Bubákov - nejen o Vikingovi
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Bubákov - nejen o Vikingovi
Diky sramy.
Ale ja to tady beru již tak, že jsem prostě v nějakém spolku, do kterého se tady "někteří " strefují jako na pouťové střelnici do špejliček s růžičkama, ale bohužel bez toho, jak se k sobě a ostatním chováme v Bubákově a to dokonce bez dohledu UCL a moderátorů z nejmenované ...........
Ale ja to tady beru již tak, že jsem prostě v nějakém spolku, do kterého se tady "někteří " strefují jako na pouťové střelnici do špejliček s růžičkama, ale bohužel bez toho, jak se k sobě a ostatním chováme v Bubákově a to dokonce bez dohledu UCL a moderátorů z nejmenované ...........
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Takže ještě jednou neadresně, aby to pochopili všichni:
Opravdu prosím (úplně všechny, aby bylo jasno) o vynechání vulgarismů v psaném projevu na RCmanii.
Opravdu prosím (úplně všechny, aby bylo jasno) o vynechání vulgarismů v psaném projevu na RCmanii.
OK2WY
kovaco píše:... jako na pouťové střelnici do špejliček s růžičkama ..........
neboj, brzy to nebudou spejlicky :-D
http://www.armyweb.cz/clanek/legalni-st ... ch-letadel
neadresne - vulgarismy si pohledej (nejen v tomto vlaknu) hodne nazpatek, ja se chtel jen priblizit mistnim vyjadrovacim zvyklostem, aby to bylo snaze pochopeno ;-)
Dalibore dik za vysvetleni, pak to musel byt nekdo smerem od zapadu; priste az ty vrtule zaslechnu, pojedu se tam podivat, abych mohl byt adresnejsi.
jyrry.webnode.cz
re Kovaco
Ondro se ti divím,že ti to vzrušuje...
Mně vůbec...
re JMalik
Ano správně....
A taky mi to nevrušuje:-)
re.. JirkaA
Naprostý souhlas..i poslat někoho do hajzlu jde bez vulgarizmů

re Jirrry
Až se uvidíme,popovídáme si a vysvětlím ti jak fungují všechny variace video systémů. A ano musel být od západu a rozhodně ne daleko. Ten les a svah nedovoluje letět na FPV nízko!!! A pokud má někdo koupený Phantom..tak rozhodně nebyl daleko.
Ondro se ti divím,že ti to vzrušuje...
re JMalik
Ano správně....
re.. JirkaA
Naprostý souhlas..i poslat někoho do hajzlu jde bez vulgarizmů
re Jirrry
Až se uvidíme,popovídáme si a vysvětlím ti jak fungují všechny variace video systémů. A ano musel být od západu a rozhodně ne daleko. Ten les a svah nedovoluje letět na FPV nízko!!! A pokud má někdo koupený Phantom..tak rozhodně nebyl daleko.
Dalibore, víš dobře, že jsem nakopnutej na první našlápnutí a je vidět, že to pár lidí již zjistilo. Ale už jenom pár měsíců. Ahoj
kovaco píše:... pár lidí již zjistilo. ....
jsi ponekud sebestredny; vas Bubakov neresim, tak se do toho nemichej kdyz ti do veci nic neni.
jyrry.webnode.cz
graup15 píše:re JMalik
Ano správně....![]()
![]()
![]()
A taky mi to nevrušuje:-)
Divím se ti.
Vrchol idiotismu je létat ve dvou, ve třech stovkách v tom prostoru jak popisuješ, protože přesně tam, je to supernebezpečné. Výsledkem klidně může být, že tam, kde se v pohodě létalo 3-4km od letišť se začne strikně vyžadovat těch 5km.
Nepoučí vás nic jiného než srážka a jenom ti přeju, aby to bylo jenom za prachy, bez mrtvol.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Pro jyrry
Nejdřív si ověř, kdo je ten, který tam porušuje nařízení UCL, pak tady napiš jeho jméno. Opačně je to kapku blbý i když jsi "moderátor". Vládnout neznamená napadat svoje "podřízené".
Ale víš co, piš si co uznáš za vhodné. Stejně budeš mít pravdu.
Nejdřív si ověř, kdo je ten, který tam porušuje nařízení UCL, pak tady napiš jeho jméno. Opačně je to kapku blbý i když jsi "moderátor". Vládnout neznamená napadat svoje "podřízené".
Ale víš co, piš si co uznáš za vhodné. Stejně budeš mít pravdu.
Naposledy upravil(a) kovaco dne ned 06.04.2014 19:37, celkem upraveno 1 x.
- graup15_junior
Jyrry, dnes jsem lítal
, byl jsem se prolítnout k letišti, bezpečně..
http://www.flytrex.com/mission/quadcopt ... rba-24028/
http://www.flytrex.com/mission/quadcopt ... rba-24028/
re...JMalik
Není náhodou slovo idiotismus...vulgarismus?
JiříA..zasáhni!!!

