinu zastřílet a pak čtrnáct dní kulomet bude mlčet, taky nestřílím 24 hod denně.....asi tak
ale dobrá odpověď, musím uznat
zdzd píše:Čas od času si zastřílím kulometem do lesa a pokaždý někam jinam, takže než tam někdo dojede, budu sedět doma u kafe...
To není moc dobré přirovnání. Co na 1.2Ghz běží tak důležitého, že jejím zarušením bys někoho mohl zabít?
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Fuj už jsem se lekl že se tu budou řešit jen anténí dosahy.....super nezklamali jste 
Jo neboj... jako většina vláken to tak po dalších 2-3 stranách skončí zamknutím vlákna 
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Hele ač moc Facebook nemusim, založím tam asi profil pro nás kde nebudem omezováni. Psaní o tom snad není nelegální, měl byste to někdo ověřit:-)
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
ivan LN píše:milí moderátoři všimli jste si názvu tématu? neřešíme tady legislativu ale test přijímačů legislativa se řešila jinde proto vás žádám o komentáře k věci. Obráceně, když založím téma s neodpovídajícím názvem tak mi ho smažete......díky za pochopení
Milý Ivane, v tomto vláknu jsem se zatím nemusel vyjadřovat jako moderátor. Vyjadřuju se jako člověk, který o tom něco málo ví a má na základě svých zkušeností nějaký názor. Pokládám za nutné diskutovat o nelegálnosti FPV provozu v tomto pásmu už jen proto, aby nevznikl mylný dojem, že se toto pásmo pro FPV používat může. That`s all.
OK2WY
zdekar píše:To není moc dobré přirovnání. Co na 1.2Ghz běží tak důležitého, že jejím zarušením bys někoho mohl zabít?
To je naopak dobré přirovnání. Stejně jako nevíš kdo je v tom lese, tak nevíš co aktuálně jede na té frekvenci. A ten kdo je na ní legálně má k vysílání nějaký důvod. Stejně jako třeba houbař k pobytu v tom lese.
mám pocit že to tu všichni vědí, hlavně se to dočtou v každém tématu. Ale jak se říká, opakování matka moudrosti že?
Chtěl bych tu přispět i spoustu jinejma (legálníníma) věcma ale už nemám chuť
Chtěl bych tu přispět i spoustu jinejma (legálníníma) věcma ale už nemám chuť
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
ivan LN píše:mám pocit že to tu všichni vědí, hlavně se to dočtou v každém tématu. Ale jak se říká, opakování matka moudrosti že?
Ano. Někteří natvrdlejší jedinci to potřebují
OK2WY