golfino píše:Mužu mít dotaz: Všichni mě odrazovali nekupuj si blade 130x je to takové malé kurvítko, drahé opravy, špatně se ovládá........
Nyní s ním lítám a zdá se mi celkem ok a hlavně vleze pod kočárek
Chci se zeptat když si koupím druhou větší heli:
Opravdu se ovládá větší lépe?
Vydrží více? Například na blade 130x jsou ty serva uplně mini a na větší heli jsou přeci jen takové velké kostky. vydrží tedy déle než na bladovi?
Díky za odpověď
Jsem s X130 maximálně spokojenost, spousta startů
Zjistil jsem že tunint ani nemá cenu / cyklika od lynx má podobný vakl jako origo/. Je pravda , že díly na Blade jsou kurevsky drahé. Nula nula nic materiálu s plastu - výrobní cena jeden haléř , dopravné vzhledem k váze 20 haléřů a na konci zaplatí zákazník držák kabiny 230 Kč , podvozek 170 Kč. V přepočtu na tyto ceny by pračka na prádlo musela stát asi 250 000 Kč.
Holt nenažranost obchodníků
Zase na druhou stranu pád s větší heli -spolehlivě počínaje velikostí 450 je většinou s následky. Podle velikosti heli v průměru od 1000--do 2500 . Pokud se přidaj i baterky , tak je to darda.
Rozhodně jdi do větších heli, jestli lítáš akro s X130, ta větší heli pro tebe bude autobus- budeš mít na všechno 3x tolik času.
Bacha na bezpečnost, s X130 si zvyklej určitě lítat kolem hlavy , to s větší heli nedělej.Jde to taky , ale do prvního kontaktu.
Před nedávnem mne přemlouvali abych šel do Alignu 150, pročetl jsem forum a když jsem zjistil co mají za problémy se 150. Tak jsem rychle vychladl. Zlatá X130.