Vysílač JETI DC-16 (DS-16)
Re: Nový vysílač od JETI DC-16 (DS-16)
Mam v jednom letadle jeti spin pro 77 (http://www.jetimodel.com/cs/katalog/Reg ... o-77-opto/) a cidlo mui 75 http://www.jetimodel.com/cs/katalog/Dup ... /MUI75-EX/
A za boha se mi nedari dostat z reglu telemetrii. Pokud tomu rozumim spravne, tak regl nemam podporu ex telemetrie.
Pokud pripojim do prijimace jenom regl, tak ve vysilacce se k telemetrii dostanu jenom pres emulator jetiboxu. Pokud pripojim jak regl tak cidlo pres expander, k reglu se neproboucham vubec. O nastovovani reglu pres emulator jetiboxu ani nemluve.
Ma to prosim nejake smysluplne reseni? Nez obetovat telemetrii reglu a kvuli nastaveni reglu prepojovat kabliky v modelu?
Dekuju
A za boha se mi nedari dostat z reglu telemetrii. Pokud tomu rozumim spravne, tak regl nemam podporu ex telemetrie.
Pokud pripojim do prijimace jenom regl, tak ve vysilacce se k telemetrii dostanu jenom pres emulator jetiboxu. Pokud pripojim jak regl tak cidlo pres expander, k reglu se neproboucham vubec. O nastovovani reglu pres emulator jetiboxu ani nemluve.
Ma to prosim nejake smysluplne reseni? Nez obetovat telemetrii reglu a kvuli nastaveni reglu prepojovat kabliky v modelu?
Dekuju
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
EX telemetrii má jen MEZON: http://www.jetimodel.com/cs/katalog/Reg ... egulatory/
Mám to podobně jako ty: expander a Spin PRO 66.
Nastavovaní jen přes real JETI BOX s vodiči.
Na telemetrii čidla se dostanu ve vysílači, na telemetrii regulátoru jen ve virtuálním jetiBoxu, ale musím vždy vybrat port na expanderu.
EX telemetrii má jen MEZON: http://www.jetimodel.com/cs/katalog/Reg ... egulatory/
Mám to podobně jako ty: expander a Spin PRO 66.
Nastavovaní jen přes real JETI BOX s vodiči.
Na telemetrii čidla se dostanu ve vysílači, na telemetrii regulátoru jen ve virtuálním jetiBoxu, ale musím vždy vybrat port na expanderu.
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
vsimli jste si mimochodem ze na strankach Jeti je u vysilacek ke stazeni manual s fw 3.0 jen v anglictine a nemcine? jeden by rek ze ceska firma pise cesky navod ktery necha pak prelozit, ale evidentne je to obracene a cesky trh je pro ne tak maly ze jim nestoji za to ani davat cesky navod..
Kuba78 píše:vsimli jste si mimochodem ze na strankach Jeti je u vysilacek ke stazeni manual s fw 3.0 jen v anglictine a nemcine? jeden by rek ze ceska firma pise cesky navod ktery necha pak prelozit, ale evidentne je to obracene a cesky trh je pro ne tak maly ze jim nestoji za to ani davat cesky navod..
...mimochodem nevšimli, když si stáhneš nový fw 3.0, tak ho tam máš i v češtině
JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
tak ja nevim, asi sem slepec? na strankach jeti je jen toto:
Návody - vysílače DC/DS
DC/DS-16, DS-14 Manuál V3.00 [DE] - Německý uživatelský návod
DC/DS-16, DS-14 Manuál V3.00 [EN] - Anglický uživatelský návod
DC/DS-16 CZ Manuál V2.00 - Český uživatelský návod
DC/DS-16 FR Manuál V2.00 - Francouzský uživatelský návod
a kdyz stahnu update tak tam jsou jen release notes. mel sem na mysli update kompletniho navodu, ne jen popis zmen.
Návody - vysílače DC/DS
DC/DS-16, DS-14 Manuál V3.00 [DE] - Německý uživatelský návod
DC/DS-16, DS-14 Manuál V3.00 [EN] - Anglický uživatelský návod
DC/DS-16 CZ Manuál V2.00 - Český uživatelský návod
DC/DS-16 FR Manuál V2.00 - Francouzský uživatelský návod
a kdyz stahnu update tak tam jsou jen release notes. mel sem na mysli update kompletniho navodu, ne jen popis zmen.
Jsem to prošetřil a český V3 manuál mám. Pošli mi do SZ mail a já ti ho přepošlu 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
HonzaS píše:Jsem to prošetřil a český V3 manuál mám. Pošli mi do SZ mail a já ti ho přepošlu
honzo diky, ono o nic nejde, ja stejne DS zatim nelitam, navic mi necini problem prelouskat anglicky nebo nemecky, spis me to jen trochu prekvapilo ze tam ten cesky nedali a nemecky a anglicky hned od prvniho dne - drive to bylo obracene, nejdriv cesky a pak se davaly na web pozdeji cizojazycne.
DC-16/DS-16 je nová aktualizace vysílače firmware verze 3.02, a nová aktualizace přijímačů 3.23 
Re: Nový vysílač od JETI DC-16 (DS-16, DC-14, DC-24)
Tahák letošního Norimberka DC-14 a DC-24
24 má jinou anténu 
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
jyrry píše:Co se na tom tahá?
Tebe určitě ne
Dejfak píše:24 má jinou anténu
Bude nám představena tento víkend na školení Jeti, tak pak mohu napsat co všechno to umí na víc, mimo jiné že to má barevný displej
Tak pak dej vědět jestli to už umí hada 
Anténka je opravdu decentní
Anténka je opravdu decentní
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....