Re: Svět multikoptér - převzatá zajímavá videa

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
gardenroute

#1 Příspěvek od gardenroute »

A vis o tom něco vůbec? Třeba meli dohodnute letové hladiny, třeba to byla cernota, ale bez dalších info bych se zdržel dalšího hodnocení. ..

POZNÁMKA MODERÁTORA: PŘESUNUTO Z viewtopic.php?f=136&t=33562
kdo má zájem se v tom rochnit, najde souvislosti podle časů příspěvků
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
kraro

#2 Příspěvek od kraro »

gardenroute píše:A vis o tom něco vůbec? Třeba meli dohodnute letové hladiny, třeba to byla cernota, ale bez dalších info bych se zdržel dalšího hodnocení. ..

Píšu snad ve svém příspěvku nějakou kritiku, nebo jeho hodnocení? Nebo to už se sem nesmějí dávat videa, kde je mimo koptéry i někdo jiný kdo to natáčí? :wink:
gardenroute

#3 Příspěvek od gardenroute »

kraro píše:...Píšu snad ve svém příspěvku nějakou kritiku, nebo jeho hodnocení? Nebo to už se sem nesmějí dávat videa, kde je mimo koptéry i někdo jiný kdo to natáčí? :wink:
Z Tvého příspěvku (aspoň pro mě) vyplynulo, že nějak negativně hodnotíš jednání pilota létající kamery ("...třeba si z toho někdo vezme poučení až bude plánovat natáčení nějaké akce..."), já o tom nic nevím, takže se zdržuji to hodnotit. Pokud ale Ty o tom něco víš více, proč jsi to tedy neuvedl ?
A pokud to naopak měl být z Tvé strany nějaký "osvětový" příspěvek o tom, jak se pilot heli s tím pilotem té létající kamery krásně domluvili, tak se Ti hluboce omlouvám...
A Tvé otázce, nechápu, tady to vlákno je pro převzatá cizí neautorská videa o koptérách, takže proč ne ? Sice tam žádná vidět není, ale asi to je z nějaké natočeno, to já nevím, to víš ty.
kraro

#4 Příspěvek od kraro »

gardenroute píše:Tvého příspěvku (aspoň pro mě) vyplynulo, že nějak negativně hodnotíš jednání pilota létající kamery ("...třeba si z toho někdo vezme poučení až bude plánovat natáčení nějaké akce..."), já o tom nic nevím, takže se zdržuji to hodnotit. Pokud ale Ty o tom něco víš více, proč jsi to tedy neuvedl ?
A pokud to naopak měl být z Tvé strany nějaký "osvětový" příspěvek o tom, jak se pilot heli s tím pilotem té létající kamery krásně domluvili, tak se Ti hluboce omlouvám...
A Tvé otázce, nechápu, tady to vlákno je pro převzatá cizí neautorská videa o koptérách, takže proč ne ? Sice tam žádná vidět není, ale asi to je z nějaké natočeno, to já nevím, to víš ty.

Nehledej za vším konspiraci proti Phantomům. A omluva se přijímá ;)
gardenroute

#5 Příspěvek od gardenroute »

kraro píše:...Nehledej za vším konspiraci proti Phantomům...
Co 8O ? A to jako proč? Ať si to čtu jak chci, nic takového tam nenalézám... :(
off
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od off »

gardenroute píše:A vis o tom něco vůbec? Třeba meli dohodnute letové hladiny, třeba to byla cernota, ale bez dalších info bych se zdržel dalšího hodnocení. ..

Myslím, že je to dobrý příspěvek, ať už bylo něco domluveného, nebo nebylo. A že nic domluveného nebylo, to tady asi víme všichni, že. Jak asi by se to asi tak domlouvalo? On existuje pilot vrtulníku, který bude úmyslně podlítávat něco tak nespolehlivého, jako je Phantom (a jakákoliv jiná podobná hračka), a spoléhat přitom na přesnost GPS výšky? Ale notak...

