hledáme prodavače

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
arda1
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od arda1 »

ALIEN píše:
Marek71 píše:Tak toto je dobrý vtip :-)

koko píše:Za 45 hrubyho to beru...

to je zivotni minimum,ne vtip
Ty za to děláš?Já bych za to ani nevstával- :wink: :lol: :lol: :lol:
ICQ 638556901
petrcorrado
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od petrcorrado »

omlouvam se, nejak jsem neresil zda je to komercni a zda to tu nema co pohledavat, v podstate me jine misto kam to napsat nenapadlo. Proto prosim vycislete kolik tady na foru stoji tento "inzerat" a neprodlene mi sdelte tuto informaci na muj mail. nerad bych Vam zpusobil nejakou skodu, ci se na vas nejak bezduvodne obohacoval... :(
therccustomjets.cz
customwings.cz
arda1
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od arda1 »

Máš ICQ a nebo Skype?
ICQ 638556901
arda1
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od arda1 »

Hergot to bude drahý.... :wink: :lol: :lol: :lol:
ICQ 638556901
petrcorrado
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od petrcorrado »

nemam, nepouzivam :(
therccustomjets.cz
customwings.cz
koko
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od koko »

Jen to tu nechte a zadarmo. At tam neprodava nakej blbec co tomu nerozumi, jak se casto stava. A dej pak vedet kde to bude.
petrcorrado
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od petrcorrado »

Praha 6 Dejvice, na konecne tramvaje u hotelu (Internacional) Crown Plaza ted se jmenuje, tusim....:-)
therccustomjets.cz
customwings.cz
koko
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od koko »

Aha, takze 300m od konkurence - "papirnik". Skoda, kdysi jsem hned vedle pracoval, dnes se tam dostanu vyjimecne. Tak at se dari.
mpx
Bydliště: Praha 6 Řepy Letiště: Vypich, LMK Kladno Velká Dobrá, kanál č.88 na 40MHz

#24 Příspěvek od mpx »

petrcorrado píše:Praha 6 Dejvice, na konecne tramvaje u hotelu (Internacional) Crown Plaza ted se jmenuje, tusim....:-)

To se zase o volnejch hodinách nic nenaučím a budu chodit čučet do krámu :-) Papírník už nemá ani časopisi, takže tam už mě nic netáhne a u Vaňoucha začal být problém s parkováním ( všude tam udělali zóny ).
Jsem na to zvědav a držím palce. Přeci jen je v době internetu zakládání kameného obchodu docela odvaha.
Viktor
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Vzduchoplavec »

No ja hlavne doufam, ze ke kamennemu obchodu budou i aktualni www stranky! To je hlavni slabina Vanoucha, ze www nema prilis aktualni a hlavne kompletni.

Parkovani u Vanoucha mi moc nevadi, protoze tam (momentalne) jezdim MHD. Kazdoapdne Vanouch z teto konkurence prilis radost nemel. Uz Pecka na sestce mu dela vrasky. Je tezka doba - Cina vsecko valcuje...
Čop
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Čop »

Zkusil jsem 2x Pecku na Šestce a už tu chybu nikdy neudělám. Naproti tomu každá návštěva u p. Vaňoucha člověka potěší i když tam nechá ranec. Takovýho machra už dneska člověk najde těžko. Jen to jak se mazlí s pitomýma lištama když je balí... :D A parkování? Na drzouna (na pražáka) a cedulí "zásobování Mountfield" přímo před krámem na chodníku :D :D :D
Spíš lítač než stavěč...
wroum

#27 Příspěvek od wroum »

Čop píše:Zkusil jsem 2x Pecku na Šestce a už tu chybu nikdy neudělám. Naproti tomu každá návštěva u p. Vaňoucha člověka potěší i když tam nechá ranec. Takovýho machra už dneska člověk najde těžko. Jen to jak se mazlí s pitomýma lištama když je balí... :D A parkování? Na drzouna (na pražáka) a cedulí "zásobování Mountfield" přímo před krámem na chodníku :D :D :D

presne tak :wink:

pesky sem u vanoucha nikdy nebyl a ze sem u nej nekolikrat tydne :D a vzdycky parkuju pred kramem na chodniku s cedulkou "zasobovani - max 5 minut" a zatim to vzdycky proslo. tuk tuk.
Dříve nadšenec do EPP, teď hlavně větroně F5J.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Marek71 »

ZPS (zóna plateného stánia) je na Prahe 7 zatiaľ iba dva týždne, takže zatiaľ sa to ešte možno toleruje. Aj keď... u nás na Orteňáku strašia MP-íci aj o víkendu a poctivo odťahujú. Ale je fakt, že je to otrava...

Ale k Vaňouchovi sa dá pekne dostať MHD, to nie je problém. Skor by som uvítal, ak by nejaká predajňa mala otvorené aj v sobotu, pretože to je dosť slabé, akurát Hangar1 a Pecka v Pruhoniciach a na Šestke. Alebo ešte niečo ?
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
georg
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od georg »

jj to by bylo fajne, kdyby bylo otevřeno i někde jinde, aletřeba do dvou odpoledně, já nejsem ráno schpnej se vykopat brzy :twisted: :lol: :lol: . Jinak k Vanouchovy jen s MHD, je to nejlepší, a ten kousek od tramvaje mě nazabije.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
wroum

#30 Příspěvek od wroum »

Marek71 píše:ZPS (zóna plateného stánia) je na Prahe 7 zatiaľ iba dva týždne, takže zatiaľ sa to ešte možno toleruje. Aj keď... u nás na Orteňáku strašia MP-íci aj o víkendu a poctivo odťahujú. Ale je fakt, že je to otrava...

za prvni den, kdy zacala platit ZPS bylo odtazeno jen z okoli Letne pres 90 aut... nic se netoleruje a i diky tomu mi parkovani pod dohledem na chodniku u Vanoucha prijde nejbezpecnejsi - v nejhorsim je vidis a muzes se s nima zkusit hadat.
Dříve nadšenec do EPP, teď hlavně větroně F5J.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“