No zatím toto vlákno rozhodně neodpovídá ničím a ničemu kde je.
Kluby> tady je nějaký klub? Jaký, kde a kdo jsou členi, ... mě by to když tak zajímalo, objednal bych si alespoň klubové triko.
Akce a jiná setkání> Akcí to snad i začalo, ale kde je jí konec? Já tedy naštěstí o ní vím, ale dozví se o ní někdo, kdo se třeba vrátil z dovolené a nesledoval zdejší násilné rošády?
hravec píše:možná by to vyřešila podvlákna jako je tomu na jiných fórech....
Naprosto souhlasím a přesně tohle je tady potřeba udělat.
Dag2B3 píše:... stejně to příšerný rozdělení nikomu nepomůže. Např. Když má někdo problém u Phantomu se zapsáním Home Pointu, tak stejně nenajde zda se to řešilo ve vlákně P1, P2 s 2d, nebo P2 s 3D nebo snad to napsal někdo s Visionem?
Přesně tak, ta přehlednost ne je neskutečná a v tom neskutečném bordelu pak někomu vadí nějaký příspěvek, to mě připadá tak malicherné ...
Dag2B3 píše:Chtěl jsem popsat test neznačkových baterií pro P2, (které podle YT vůbec nefungují), ale teď se bojím kam to mám napsat aby si to přečetlo co nejvíce lidí které by to zajímalo.
Ano, tak přesně na tohle mají být Hravcem již zmíněná pod vlákna. Nezbývá nám, než doufat, že někdo z adminů, kdo má nějaký vztah ke struktuře fóra, že dokáže něco takového vytvořit.
Dag2B3 píše:Pokud jde o zanechání opravdu důležitých informací doporučuji setřídit zkušenosti: kroků před startem, nastavení zisků pro jednotlivé modely, zásady létání, problémy natáčení, registrace, atd. co by četli nováčci než se zapojí do diskuzí na fóru.
A zase, ... je to jen o těch pod vláknech.
Mělo by se především zapomenout na moc admina mazat a podobně, nebo domáhat se ztučňování jeho práv, ale naopak, dobrý admin naslouchá a snaží se řešit ke spokojenosti členů fóra a ne tak jak to tady je cítit poslední týden. Jen čteme v soukromích, nebo veřejných zprávách o právech admina, což si admin plete pojmy a dojmy. Admin by měl především řešit problém, hlavně nenásilně a s citem.
gardenroute píše:... většina z nás jsou létající kameramani a většina technických úprav a modifikací sloužící pro vylepšení obrazu! Takže je tu nutnost upozornit jine na něco nového někde jinde.
To jsem se také snažil adminovi vysvětlit, že gimbal, kamera a další příslušenství je technická součást Phantoma a že se tudíš jedná o techniku ... ale asi marně. Dokud tohle mazací admin nepochopí, tak to nikdy nebude pohromadě, bohužel.
hravec píše:... ale nemrčel jsem u toho, ani jsem si to nevymrčel, potom ani já synek z Moravy nechápu ono mrčení....