Walkera QR X 350

Pokud se dá copter koupit v obchodě, tak všechno patří sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
skaramu

Re: Walkera QR X 350

#106 Příspěvek od skaramu »

Gándhí píše:
Tak já měl štěstí, u nás na pětce byly po delší době ideální letové podmínky - teplo, ani mrak, vítr jen hodně slabý. Jak jsem už psal, tak ta první Walkera se mi nevrátila, takže na druhou už si dávám větší pozor, když je větší vítr, tak lítám tak, aby se ke mě vracela po větru. V Mission Planneru bych chtěl asi nastavit jen fail safe (napětí baterky nastavit na menší hodnotu) a zkusit (konečně) lítání po waypontech (nad polem). Ale jelikož anglicky moc neumím a v programu se moc nevyznám, tak to bude asi oříšek...

Tak to ti fandim,také chci dělat průlety,rybníky,řeka,skály a ne kostelík nebo moře nahoru a dolu.Do těch 6m/s nemám problém s létáním akorát vrtule dělají hroznej rámus. Píšou,že by měla zvládnout 7m/s ale to jsem raději nezkoušel. Jen poznámka... nejsem žádnej mistr světa,učím se létat a QR X800 toho dovolí hodně vlastně od úplného začátku jsem neměl sebemenší problém,ale pro nízké lítání se vším všudy to chce dostat do ruky.
Gándhí

#107 Příspěvek od Gándhí »

skaramu píše:

Tak to ti fandim,také chci dělat průlety,rybníky,řeka,skály a ne kostelík nebo moře nahoru a dolu.Do těch 6m/s nemám problém s létáním akorát vrtule dělají hroznej rámus. Píšou,že by měla zvládnout 7m/s ale to jsem raději nezkoušel. Jen poznámka... nejsem žádnej mistr světa,učím se létat a QR X800 toho dovolí hodně vlastně od úplného začátku jsem neměl sebemenší problém,ale pro nízké lítání se vším všudy to chce dostat do ruky.

Po x800 jsem taky pošilhával, moc se mi líbí, ale je nad můj rozpočet. Tak chci koupit o dost levnější hexu, co maj na aliexpressu - http://www.aliexpress.com/item/Tarot-68 ... 61284.html. A časem taky FPV s brýlemi. Je to asi "nebe a dudy" - proti lítání "na oko".
Tak je fajn, že si s ní spokojenej, jakej má tak dosah? V popisu výrobce uvádí kolem 1km, ale má stejný příjmač jako x350 pro, takže jedině že by měl vysílač lepší anténu?
petr6600

walkera qr x350 pro

#108 Příspěvek od petr6600 »

Ahoj včera jsem z walkerou byl lítat a trosku hruběji jsem přistál a od té boby když chci vzlítnout tak šíleně táhne doprava a dozádu.Nevíte jetli se stim něco dá dělat?
i30

Re: walkera qr x350 pro

#109 Příspěvek od i30 »

Z toho popisu závady to neurčí nikto, chcelo by to viac informácií ( došlo k mechanickému poškodeniu, točia sa motory voľne, kalibroval si to po páde, ... ) je toho celkom dosť čo sa dá zistiť ako prvé . :idea: . Každopádne by som to presunul do vlákna Walkera QR X350 kde sa za posledné obdobie zopár majiteľov angažovalo a možno mali podobný problém .............. :wink:
petr6600

#110 Příspěvek od petr6600 »

mechanickému poškození nedošlo teda až na naprasklou nohu jinak je vše ok.Já jsem chtěl z kalibrovat gyra ale našel jsem jen na normální 350tku ale na pročko nevím jak by se daly kalibrovat?
i30

#111 Příspěvek od i30 »

Myslím že PRO-čko má rovnakú kalibráciu kompasu ako základná 350-tka ( také tie rotácie okolo všetkých osí ), to by som urobil prvé. Ostatné sa kalibruje automaticky pri spárovaní Tx-Rx. Ak by to nepomohlo potom by som skúsil pripojiť soft a pozrieť sa na to bližšie - to ale pokiaľ si nejako celý stroj nerozbil by mohlo byť v poriadku. :wink:
bastlir

#112 Příspěvek od bastlir »

Nedaří se mi nikde najít/stáhnout komunikační soft s Devo F7 a ani pro QR X-350 Pro.
Díval jsem se sice na - http://walkera-fans.de/category/sender- ... n/devo-f7/, pochopil jsem, které soubory jsou FW apod., ale nevím, kterým softem na PC uvidím např. Devo. Ještě jsem to nedělal, takže vás prosím o zaslání přímo softu. Také bych prosil nějaký nástroj na programování trasy, rád bych si to zatím aspoň osahal.
skaramu

#113 Příspěvek od skaramu »

Gándhí píše:[quote="skaramu

Po x800 jsem taky pošilhával, moc se mi líbí, ale je nad můj rozpočet. Tak chci koupit o dost levnější hexu, co maj na aliexpressu - http://www.aliexpress.com/item/Tarot-68 ... 61284.html. A časem taky FPV s brýlemi. Je to asi "nebe a dudy" - proti lítání "na oko".
Tak je fajn, že si s ní spokojenej, jakej má tak dosah? V popisu výrobce uvádí kolem 1km, ale má stejný příjmač jako x350 pro, takže jedině že by měl vysílač lepší anténu?

