Porovnání motoru
Porovnání motoru
Chtěl bych se zeptat jestli máte někdo zkušenost s motorem OS MAX 91 FX, konkrétně stíracího kroužku na pístu.Otázka zní ,prodlouží se nějakým větším způsobem životnost motoru díky zmíněnému kroužku?
Rozhoduju se mezi ASP a OS MAX do diablotina,na ceně mě nezáleží,ale do teď jsem byl s ASP spokojen,tak bych uvítal nějaký názor od zkušenějších.
Rozhoduju se mezi ASP a OS MAX do diablotina,na ceně mě nezáleží,ale do teď jsem byl s ASP spokojen,tak bych uvítal nějaký názor od zkušenějších.
Měl jsem motor OS Max 91 Fx v diablotinu a pak v extře. Pokud bych měl volit,tak bych šel zase do něho. Maximální spolehlivost v jakémkoliv letovém režimu,snadné spouštění a seřízení. Létali jsme s ním 2 roky bez jakéhokoliv problému. Měl jsem předtím MVVS,možná brno má větší výkon,ale několikrát nás zradilo ve visu a letu na zádech(možná by pomohlo dokonalé seřízení). Pokud bych volil a nekladl hlavní důraz na cenu ale spolehlivost, uršitě OS Max by byla správná volba.
No tak to není jedno ani omylem!Pístní a stírací kroužky mají naprosto odlišnou fci(u 4T).Ale pokud se zde hovoří o pístních kroužcích( u 2T), tak většinou když motor s nimi strácí kompresi, tak stačí vyměnit pouze ten kroužek( i několikrát) a máš defakto nový motor.U motoru bez kroužku se musí vyměnit celý výbrus(píst+vložka) 
ICQ 638556901