Tak jsem asi chválil den před večerem
Celé jsem sestavil a houby s voctem.
DUPLEX TU dělal pííp,pííp,pííp...tedy že nemá PPM signál. Polilo mne horko a začalo hledání. Nejprve jsem začal lovit v EVO9, vypnutý PCM, vypnutý Trainer. Na displeji EVO sw2.62 DE/EN bylo PPM6, což mne taky znervozňovalo, ale znamenalo to, že aspoň 6 kanálů by mělo někde být. Dále ověřit DUPLEX, ověřit nastavení, ale JETI Box ukázal K?, tedy nemá žádný PPM signál. Tak jsem začal lehce panikařit, lovit po webu v diskuzích atd. Asi nejsem jediný, řešení spousta od různých přídavných modulů pro Futabu, Spectrum.... Jelikož nic nepomáhalo, vzal jsem páječku a nabastlil 3 dráty na + - a PPM signál přímo z kulatého konektoru. To situaci zlepšilo, DUPLEX TU zmlknul (našel na vstupu nějaký PPM signál), JETI Box ukázel K6, tedy, že tam leze 6 kanálů. Sice mám EVO9, ale aspoň něco. Po diskuzi s blembondo mi poradil obsadit i další kanály (měl jsem jen 4 serva) "něčím". A ejhle, EVO se přeplo na PPM9, JETI Box ukázal K9, takže 100% funkčnost, všechny kanály. Sice signál nejde s konektoru pro HF modul, ale to mi až tak nevadí.
Tak to je konec anabáze, třeba někomu pomůže, kdyby měl problém jako já...
Každý start je možný, každé přistání je nutné.