JXD 388 - první dojmy + poraďte prosím
JXD 388 - první dojmy + poraďte prosím
Přátelé, tak JXD 388 po třech týdnech dorazil. Začal jsem s tím létat (jako úplný začátečník) a zdá se mně to super. Hlavně když se to přepne na rychlejší mód, tak je ta blecha hodně rychlá a mrštná. Na to, že se jedná o výrobek za cca 700,- se s tím zažije spoustu legrace a případné karamboly nebolí tolik jako u dražších strojů - a že jich ze začátku je
. Vše funguje jak má, kalibrace apod. Jediné, co je na prd, jsou vrtule. Jsou na rotoru pouze nastrčeny, bez závitu a jakéhokoliv jištění - drží tedy pouze třecí silou. Ze začátku drží dobře a fest, ale po pár karambolech i venku do trávy tyčinka z rotoru vymele do vrtulky větší díru a ta už pak nedrží jak má (uvolní se za letu). Zatím to řeším tak, že tam vkládám igelit, aby se ta vůle odstranila, ale asi to není ideální řešení. Nenapadá vás nějaký fígl, jak se s tím vypořádat (kromě koupě krabice vrtulí nebo přilepení nafest)? Předem díky za nápady. 
Re: JXD 388 - první dojmy + poraďte prosím
Zdar, mám ji cca čtvrt roku a musím jen chválit. Je pravda, že to dokáže být pěkně mrštná mrška, ale max spokojenost. I ty flipy to zvládá v pohodě. Ty vrtulky jsem zatím nemusel řešit, i když jedna se uvolnila. Přilepil jsem ji vteřiňákem a drží. Jinak mám objednanou tu 392ku s kamerkou. K tý 388 jsem si zrovna objednával 5 baterií, takže můžu lítat něco málo přes půl hod. Myslím, že budeš spokojenej...
MINIMOA 2m, ASK-21 2,6m, L13 Blaník 3,2m , SCOUT 1,2m, CX-450, SK 450, Futaba
pedro006 píše:Zdar, mám ji cca čtvrt roku a musím jen chválit. Je pravda, že to dokáže být pěkně mrštná mrška, ale max spokojenost. I ty flipy to zvládá v pohodě. Ty vrtulky jsem zatím nemusel řešit, i když jedna se uvolnila. Přilepil jsem ji vteřiňákem a drží. Jinak mám objednanou tu 392ku s kamerkou. K tý 388 jsem si zrovna objednával 5 baterií, takže můžu lítat něco málo přes půl hod. Myslím, že budeš spokojenej...
Jojo, taky mě napadlo vteřinový lepidlo. Jenže mám strach, že až vrtulku zlomím, nedostanu pak ten zbytek z rotoru ven......napadnul mě Chemoprén, ten by to mohl udržet a přitom se nechá snadno odstranit v případě potřeby....
cau, taky zvazuji na zacatek... ale ze bych sel rovnou do te JXD 392 uz ji nekdo mate? Je to stejne jak JXD 388 jen s kamerkou?
Jinak sekundak taky pouzivam trebas u Easystaru
diky
Jinak sekundak taky pouzivam trebas u Easystaru
diky
Blade mCX, Easystar