Z 1km se mi nevrátila,neztratila spojení.. tak,že má dost signálu a přenos obrazu je bez problémů až bude tepleji zkusím to,kam až dolétne,bojím se o baterku,že lehne při návratu, koupil jsem 10 000ku s 50c. tak ta vydrží nejméně 3xtolik a tu hoďku to bude létat i z rezervou.
bastlir

#114 Příspěvek od bastlir »

Tak se mi podařilo najít a nainstalovat UPO2 Tools (UP02 Program Upgrade). Program sice vidí port COM4, na kterém UPO2 je, jenže po zadání na Devu Model Transmit se nic neděje. Neboli s Devo F7 nejsem schopen navázat spojení, a tedy uložit nějaké svoje nastavení, které jsem v menu Deva ručně zkoušel. Zkoušel jsem i v PC pro UPO2 přidělovat různé COM-porty, přesto to nepomáhá. V čem je fígl? Nebo to opravdu funguje jen s XPéčkama?
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#115 Příspěvek od JirkaA »

skaramu píše:koupil jsem 10 000ku s 50c. tak ta vydrží nejméně 3xtolik a tu hoďku to bude létat i z rezervou.

A teď tu o Smolíčkovi, ta je taky moc pěkná. Jestli to tu baterku unese, tak rozhodně nebude doba letu lineárně úměrná kapacitě.
OK2WY
skaramu

#116 Příspěvek od skaramu »

JirkaA píše:
A teď tu o Smolíčkovi, ta je taky moc pěkná. Jestli to tu baterku unese, tak rozhodně nebude doba letu lineárně úměrná kapacitě.

určitě...je jen o 250g těžší než tam mám,to je v pohodě větší váha by pak už určitě byla znát.U 800stovky to není problém není to o tolik, jen o jednu dvacetinu celk.vzletové váhy.
bastlir

#117 Příspěvek od bastlir »

Vážně mně nikdo neporadí?
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#118 Příspěvek od CharlitoCZ »

Já byl lítat v v neděli, byli jsme na obědě a pak přestalo fučet, tak jsem cestou domu jen skočil do auta, vyndal qrko a vyrazil za barák, že to ukážu pani. No, neměl jsem signál na GPS a nechtělo se mi moc čekat, mělo jít přecijen o takové malé létání do dvou metrů výšky.. celkem dlouho v pohodě, ale pak jsem nějak nešikovně dal rotaci kolem své osy, u které mi to vždycky jakoby trošku ulítne (teď se mi to stalo teda podruhé). No a ejhle směr stromy, tak jsem to okotlil, abych je přelítl a najednou jsem byl fakt vysoko a docela daleko, jenže průser, že ve městě (byť periferie). Adrenalin ze mě stříkal proudem, ale nějak jsem se dokázal vrátit, kousek od sebe jsem zazmatkoval znovu a poslal to do koruny stromu, naštěstí to vše dopadlo dobře a quadra je též celá :-)
mám i video, ale to bych si vyslechl kritiku vzhledem k lokaci, kde jsem létal..
DJI Phantom 3 Advanced / SIG Smith Miniplane / spousta deproňáků a miniqvéček
Gándhí

#119 Příspěvek od Gándhí »

CharlitoCZ píše:Já byl lítat v v neděli, byli jsme na obědě a pak přestalo fučet, tak jsem cestou domu jen skočil do auta, vyndal qrko a vyrazil za barák, že to ukážu pani. No, neměl jsem signál na GPS a nechtělo se mi moc čekat, mělo jít přecijen o takové malé létání do dvou metrů výšky.. celkem dlouho v pohodě, ale pak jsem nějak nešikovně dal rotaci kolem své osy, u které mi to vždycky jakoby trošku ulítne (teď se mi to stalo teda podruhé). No a ejhle směr stromy, tak jsem to okotlil, abych je přelítl a najednou jsem byl fakt vysoko a docela daleko, jenže průser, že ve městě (byť periferie). Adrenalin ze mě stříkal proudem, ale nějak jsem se dokázal vrátit, kousek od sebe jsem zazmatkoval znovu a poslal to do koruny stromu, naštěstí to vše dopadlo dobře a quadra je též celá :-)
mám i video, ale to bych si vyslechl kritiku vzhledem k lokaci, kde jsem létal..

Jako bych to psal já... 2x jsem skončil ve stromě, 1x model honil po poli (unášel jí vítr pořád dál), x-krát přistál natvrdo.. Teď, co mám na ní gimbal s kamerou, lítám opatrněji, ale občasné kolizní situaci se člověk asi zcela nevyhne.. Tak ještě že ti dopadla, jak dopadla a lítá se dál.
Krucifix

Re: Blade 350 qx

#120 Příspěvek od Krucifix »

Koukám, že Izzymu nikdo neodpověděl, ale už asi lítá - mám stejný problém - utržený regulátor ke čtvrtému motoru. Po výměně stroj nejde spárovat a červeně bliká - co s tím?
Odpovědět

Zpět na „Coptery - komerční výrobky“