F45 - Vše o tomto vrtulníčku II.
Re: F45 - Vše o tomto vrtulníčku II.
Tobě toho už z F45 mimo kostry taky moc nezbylo 
milagros píše:ja sel jinou cestou....ram z T-23,elektronika z V400D02.....vse odolne a je to 6ch....a prave se to snazim kocirovat....ma to jeste par much na vyladeni ale uz mam za sebou 3 lety a jeden lehounky pad samo bez jakyhokoliv poskozeni.....
Zajímavá kombinace. Chtělo by to též střídavé motory, jestli ještě nemáš. Ty stejnosměrné odcházejí snad ještě rychleji než na F45 a to často bez varování v plném letu za což částečně zodpovídá i elektronika Walkery.
Pak by bylo jednodušší použít 3D gyro co psal Ital a k tomu přijímač od Walkery, pokud potřebuješ používat jejich vysílač. Tohle gyro ma mnohem víc možností nastavení, je odolnější a dá se vyladit téměř pro jakýkoliv vrtulník. Nejsou potřeba žádné další konverze jen 2 regulátory a 2 motory.
hlavni motor uz mam stridak ale zadni je vpoho.....ten vydrzi dlouho......ted ladim detaily a musel sem dovazit kabinku a tak prave uvazuju ze koupim vetsi baterku abych toto odstranil a tim zvysil letovej cas.....ted je tam 3S 2200.....uvazuju o nejake 4000mah
thoroid píše:Tobě toho už z F45 mimo kostry taky moc nezbylo
Mám pocit, že heliny se rozlišují především podle té kostry, zde je mimo kovové cykliky a zástavby stříďáků vše původní, počínaje šáskem, vrtulí, hlavou s táhly, kabinou, podvozkem, trupem atd. Z elektroniky tam nezbylo nic, taky za moc nestála a vymýšlela si dost nahodilé jevy.
Ještě jednou bych požádal o pomoc všechny zkušené... Mam pořád stejný problém se svou F45... Dokud přidávám plyn do cca poloviny délky ovladače tak je vše OK, vrtulník vzlétne a reaguje...pokud ale jdu nad úroveň poloviny tak se bláznivé roztočí a konečná.... Údajně by měl být problém v nastavení ovladače, ale ať laboruju jakkoliv (ani defaultní nastavení nepomáhá) tak vrťas jančí pořád stejně...Už jsem z toho hodně smutnej protože bych si chtěl taky trochu zalétat 
S přidáním plynu stoupá kroutící moment rotoru a zadek jednoduše nestíhá, je to problém motoru, vrtule, nebo instalace, jak to máš osazeno?
To já nevim...
Jsem jen obyčejnej uživaatel...Koupil jsem jej a normálně lítal.... A pak najednou začal blbnout...Nedostal nějakou mordu, nic...
videl bych to na zadni motor nebo prevodovku......
Zadní motor měněný a dělá to pořád to stejné...A převodovka...? Tak to nevim kde je 
no prevodovka u zadniho motorku.....ono pri malych otackach muze vrtulka zabirat ale jak se to roztoci tak zuby preskoci....skontroluj vuli mezi pastorkem zadniho moturku a prevodovkou...mela by byt 0,1mm......jako skoro natesno.....
To bylo všechno měněný, právě z důvodu "sežvejkání" pastorku... Teď je to uplně nové - od té doby vrtulník neletěl.... Asi to nedopadne jinak než reklamací...
Grazlll píše:To bylo všechno měněný, právě z důvodu "sežvejkání" pastorku... Teď je to uplně nové - od té doby vrtulník neletěl.... Asi to nedopadne jinak než reklamací...
Eště mně napadlo.Podívej se jestli není na flíbaru studenej spoj.
nechce nekdo baterii Zippi 2700mAh 7,4V urcenou pro F-45?3x nabita,ve 100%stavu,za 400 kc
vrtulnik f-45 nechce komunikovat
Ahojte.kupil som si vrtulnicek f45.a k problemu...
prvy krat som ho sparoval tak ako by sa to podla navodu malo.fajn.vrtulnicek sa rozbehol vsetko hralo tak ako malo.zrazu vrtulnicek prestal reagovat...tak som ho dal na nabijacku a od tej doby sa nan iba kukam...ako skusam tak skusam alw nemozem sparovat model s vysielackou.postup.zapnem model.packu na rychlost dam uplne dole.zapnem vysielacku.vysielacka blika.dam packu hore dole a bud zacne vysielacka jednym tonom piskat a svietit na cerveno.alebo.zacne blikat rychlejsie ako keby mala snahu sparovat sa z modelom a nic sa nestane.alebo sa rozblika kontrolka a po par sec sa rozsvieti a ovladac ako keby zamrzol...alebo vsetko vyzera ze sa sparovali a aj percenta dole behaju podla toho ako pohybujem packou ale vrtulnik je mrtvy...poradte mi prosim v com robim chybu.dakujem
prvy krat som ho sparoval tak ako by sa to podla navodu malo.fajn.vrtulnicek sa rozbehol vsetko hralo tak ako malo.zrazu vrtulnicek prestal reagovat...tak som ho dal na nabijacku a od tej doby sa nan iba kukam...ako skusam tak skusam alw nemozem sparovat model s vysielackou.postup.zapnem model.packu na rychlost dam uplne dole.zapnem vysielacku.vysielacka blika.dam packu hore dole a bud zacne vysielacka jednym tonom piskat a svietit na cerveno.alebo.zacne blikat rychlejsie ako keby mala snahu sparovat sa z modelom a nic sa nestane.alebo sa rozblika kontrolka a po par sec sa rozsvieti a ovladac ako keby zamrzol...alebo vsetko vyzera ze sa sparovali a aj percenta dole behaju podla toho ako pohybujem packou ale vrtulnik je mrtvy...poradte mi prosim v com robim chybu.dakujem
Re: vrtulnik f-45 nechce komunikovat
neznám tento model ale jako první by měla být určitě zaplá vysílačka a až po té model
Goblin 500 sport Spirit , Goblin 380 Spirit , Jeti DS-14 , iCharger308DUO