Mini H FPV quad 250
Re: Mini H FPV quad 250
Tak co gemini , asi to nebude lítat moc odlišně od tohoto:
http://www.minihquad.com/blackout-mini-spider-hex
Nějaký videa tam z toho jsou taky.
Jasně , že nemá nakloněný motory, ale kdoví co to přinese.
Na fóru openpilota jsem viděl i jak si tam někdo ty motory taky naklonil , a ve videu z toho jsem neviděl rozdíl.
http://www.minihquad.com/blackout-mini-spider-hex
Nějaký videa tam z toho jsou taky.
Jasně , že nemá nakloněný motory, ale kdoví co to přinese.
Na fóru openpilota jsem viděl i jak si tam někdo ty motory taky naklonil , a ve videu z toho jsem neviděl rozdíl.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Tak jsem si nakonec vzal z EU skladu HK regly MYSTERY 12A. Včera došly a dneska se provedlo přeflashování na SimonK FW. kdyby to nějaký dobrodruh jako já chtěl zkoušet bez toho bazmeku co se nasazuje přímo na čip, tak tady je schéma kam co připojit.
GNG připojuji přímo do konektoru a VCC pájím opatrně přimo na odpor. Další 4 piny řeším kontaktními jehlami s pružinkou. Je to opruz ale jde to.
GNG připojuji přímo do konektoru a VCC pájím opatrně přimo na odpor. Další 4 piny řeším kontaktními jehlami s pružinkou. Je to opruz ale jde to.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Moje 250tka má za sebou první vylétanou baterku. Zatím jenom doma na chodbě. No bude to asi hoodně zábavy. Je to tedy hooodně mrštný. 
Zatím chybí vTx a Kamera, to je v procesu...
Zatím chybí vTx a Kamera, to je v procesu...
Naposledy upravil(a) ST dne ned 24.08.2014 17:15, celkem upraveno 1 x.
Zeptám se, proč má snahu vždy copter scc3d deskou při startu a nebo při přepnutí letového režimu couvat. Po srovnání je to už OK. Dělalo mi to i s Discovery a teď i s 250tkou. Podotýkám, že těžiště mám OK. Co dělám blbě ? Díky za pomoc.
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Příspěvek dávám jen abych měl toto téma ve sledovaných dík 
Tak mám s prckem vylítaný dvě baterky s HERO BLACK3+ na palubě. Přez trochu silnější vítr jsem to prubnul a je to teda mazec. 45Otka je proti tomu těžkej lenochod. Ještě potřebuju trochu doladit zisky na cc3d a snad to bude OK. Zatím jsem lítal jen na oči , ale je to fakt malý a tak jak se trochu zalítám, tak tam ta FPV výbava půjde.
PS : Ty moje motory Multistar 1704-1900Kv, jsou teda opravdu tak na rozlítání. Musel jsem docela dost vyvažovat a stejně to není úplně ono. Ve zvuku je slyšet pěkný drnčení.
Jak tomu příjdu na chuť tak si vemu T-MOTOR. Sice to bude drahota, ale je to jiná liga. Škoda, že nejsou k sehnání ty SunySky.
PS : Ty moje motory Multistar 1704-1900Kv, jsou teda opravdu tak na rozlítání. Musel jsem docela dost vyvažovat a stejně to není úplně ono. Ve zvuku je slyšet pěkný drnčení.
-
FailUnsafe
Cau,
po precteni tohoto fora jsem neodolal a taky si jednoho mini quada spachal. Musim se pochlubit
. Ram je frezovanej Hammer Mini H Quad V3.0 podle http://untestedprototype.com/. Motory jsou Emax MT1806 2280kv, vrtule gemfan 5x3, rizeni OpenPilot. Jak podotkla moje manzelka, vypada to jak indickej autobus, ale je s tim sranda. Zatim na tom mam odlitane 2 baterie, takze se ucim. Oproti TBS Discu je to ale poradnej fofr.
