Woita píše:Dobrá cena, relativně rychlé dodání...
To bylo i s tou krabičkou, jak je na obrázku?
Ano, aj s krabičkou
Woita píše:Dobrá cena, relativně rychlé dodání...
To bylo i s tou krabičkou, jak je na obrázku?
Tyrano-cz píše:Akorát malinko chaos v popisu. V názvu je to 2.5, v detailu 2.6 a v rozpisu je psanej kompas na desce, takže 2.5Tak co ti nakonec přišlo?
creagel píše:Prokousavam se zdrojakama a koukam, ze tam jsou jiz alarmy zapracovane (pro celkove odebranou kapacitu a napeti dodavane desce). Dalsi zajimava vec - ze prenaset lze prakticky jakoukoliv informaci. Je tam jiz zakomponovano posilani urovne vibraci - lec se to jeste nikde do vysilace neposila).
Co je trochu blby, ze se musi z arducopter vyhazet par veci, aby se tam podpora HoTT vesla a na v2.5 desce to nabehlo. Aktualne jsem vyhazel GPS podporu Mediateku (nechal jsem Ublox), vyhodil jsem autotune (mne stejne nejde), ovladani kamery, podporu sonaru, externich led, optflow a CLI. Urcite by to slo optimalizovat a vratit napr. sonar, led (tam je to jen usetrene ka kazdou fci jen 1KB).
Jeste by to chelo vyuzit hlasek pro microcopter a nema to chybu
logout píše:Tak to neviem. Kompas je aj na doske, akurát bol rozpojený ten kontakt na ext. kompas. Teraz idem bojovať s ladením. Pustil som to na skok v obyváku a vypadá to na ladenie. Len mi trochu chýba funkcia z Wii, keď po odarmovaní sa roztočia vrtule, aby som nemusel čumieť na LEDky. Aj som našiel, že by to malo vedieť, len som z toho nejaký pako.
tomashr píše:Jo, tohle mrznuti po ARM je známé, setkal jsem se. Dělá to tuším MinimOSD fw 2.2 (nebo 2.1, ted nevím). Použij buď starší 2.0 jak píšeš (jestli šlape, tak proč ne) anebo jdi rovnou na "extra" copter 2.4, mělo by to pomoct.
churavym píše:Ma nekdo tenhle komplet?
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... T_60_.html
Me vcera dorazil...bohuzel i s vyplanym od celniku a posty...a zacinam se seznamovat. Uvital bych zkusenost, jestli v necem prehravat fw, atd. Predem diky za info.
tibor píše:V MP si otvor Config/tuning, potom Standard params, a v nich asi v polovici je položka Mot_spin_armed. Je tam na výber viac možnosti od neaktívneho, cez very slow až po fast
logout píše:Ešte dúfam posledný dotaz. V multiwii sa accelerometre dajú jemne dotrimovať, ak niekam model uteká. Ako sa toto rieši pri APM? Či len kalibrovať ACC s vodováhou?
logout píše:Ešte dúfam posledný dotaz. V multiwii sa accelerometre dajú jemne dotrimovať, ak niekam model uteká. Ako sa toto rieši pri APM? Či len kalibrovať ACC s vodováhou?