30.7. jsem udělal objenávku na 5 položek za 660 Kč + poštovné. Součástí objednávky byl i tmel Cooper XS (silikonový tmel do 370°C). Tmel byl dle shopu skladem. Očekával jsem že dostanu do pátka zásilku.
4.8. (třetí pracovní den !) se mi ozvali, že je vše skladem, pouze není silikonový tmel, že bude začátkem září (najednou podle shopu byl dostupný do týdne!), tudíž jsem reagoval že počkám a doufal že to snad nebude tak dlouho trvat ...
16.9. stále se nic nedělo a tak jsem reagoval : Neztratila se moje objednávka ?? Slibovali jste začátkem září ...
17.9. Vše je skladem, kromě zase jiné položky (štetce ...) Nechám tedy zaslat bez nich
22.9. Zasláno a následně doručeno
Dnes jsem zásilku rozdělal a jdu tmelit. Jaké je moje překvapení, že je tmel kompletně ztvrdlý. Když jsem prozkoumal obal, jeho dovozcem je firma RCM Pelikán, přelepeno na Pelikán Daniel ... Takže mi je jasné že tmel ležel někde ve skladu v Pardubicích několik let (firma se měnila někdy před dvěma lety).
Takže mě zaráží proč trvá doprava z Pardubic přes Topmodelcz 50 dnů ! To je firma, která má perfektně zvládlou logistiku