Čop píše:Marek71 píše:A je tam už aj nová DX6i za cenu 99 USD ! Plnohodnotný dosah, DSM2 technol., dostupná od 10.3. Tým pádom sa ale stará DX6 stáva prakticky nepredajnou... alebo je táto nová nejako "orezaná", keď je tak lacná ?
Já jsem možná debil, ale kde jsi tam našel DX6i za 99?
přijímače SPEKTRUM
Tedka uz tam za 99 neni. Akorat driv tam byla DX6i za 99 bez prijmace!
re
cau nevim jestli to tu nekdo nepsal ale nevadi .... proste je to tak v EU neni povolena DX-7 jako na letadla mam moc velky vykon proto se sem dovazi jen dx-7 na vrtulniky ale ja ji vlastnim a na letadla je moooc dobra nevideim zadny rozdil nez ve vykonu kazdopadne ta co se zde muze pouzivat je udavana jako na vrtulniky 
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Re: re
V USA je v tomto pásme povolený 10x vyšší vysielací výkon, to je rozdiel oproti UE. Aj to som si nie istý, že v celej EU je to rovnak. Mám pocit, že vo Fr. majú ešte nižší výkon.
Ale to, že by DX7 mala dve verzie, s nižším výkonom pre heli a s vyšším pre lietadlá sa mi nezdá. Skor to bude tak, že vysielačka je jedna a podľa toho, na aký trh ide, je upravený vysielací výkon. To by bolo logickejšie.
Ale to, že by DX7 mala dve verzie, s nižším výkonom pre heli a s vyšším pre lietadlá sa mi nezdá. Skor to bude tak, že vysielačka je jedna a podľa toho, na aký trh ide, je upravený vysielací výkon. To by bolo logickejšie.
volmar píše:cau nevim jestli to tu nekdo nepsal ale nevadi .... proste je to tak v EU neni povolena DX-7 jako na letadla mam moc velky vykon proto se sem dovazi jen dx-7 na vrtulniky ale ja ji vlastnim a na letadla je moooc dobra nevideim zadny rozdil nez ve vykonu kazdopadne ta co se zde muze pouzivat je udavana jako na vrtulniky
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Už je aj na hobbycity za 179 USD aj s prijímačom AR6200. Prijímač samotný je za 76, takže to odpovedá zhruba cene 100 USD za samotnú vysielačku. To by znamenalo cenu na úrovni staršieho modelu DX6.
matlos píše:Tedka uz tam za 99 neni. Akorat driv tam byla DX6i za 99 bez prijmace!Čop píše:Marek71 píše:A je tam už aj nová DX6i za cenu 99 USD ! Plnohodnotný dosah, DSM2 technol., dostupná od 10.3. Tým pádom sa ale stará DX6 stáva prakticky nepredajnou... alebo je táto nová nejako "orezaná", keď je tak lacná ?
Já jsem možná debil, ale kde jsi tam našel DX6i za 99?
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Ano, to som čumel aj ja. A údajne celkovým prevedením je DX6i vraj taká viac "hračkovitejšia". Asi šetrenie nákladov... ale možnosti by mali byť na úrovni predchodkyne plus DSM2.
tks píše:Koukám do manuálu a první věc, která mě překvapila: Vysílač jede jen na 4ks AA baterek...?