RC prodejna v SAPA Praha?
RC prodejna v SAPA Praha?
Zdravím,
tento týden plánuji jet do SAPY. Už jsem tam objevil moc prodejen, kde mají vrtulníky, auta, .... Nenašel tam náhodou někdo z vás i specializovaný RC shop, kde mají jen díly?
tento týden plánuji jet do SAPY. Už jsem tam objevil moc prodejen, kde mají vrtulníky, auta, .... Nenašel tam náhodou někdo z vás i specializovaný RC shop, kde mají jen díly?
Re: RC prodejna v SAPA Praha?
Tedy, SAPu jsem prošel mnohokrát, ale o takovém krámku jsem ještě neslyšel. Ale fakt je, že tam chodím spíš pro rýži a dobroty 
Hledej ylo by to mooooc dobre. Od kolegu jsem zaslech ze tam maji hobbyking a prej celkem slusne zasobenej.
A jaxe tam mluví?
Je to vedle marketu s potravinama Tamda. Vjedes hlavni branou a pak rovne a vlevo do kopecka. Mluvi tam ruzne, naposledy jako v kramku s jidlem - "a pani ma co na piči"?
ale domluvis se v pohode, hlavne ti mladi mluvi cesky jak rodili mluvci, kdyz tu chodili do skoly...
Je tam plno polystyrenu, ale jestli dily, tak to nevim...
Je tam plno polystyrenu, ale jestli dily, tak to nevim...
Dokud bude stát vymýšlet, jak házet lidem klacky pod nohy, tak lidi budou vymýšlet, jak ty klacky obejít
-
michaltucek
Ahoj,
Byl jsem se tam mrknou v nedeli. Spise bych to prirovnal k hrackarstvi nez k modelarstvi. Maji tam nejaka letadla od art techu ale zbytek jako vrtulniky, auta a lode jsou uz opravdu jen hracky. Dily jsem tam nikde nevidel. A dulezita rada: vzdy je potreba se koukat na cenovku z druhe strany. Funguje to tak, ze na predni strane je cena se zarukou a na druhe bez zaruky. Takze Minimoa od art techu je tam za 6500,- ale bez zaruky je cena 3250,-
.
Byl jsem se tam mrknou v nedeli. Spise bych to prirovnal k hrackarstvi nez k modelarstvi. Maji tam nejaka letadla od art techu ale zbytek jako vrtulniky, auta a lode jsou uz opravdu jen hracky. Dily jsem tam nikde nevidel. A dulezita rada: vzdy je potreba se koukat na cenovku z druhe strany. Funguje to tak, ze na predni strane je cena se zarukou a na druhe bez zaruky. Takze Minimoa od art techu je tam za 6500,- ale bez zaruky je cena 3250,-
michaltucek píše:A dulezita rada: vzdy je potreba se koukat na cenovku z druhe strany. Funguje to tak, ze na predni strane je cena se zarukou a na druhe bez zaruky. Takze Minimoa od art techu je tam za 6500,- ale bez zaruky je cena 3250,-.
A jak to vysvětlují když u nich nakoupí někdo z ČOIky ? Podle zákona je prodej spotřebiteli bez zákonné odpovědnost za vady u takového zboží na pěknou pokutu.
Co je SAPA? Chci tam taky:-D
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
H1N1 píše:Co je SAPA?
TTTM Sapa (Trung Tâm Thương Mại Sapa, v překladu "obchodní centrum Sapa"), zkráceně jen Sapa, lidově Malá Hanoj, Pražská Hanoj či Malý Saigon, je vietnamské velkoobchodní centrum a tržnice, označované za město ve městě, působící od přelomu let 1999 a 2000 v areálu bývalého písnického masokombinátu a libušské drůbežárny v Praze. Vlastníkem areálu a provozovatelem tržnice je společnost SAPARIA a. s.
Diky kluci. drondys to vzal zase do podrobna:-) diky.
Jenom bych doplnil ze tam jezdi busy 197 z Chodova (metro C) a Smichovskeho nadrazi (metro B) a bus 113 z Kacerova (metro C)
ve vsech pripadech zastavka Sidliste Pisnice 
Od artechu jsem mel cessnu 152. Cena asi 2000kc na hobbykingu. Moje nejoblibenejsi letadlo:-D snad ji tam budou mit:-)
Asi si tam dneska udelam vejletik:-)