DJI - F305, F306, F308 Phantom 2 pokračování
Re: DJI - F305, F306, F308 Phantom 2 pokračování
jak jsem psal, Pelikán jim stroj vyměnil, těžko říct jak dalece se zavázali to dále neventilovat, jeden z nich to dal na fb a po výměně stroje fotky a příspěvek stáhl...
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
Naposledy upravil(a) hravec dne pát 09.01.2015 23:24, celkem upraveno 1 x.
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
- Stapaka
- Kontaktovat uživatele:
Hmm.. To nářadí určitě vypadá zajímavě 
F 308 Phantom2;H3-3D;GoPro 4B; iOSD Mini; 7" LCD DVR/HD;
mam takové modré šroubováky od Pelikána, ale nejsou tak kompaktní a vše v jednom, ale každý zvlášť a hlavně za úplně jinou cenu
To Stapaka - používáš dovážení GP4 na H3-3D?
- Stapaka
- Kontaktovat uživatele:
Ano. Udělali mi to už v Telinku, odkud jsem Phantoma s gimbalem bral.
Gimbal se nepřehřívá, vše OK?
- Stapaka
- Kontaktovat uživatele:
Abych pravdu řekl, tak jsem to nějak zvlášť nekontroloval. Ono teď v tom počasí by se to nejspíš tolik neprojevilo.
Ale zaměřím se na to.
Ale zaměřím se na to.
mne gimbal H3-3D (dovyvážený) lepšie pracoval s GoPro4 kamerou ako s GoPro3 kamerou... žiadne čudné zvuky, pri lete sa mi nestalo aby ho pretlačilo do boku.. Pri GoPro3 to bolo na bežnom poriadku... a neprehrieval sa vôbec, kontroloval som to po každom lete..
To je tvůj názor a tvůj pocit, nikoli pocit gimbalu, mimo to čudné zvuky neznamenají ze je něco špatně, je to jen mezní projev toho kterého motoru a neměl jsi náhodou GP3+? Otázkou je co to znamená přetlačilo do boku, pokud to není vlastnost stabilizace a otáčení kolem osy, kdy se gimbal pootočí kolem svislé osy i na zemi bez spuštěných motoru při vychyleni ovladače na jednu nebo druhou stranu, s tím že na jednu víc, což je dáno směrem otáčení gyromotorů ...
Správne, sám som si to vedel odskúšať, odsledovať ako sa to správa.. A správalo sa to veru dobre... Je rozdiel niečo si sám odskúšať.. alebo si len domýšľať či to gimbalu škodí alebo nie. Možno to škodí ak je nevyvážený... ale s vyváženým problém nebude. Bola to kamera GoPro Hero 3 Silver... žiadne +
S tým pootočením kamery som už raz písal viewtopic.php?f=136&t=33594&start=180 a pýtal sa na to. Priložil som aj video. Odpoveď som nedostal. Robilo to len s GoPro Hero 3 Silver kamerou za každého letu keď som letel do 15m/s... s kamerou GoPro Hero 4 Black to nespravilo ani raz. Nebál by som sa zase používať gimbal H3-3D s GP4BE a už vôbec od predajcu, ktorý dáva na neho záruku v prípade poškodenia GP4 kamerou. Veľa predajcov ponúka práve v tejto kombinácií v akej to má Stapaka.
S tým pootočením kamery som už raz písal viewtopic.php?f=136&t=33594&start=180 a pýtal sa na to. Priložil som aj video. Odpoveď som nedostal. Robilo to len s GoPro Hero 3 Silver kamerou za každého letu keď som letel do 15m/s... s kamerou GoPro Hero 4 Black to nespravilo ani raz. Nebál by som sa zase používať gimbal H3-3D s GP4BE a už vôbec od predajcu, ktorý dáva na neho záruku v prípade poškodenia GP4 kamerou. Veľa predajcov ponúka práve v tejto kombinácií v akej to má Stapaka.
No silver je na tom podobně, jen je naopak lehčí než Black, tedy také to není dobře, to že vyvážíš gimbal ve dvou osách neznamená že nic netrpí a že je vyvážená i třetí osa, mimo to vyvážení je hodně subjektivni, při letu je vše jinak...
Mimo to, kolik z prodejců co to prodávají mají o něčem ponětí a provedou vyvážení gimbalu? Odpoví, téměř žádný krom Telinku.... Všem je to jedno, jsou rádi ue prodají...
K tomu dotazu bych tipoval, že mas nastaven fpv mód, proto se naklápí horizont a drobné nedováženi (i u Silveru) může ono pocuknutí způsobit, nicméně s létáním nad obcí jsi se již předpokládám poučil...
Mimo to, kolik z prodejců co to prodávají mají o něčem ponětí a provedou vyvážení gimbalu? Odpoví, téměř žádný krom Telinku.... Všem je to jedno, jsou rádi ue prodají...
K tomu dotazu bych tipoval, že mas nastaven fpv mód, proto se naklápí horizont a drobné nedováženi (i u Silveru) může ono pocuknutí způsobit, nicméně s létáním nad obcí jsi se již předpokládám poučil...
hravec píše:.. proto se naklápí horizont a drobné nedováženi (i u Silveru) může ono pocuknutí způsobit..
no to je o tom, keď niekto si kúpi gimbal (H3-3D) určený pre kameru (GP3SE) ... určite nerozmýšľa, žeby to mal ešte dovyvážiť, keď je to vyrobené práve pre tú kameru... Preto si myslím, ak vyrobia gimbal, ktorý nieje 100% vyvážený už od výroby, tak nejaké dovyváženie možno mu ešte prospeje akoby malo uškodiť... Tú tretiu spomínanú os, ktorou údajne trpí, uvidíme ako to bude u H4-3D... či nebudú to tie samé motory ako u H3-3D len trochu upravené ťažisko.. a tým pádom záťaž gimbalu tej tretej osi bude rovnaká pri použití GP4Black či už u H3-3D alebo H4-3D... ale to ešte predčasne polemizovať o tom... keď vyjde, uvidíme..
hravec píše:jelikož jsem se ještě nedostal do výměny motorů a regulátorů za nové 2312 a ESC V2.0, které mi donesl čínský Ježíšek, napadlo mě že bych rovnou vyměnil a patřičně vyladil trup za nový, těch 14 stovek není až taková cena, současně bych na kabely k FPV dal ty jadýrka a odstínění ve stylu P2+
co Vy na to, místní rádcové?
Tento můj dotaz tu trochu zapadl, tak se dovolím připomenout...
- gardenroute
A co potrebujes vedet Peto? Jses-li rozhodnuty do toho jit, "do it" ! Mozna ale výsledek nebude to jsi ocekaval, ty mas nyní nejake potize s rusenim, nezvladatelnymi interferencemi a pod. ?hravec píše:Tento můj dotaz tu trochu zapadl, tak se dovolím připomenout...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |