Mrkněte na tohle: opět stejný scénář, motory na plnej plyn, náklon a nazdar bazar, břink o zem.
Kdybys měl čas,tak bych byl rád,zkusit to ještě propátrat z menší výšky...
hravec píše:Nechtěl bych být v této situaci, jestli mi nebylo líp, když jsem viděl jak letí do vody a že jde ke dnu? A když jsem pan na ceduli naučné stezky viděl, že tam je 17 m hloubka...
mirman píše:Už jenom takový blbý dotaz,nezkoušel to někdo někdy i ve světě reklamovat?Třeba vada vysílače apod.
gardenroute píše:...Ale z mé neblahé zkušenosti s mým vlastním úletem (dopadl nakonec dobře, a byl zde detailně popsán), kterou tady většina zná z loňska...
Bazil píše:...Mě se to povedlo vyreklamovat. Popsáno ve vláknu o P300...
Vždyť jsem Ti ho tady pár příspěvků zpět už citoval i s linkem (?!), viz výše. Najít si to v tom snad již dokážeš, tentokrát jsem ti link dal na začátek vláknamirman píše:...Jo to ho ale musím nejdřív najít..
cucpo píše:Tak teď už snad jenom objednat satelitní snímkování oblasti ve viditelné i neviditelné části spektra, s tím že to uhradí DJIUplně chápu jak ti asi je
Já bych už třetí den nespal. Pokračoval bych vytrvale ve směru odletu. To obilá to dost hatí. Tak když bude celej týden hezky tak se tam o víkendu můžeme srazit. Věnujeme tomu hodinku lítání, aspoň poprvé použiju DJI datalink a trasu scan...
Mrkněte na tohle: opět stejný scénář, motory na plnej plyn, náklon a nazdar bazar, břink o zem.
Presne tento scenar sa odohral aj u mna, skuseni kolegovia co boli na letisku chybu pripisovali Turnigy 9XR ale pred padom som v pohode poletoval, pocas toho padu nereagovala naza na ziadne povely z TX, jedine co som v panike neurobil vypnut vysielacku BLBEC
Toto spíše patří do vlákna o NAZA (sorry pokud to byl P.), pokud se nejedná o P., navíc toto "....rušilo spíš gpsku..." asi ne, kvůli rušení GPS (byť jsi to měl v GPS ATTi) by to nespadlo, klasický "NAZA flyaway" s pádem byl způsobován starým FW, kde byl problém s daty z kompasu, někdy způsobeno tím, že byl puk GPSky (u klasických NAZA instalací je GPS puk integrovaný s kompasem), resp. jeho kabeláž příliš blízko silových kabel, a data z kompasu znehodnocena...cermii píše:...jsem to přisuzoval že nazu za rušila ta jejich mašina (viz foto) jestly by to vůbec dokázala...myslel jsem že to za rušilo spíš gpsku, ale jak řikám nestihnul jsem přepnout na atti....
Zdar, je to pravděpodobné (i vzhledem k tomu, že Ti nepasují ty úchyty pro W.B.), vzhledem k tomu, že se kamera nyní otáčí i v YAW ose, byl by větší rozchod nohou vpředu na závadu, přední nohy by byly často asi v záběru. Doporučuji výměnu továrního podvozku za podobný, jako mám já (stejná koncepce)...hravec píše:chlapi, můžete někdo na P2 s 2D gimbalem tedy na stroji F305 změřit tento rozmět noh? viz obrázek ... mám podezření že na stroji F306 (s 3D) jsou užší nohy, asi ke zvětšení zorného úhlu kamery
Mám tam tuto samolepku se svým telefonním číslem pro případ ztráty, mám ji na obou stranách i zespoda, dříve jsem si i popisoval vrtule, vč. příslibu odměny, to je na zvážení :hravec píše:Peťo ještě, co doporučuješ napsat na nálepku na ptáka pro jeho případné vrácení? asi i v aj máš tam i něco o nálezném?
hravec píše:Peťo ještě, co doporučuješ napsat na nálepku na ptáka pro jeho případné vrácení? asi i v aj máš tam i něco o nálezném?