Jinak (JMalik)..jestli tě baví o něčem pořád polemizovat,klidně si tu povídej co chceš,jak chceš a kolik chceš. Mně je to jedno.
Už jsem ti kolikrát říkal,přijeď si k nám polítat...uvidíš vše na vlastní oči. Realita od cintů na Rc manii je hodně daleko.
JiříA..zasáhni!!!
Jinak (JMalik)..jestli tě baví o něčem pořád polemizovat,klidně si tu povídej co chceš,jak chceš a kolik chceš. Mně je to jedno.
Už jsem ti kolikrát říkal,přijeď si k nám polítat...uvidíš vše na vlastní oči. Realita od cintů na Rc manii je hodně daleko.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
graup15 píše:re...JMalik
JiříA..zasáhni!!!![]()
cituji z Wikipedie a dovoluji si vypíchnout některá zajímavá slovní spojení:
Slovo idiot je odvozené z řeckého idiōtēs, které má význam osoba bez odborných schopností či zvláštní. Původně bylo používáno v městských státech antického Řecka k označení lidí starajících se jen o vlastní zájmy a ignorující potřeby komunity.
Z francouzštiny pochází dále nepříliš často používaný termín „idiot savant“ (česky učený idiot), označující osoby s mentálním deficitem, ale se současným vysokým, avšak jednostranně zaměřeným nadáním. Zpravidla jde o mimořádnou mechanickou paměť, zapamatování si zdánlivě neomezeného množství údajů, výjimečnou schopnost numerických operací (zejména sčítání) či malování. Součástí symptomatiky je zpravidla sebepřeceňování a nedostatek kritického myšlení a zařazování vědomostí do širších souvislostí (tedy rysy podobné některým poruchám autistického spektra).
OK2WY
Hihihi...dobrý!!

Ale dík za nápovědu jak hledat nadávky co budou košer...Dobře jsi to obešel. Šikovnej kluk!!.
Ale dík za nápovědu jak hledat nadávky co budou košer...Dobře jsi to obešel. Šikovnej kluk!!.
graup15 píše:re...JMalik
JiříA..zasáhni!!!![]()
............
.
Vulgarismus to není a dával jsem si dobře pozor abych nepřekročil tuhle hranici.
Idiotismus je mentální retargence, kdy jedinci dosahují IQ mezi 20-34. Nad tím jsou těžce retargovaní ( 34), následuje střední ratargence ( 56) a lehká ( 70) . Imbecilismus, debilismus a další stupně už si lehce přiřadíš
(nelétejte v prostoru LKRK)
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Koukám, co se tu poslední dobou píše a vidím , že to vlákno má trefný název
Bubákov - nejen o Vikingovi.
To jeden aby se tady skutečně bál a psal zde o všem, ale ne-jen o Vikingovi
.
I když vím, proč skutečně toto vlákno vzniklo - rcm sleduji skoro každý den.
Nejlepší by bylo se všichni setkat někde u piva bez letadel, tam si to bez urážek vyříkat a ne takhle na sebe "plivat" a zkoušet co je a není urážka.
To jeden aby se tady skutečně bál a psal zde o všem, ale ne-jen o Vikingovi
I když vím, proč skutečně toto vlákno vzniklo - rcm sleduji skoro každý den.
Nejlepší by bylo se všichni setkat někde u piva bez letadel, tam si to bez urážek vyříkat a ne takhle na sebe "plivat" a zkoušet co je a není urážka.
Ahojky Sumíku
Je to jedno..uvědom si,že diskuze je jen prostá drbárna..nic víc.
Informace o technice a i prostém nadšení z věci si svoje čtenáře najde. No a pak jsou tu (je jich málo) lidičky co brzo umřou z vyděšení . Ti budou prudit vždy...
Ale to ti nesmí rozházet....prostě je nech vykecat, to je stejně jediné co zmůžou:-)
Je to jedno..uvědom si,že diskuze je jen prostá drbárna..nic víc.
Informace o technice a i prostém nadšení z věci si svoje čtenáře najde. No a pak jsou tu (je jich málo) lidičky co brzo umřou z vyděšení . Ti budou prudit vždy...
Ale to ti nesmí rozházet....prostě je nech vykecat, to je stejně jediné co zmůžou:-)