minulý týden jsem dostal nabídku ke koupi autíčka na žhavík s dvoustupňovou převodovkou doslova za pár facek,ale je v dezolátnim stavu.Motor se netočil,šoupátko v karbeci taky ne,tahovej starter rozbitej,chybí nějaké kardany,vzduchový filtr,kola polámaný a gumy sjetý do hladka.Pokouším se ho dát dohromady.Motor jsem rozebral a vyčistil(vyběhanej neni,tak předpokládám,že bude funkční i když pod ním byla loužička oleje na šasi),svíčku dal novou,rozhodil karbec a i ten čekal stejný postup,jako u motoru.teď motor jde krásně zlehka a šoupátko se točí jak panna.Celé šasi i s náboji a poloosami jsem rozebral do šroubu,vyčistil a dal dohromady.Našel jsem pár problémů,některé se mi povedlo odstranit,některé ne a potřebuju s nimi poradit,protože jsem zatím měl auto jen elektro a jinak lítám a taky elektra,takže se žhavíkem 0 zkušeností.
Potřeboval bych poradit s elektronikou.Serva tam jsou namontována,ale co všechno jiného budu potřebovat?určitě tu věc na svíčku,která mi ji rozžhaví pro nastartování,nějakou baterii (jakou ale) a nějakou TX RX k tomu(to bych objednal z HK,třeba turnigy s displejem asi 3CH,třeba http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ystem.html).Ale je tam i nějakej regl?nebo napájení serv je přímo z přijímače?
A mechanika?na jednom náboji kola je namontovanej kloubek velikosti,jako je u 500heli a potřeboval bych větší,resp.jako je na spodním rameni cca6mm?
předem díky za reakce,nápady a rady,protože těmahle to ještě nekončí.