Mimochodem, jak psal ST. To couvani pri vzletu mi to dela taky.
po precteni tohoto fora jsem neodolal a taky si jednoho mini quada spachal. Musim se pochlubit
Mimochodem, jak psal ST. To couvani pri vzletu mi to dela taky.
Já už na to kápnul, je potřeba docela dost dotrimovat Pitch ( výškovka ). Potom už to je OK. taky nechápu tohle chování, proč to ta cc3d dělá. Nastavování a inicializaci gira a akcelometrů jsem prováděl ve vodorovné pozici. Je ale možný , že je to nějaký bug ve fw.
Kolik Ti to hmotí ? Mě to dá i s FPV 400g. zatím mám 320g bez FPV výbavy.
Kolik Ti to hmotí ? Mě to dá i s FPV 400g. zatím mám 320g bez FPV výbavy.
-
FailUnsafe
No to ja to mam trochu tezsi. V plne vybave i s FPV(jak je na fotce) to vazi 480g. Asi je znat ten ram. Ja to cele frezoval ze sklotextilu. Ramena jsou z 3mm a ten uz neco vazi. Ale nelita to spatne. Zatim jsem na nastaveni PID hodnot ani nesah. Litam s tim v dafaultu a (subjektivni pocit) dobry. Mozna ze do toho jeste sahnu, az si to osaham.
Já ten svůj už radši ani vážit nebudu 
Mě stačí , že to lítá , skvěle a přesně , opakovaně se s tím trefím podletět lavičku , umím s tím pelášit půl metr nad zemí, nelítá to jako těhotná holubice
tak váhu neřeším.
Ale určitě jsem přes 600g !
Mě stačí , že to lítá , skvěle a přesně , opakovaně se s tím trefím podletět lavičku , umím s tím pelášit půl metr nad zemí, nelítá to jako těhotná holubice
Ale určitě jsem přes 600g !
Frsky X10S Carbon
FailUnsafe píše:No to ja to mam trochu tezsi. V plne vybave i s FPV(jak je na fotce) to vazi 480g. Asi je znat ten ram. Ja to cele frezoval ze sklotextilu. Ramena jsou z 3mm a ten uz neco vazi. Ale nelita to spatne. Zatim jsem na nastaveni PID hodnot ani nesah. Litam s tim v dafaultu a (subjektivni pocit) dobry. Mozna ze do toho jeste sahnu, az si to osaham.
Já jsem lítal cc3d než šla do prcka v Discovery, a tam mi to v defalutu pořádně netočilo zatáčky. Po úprave PID to lítalo jak po kolejích a zatáčky naprostá paráda. Takže já teda do toho hrabu a testuju .
-
FailUnsafe
Hmm, na tom neco je. A moh bys udelat printscreen nastaveni PID at mam z ceho vychazet? Jak jsem rikal, zatim s tim zacinam tak se seznamuju. Pravda je, ze se mi zdalo ze do zatacek je to linejsi. Uvidime.
Dneska jsem dal jeden let s prckem a gopro, tak možná něco střihnu. Už se mi sešel vTx a tak ještě kamerka a je komplet. Dneska mi to konečně s novým setingem lítalo tak jak bych si zatím představoval. začíná mě to ječení bavit. 
Poslední setting :
75 - 75 - 180
400 - 400 - 300
360 - 360 - 300
0,00225 - 0,00265 - 0,00600
0,00400 - 0,00550 - 0,00520
0,000040 - 0,000045 - 0,000020
1,85 - 2,0 - 2,0
Poslední setting :
75 - 75 - 180
400 - 400 - 300
360 - 360 - 300
0,00225 - 0,00265 - 0,00600
0,00400 - 0,00550 - 0,00520
0,000040 - 0,000045 - 0,000020
1,85 - 2,0 - 2,0
Tohle miluju, prostě mazec.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wNObwimthF0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wNObwimthF0[/youtube]
Pár střihů z dnešního skoku s QAV 250. Občas se trochu už chytám, ale jen občas.
No mám co trénovat. Zatím to je jen tak ocamcať pocamcať.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tRv2e9RbG_E[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tRv2e9RbG_E[/youtube]