Bindick píše:Ještě neletěla, dnes jsem jí dokončil, ještě dodělávám laminátový rámeček před přední sklo a pakděj se vůle aláhova..Také zvážit ji musím, dovažoval jse 150g na ocas.
No já taky už jen pár drobností, aby to bylo letuschopné a jak píšeš, děj se vůle boží . Tak letu zdar a nezapomenout se pochlubit..
Podle mě, málo chlazená, malý výduch malý vstup vzduchu, hlava válce schovaná za krytem. Při záběhu na stolici byl 1h vpoho. To zadření trvalo asi5 s, šlo to strašně rychle, motor je NGH-35 GT. Pajšl zatím nevím kde koupím, nebo kde to servisujou
Skor by som povedal, ze tam bolo malo oleja , ngh mi pripada ako metylovy motor prerobeny na benzin, vsetky vyzaduju vela oleja . Inak ak nemas nic pokrivene, tak ho len zatiahlo , vylesti a ides dalej, ak bol zadrety tak je ohnuta aj klukovka
jj, všechno bylo za letu ok. Při přistání do vysoké trávy jsem poškodil laminátový podvozek. Už mám vyrobený duralový, zítra půjde do práškové lakovny a hned do modelu. Vložku mi dal dopořádku chábr co dělá motokáry. nalepený hliník z pístu odleptal v hydroxidu. Píst a kroužek se dá koupit na hobbyking.
Uriznout. Bud to muzes vzit flexou, nebo dremelkou pokud mas rezaci kotouce. A nesedi ti roztece der, takze to stejne bude na novou motorovou prepazku. Tzn: sundat potah, odrezat az do mista kde neni mastnota a vytvorit novej dil:-) hodne stesti.
To už Bellka dostane třetí motor? Všechno odřezat, odfrézovat, odvrtat až na základní přepážku. Ty boční laple s dírama nemají žádnou pevnostní funkci. Díry po motorech vylepit bukovýma špalíkama epoxidem, zabrousit. Pak nové díry pro motor.T
Já bych to neviděl tak tragicky, jak to na první pohled vypadá. Sice se toho tam (zřejmě postupně) navrstvilo dost, ale 1) odříznout co se dá, vzal bych na to nový plátek pilky na železo 2) dobrousit do roviny, nejlépe asi pásovou bruskou 3) přepážku bych určitě nechal, kde je, ale přeplátovl bych ji zevnitř i z venku další (tenší) překližkou