Nové DJI vrtule !
Re: Nové DJI 9450 vrtule !
tak mi došel mail že vrtule jsou již k dispozici
http://www.droneparts.de/public/catalog_xmlxslproducts.aspx?art=viewproduct&suid=5094&productid=49593817
http://www.droneparts.de/public/catalog_xmlxslproducts.aspx?art=viewproduct&suid=5094&productid=49593817
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
hravec píše:tak mi došel mail že vrtule jsou již k dispozici
no ale jsou toto opravdu originál DJI? na Ebay jsou již klony!
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
Díky gardenroute, už jsem je objednal, Američani s tím mají asi problémy. Takže by to mělo během dvou až tří týdnů doletět. A omlouvám se za využití tohoto vlákna, prostě jsem to na Amazonu uviděl taky. Jsem zvědavý, až dojdou nové vrtule, jak se budou chovat. Objednal jsem čtyři páry (pro sichr
), jeden nikdy neví.
Petr Tišnov
Phantom 2, H3-2D, GP Hero 3+b, FPV, new props 9450, carbon guard arcs and landing gear
Phantom 2, H3-2D, GP Hero 3+b, FPV, new props 9450, carbon guard arcs and landing gear
co říkáte na toto nečetli jste někde nějaké recenze?
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
jo někde na RC groups jsem četl že to má podstatně vyšší stoupavost ale nižší letový čas. Ale je prý problém s vibracemi
- gardenroute
No již loni jsem se 3blady zabýval, na PP foru byl (a je) jeden Australan, který je ma na P1, letovy cas delal delší, klidnejsi let, urcite se to da vyhledat. Tyto to nebyly, byly to myslim ještě 8" (9ky pro P1 teprve pomalu nastupovaly), ale i s temi to prinaselo problémy s vyvazenim a skladnosti Phantoma do kufru, vrtule se musely sundávat, bylo to ještě před nastupem samosroubovacich, takze trochu problem.
Je to ale jiste zajimava alternativa, ale zázraky bych necekal...
Je to ale jiste zajimava alternativa, ale zázraky bych necekal...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
jak píše Petr - zázrak bych od toho nečekal
test je zde:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R-vhQDsnoKA[/youtube]
test je zde:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R-vhQDsnoKA[/youtube]
- gardenroute
Přesně tak Tome, díky za ten test, tyto skládací nic nepřináší, jen problém s vyvažováním (jestli to vůbec jde nějak rozumně), a dost to zvětšuje drift - všimli jste si toho na to videu? Taky ten start s nevyváženými hmotami poskládaných vrtulí bude asi celkem nářez pro ložiska BL motorů, asi by se vrtule měly před nahozením motorů rozložit...texmur píše:jak píše Petr - zázrak bych od toho nečekal...[/youtube]
Ty co jsem viděl u Australana nebyly skládací, dolet dost zvětšovaly, ale jak jsem již psal, možný problém s vyvažováním a skladností Phantoma. Někde bych to mohl najít, a myslím, že jsme se o tom ve vlákně P1 již loni někdy bavili...
-
phantom 2 copter
Vzhledem k tomu, že se nové 9450 zatím u nás neobjevují, tak bych se rád připojil k někomu, kdo je objednává ze zahraničí. Nemám zkušenosti z objednáváním RC věcí, tak bych nerad koupil nějaké kopie. Můžu poskytnout k platbě svůj paypal účet.
Tarot 680pro, Antigravity 2814 710KV, ESC 30A opto, 2x4S 5200mAh
tak vrtule už jsou v prodeji, má je Pelikán a někteří prodejci, třeba Domanský v Praze... cena stejná jako u starých vrtulí...
hravec píše:tak vrtule už jsou v prodeji, má je Pelikán a někteří prodejci, třeba Domanský v Praze... cena stejná jako u starých vrtulí...
chlapi, kde je má pelikán skryté, já je nenašel, sice tam jedny má označené jako 9450, ale v popisu je 9443 !
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A
- gardenroute
Petře, to máš sice pravdu, ale v popisu je uvedeno "Vrtule 9,4x4,3" pro pohonný systém E300 nabízející vyšší výkon o 20% než stávající vrtule 8..."
ok, otázkou je co je správně... nicméně bych řekl že to jsou opravdu 9450 s nesprávným popisem...
stačí koupit, podívat se co je na vrtuli za čislo vylisované a kdyžtak vrátit, bez rizika....
stačí koupit, podívat se co je na vrtuli za čislo vylisované a kdyžtak vrátit, bez rizika....
Naposledy upravil(a) hravec dne ned 09.11.2014 17:18, celkem upraveno 1 x.