Ale i kdyby čistě hypoteticky existoval takový kaskadér, co bude pro tři vteřiny na YouTube riskovat sebe, posádku a vrtulník za desítky milionů, tady to není soud a není potřeba důkazů, jak to přesně bylo. Je jasně natočené, co se stalo. A bez ohledu na okolnosti JE to potenciální MEGAprůser.
michal78

#7 Příspěvek od michal78 »

Tak mě to video zase přišlo dost zajímavé. A dost pochybuju o tom, že byli mezi sebou domluveni. Sám jsem chtěl jít taky něco natočit, když u nás byla Barumka, ale rozum mi říkal, že by to nebyl nejlepší nápad.
michal78

#8 Příspěvek od michal78 »

Jojo, taky jsem to viděl, i jeho další videa, kde je dokonce i vidět sám pilot. Hold někdo se s tím ne..re. Nejlepší jsou ti "pořadatelé", ještě mávají do kamery :evil:
Nějaký doplněk X ho vůbec nezajímá. Bohužel jsou lidi a lidi...
graup15

#9 Příspěvek od graup15 »

Mám pocit,že min 80% lidí co si koupí Phantoma o nějakém domrdku X vůbec neví. Tak se tím i těžko budou řídit.
arda1
Kontaktovat uživatele:

Coptery a jiné...

#10 Příspěvek od arda1 »

Neznalost zákona neomlouvá - to bys mohl vědět ne? Radek
Ale souhlasím - jak to tak pozoruji tak pomalu každý kdo má do prxxxx díru (jak se říká) má nebo chce kopteru - aniž by mnohdy někdy něco postavil nebo i řídil - prostě jé to chci to je cool a in a ...- smutná doba dnes bohužel....
ICQ 638556901
hravec

#11 Příspěvek od hravec »

F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
gardenroute

#12 Příspěvek od gardenroute »

arda1 píše:...jak to tak pozoruji tak pomalu každý kdo má do prxxxx díru (jak se říká) má nebo chce kopteru - aniž by mnohdy někdy něco postavil nebo i řídil....
Aha, takže dle Tvého evangelia je každý, kdo není tim ortodoxním modelarem a nikdy nic nepostavil, a pritom si koupi nějakou koptéru podivnym uchylem, nemající vlastně na to ani nárok (!).
Zajímavý životní postoj, dej se na práva nebo se nech zvolit do parlamentu...:-(
macil

#13 Příspěvek od macil »

No, si na modelárskom fóre, tak sa nečuduj postoju ortodoxných modelárov, ktorým záleží na tom, aby si svoj koníček mohli užívať bez toho aby im renomé kazili tzv. "tiežmodelári", pre ktorých nejaké to pravidlo je len obťažujúcim hmyzom. Máme predsa demokraciu, tak si môžme robiť, čo sa nám zachce. No nie?
OK2BUH

#14 Příspěvek od OK2BUH »

Já si vážím každého kdo něco umí. Někdo je dobrý pilot, někdo dobrý konstruktér, někdo dobrý kameraman, někdo neumí nic ale zato je s ním sranda. Proč se pořád škatulkovat? Čím víc oborů, tím je to zajímavější. :)
gardenroute

#15 Příspěvek od gardenroute »

macil píše:No, si na modelárskom fóre, tak sa nečuduj postoju ortodoxných modelárov, ktorým záleží na tom, aby si svoj koníček mohli užívať bez toho aby im renomé kazili tzv. "tiežmodelári", pre ktorých nejaké to pravidlo je len obťažujúcim hmyzom. Máme predsa demokraciu, tak si môžme robiť, čo sa nám zachce. No nie?
Ach jo, především nevidím, že bych byl na modelarskem fóru, jsem na RC manii, a pokud je me známo přímo od majitele, tak je to pro RC hobby. To k tomu Tvému nadclovekovani, takovýchto jsme meli v historii již dost, a jsem rád, že se nad nimi splachla voda. Tvoje logika nějakého vyvysovani se nad ostatní říká, že bych ti mohl také opacit, ze co jako Slovák delas na ceskem foru? To k tvým duševním 'demokratickým' pochodum :-(
Jinak me nestojis za další reakci, tak hluboko neklesnu. Je to jen další hrách na zed. ..
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“