MJX T 43 - Vhodná pro začátečníka?

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Deawon

MJX T 43 - Vhodná pro začátečníka?

#1 Příspěvek od Deawon »

Plánuji svojí první heli. Jenom na blbnutí. Samozřejmě že do začátku dvourotor.
Rozhodoval jsem se mezi nějakým prckem a něčím větším. Nakonec se mi nejvíce líbí MJX T 43.
- větší rozměry, v budoucnu možnost přidat kameru, 2.4GHz, možnost koupit si další vyměnitelné baterie, odolnost
Máte s tímto modelem někdo zkušenosti? Chci do toho dát max. 2000Kč + druhou baterii

http://prodej-rc.cz/index.php?id_produc ... er=product
Tsisters

Re: MJX T 43 - Vhodná pro začátečníka?

#2 Příspěvek od Tsisters »

To si raději kup too:
http://www.banggood.com/Syma-X5C-2_4G-4 ... 13827.html
máš to už i s kamerou a za peníze co ti zbydou si přikup baterky a nabíjecí kabel pro více baterek
ten koaxiál venku poletí stylem kam větřík tam on
Wal-heli
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Jardátor

#3 Příspěvek od Jardátor »

Do vrtulníku moc kecat namůžu,vím o tom prd,ale radost z lítání dlouho nevydrží,všem zbámým kteří tyto vrtulníčky měli velmi brzo odešly motorky,všechbo to jsou stejnosměr.motorky,strašně se přehřívají,životnost je opradu velmi malá! :(
beka

#4 Příspěvek od beka »

Pro :deawon:pročti si sekci (vrtulníky) je tam toho dost,a můj názor, dvourotory vyhozený peníze i na blbnutí. Najdi si něco se střídavým motorem.
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7
Deawon

#5 Příspěvek od Deawon »

Já jsem heli nikdy neřídil, takže se jednorotoru logicky bojím. Moje představa je ta že dám 2000Kč a párkrát do měsíce si na hodinu zalítám.

Nedalo a kouknul jsem na jednorotory, kde mě zaujal opět model od MJX F 45 za 2099Kč.
beka

#6 Příspěvek od beka »

Deawon píše:Já jsem heli nikdy neřídil, takže se jednorotoru logicky bojím. Moje představa je ta že dám 2000Kč a párkrát do měsíce si na hodinu zalítám.

Nedalo a kouknul jsem na jednorotory, kde mě zaujal opět model od MJX F 45 za 2099Kč.

Ahoj, F45 je trochu lepší začátek, najdi si sekci o tomto modelu, ti hoši co to berou jako ty, jen tak pro zábavu,už se nadchly tak, že to předělávají na střídavé motory. Už dlouho se prodává upgrade na střídák.Jde tam dát i kamera.Jo a všichni kdo začínali,tak helikoptéry a jiná poletovadla, také nic předtím neřídili.
MCPX-BL, blade 130x,trex 500, trex 550 dominator, dx7
celadnik
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od celadnik »

chceš heli do bytu (interieru) alebo na von?

Ak na von, F45 je skvelá voľba.
Moje modely (tie ktoré som už zalietal) najdete na rcalbum.cz
Kovboj

#8 Příspěvek od Kovboj »

Deawon píše:Plánuji svojí první heli. Jenom na blbnutí. Samozřejmě že do začátku dvourotor.
Rozhodoval jsem se mezi nějakým prckem a něčím větším. Nakonec se mi nejvíce líbí MJX T 43.
- větší rozměry, v budoucnu možnost přidat kameru, 2.4GHz, možnost koupit si další vyměnitelné baterie, odolnost
Máte s tímto modelem někdo zkušenosti? Chci do toho dát max. 2000Kč + druhou baterii

http://prodej-rc.cz/index.php?id_produc ... er=product

Na lítání doma je to velký. Na lítání venku to nemá výkon poprat se s větším vánkem, navíc je to jen nejhloupější tříkanál. Dát pod to kameru je k ničemu, když se to pořádně nedá řídit.

Za ty peníze si pořiď nějakou menší quadrocopteru, zalítáš si s tím líp doma i venku a díky tomu že tyhle stroje dokážou létat i celkem rychle tak tě na rozdíl od pomalého dvourotoru jen tak nepřestanou bavit.
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“