Zdravím,
mám dotaz spíš na lidi co staví z okolí budějc či Plzně. Kde sháníte balsu a překližku? Objednávat z netu se mi ji tak nějak už moc nechce(kvůli kvalitě)...
Modelářský materiál - okolí Plzně a Budějovic
Re: Materiál
Normalne v tydnu bud Horejsi nebo Melcar (adresy najdes na webu). Kdyz potrebuju neco o vikendu tak Bauhaus jako posledni zachrana (kdyz ti schazi kousek balzy tak je ti jedno ze stoji 3x tolik co normalne
)
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
- Teodor
- Kontaktovat uživatele:
Amper píše:Normalne v tydnu bud Horejsi nebo Melcar (adresy najdes na webu). Kdyz potrebuju neco o vikendu tak Bauhaus jako posledni zachrana (kdyz ti schazi kousek balzy tak je ti jedno ze stoji 3x tolik co normalne)
Díky, Hořejší mne vůbec nenapadl. Myslel jsem si, že je zaměřený jen na brusy a elektroniku
Ještě Elektro Komárkovi na Skvrňanech, ale ti mají taky jen v týdnu. http://www.elektrokomarkovi.cz/index.php?&page=menu3&navi=kontakt
Re: Modelářský materiál - okolí Plzně a Budějovic
Jj, v Bauhausu na Borpolich maj balzu kousek od Prirezu dřeva. Tam co maj normální dřevěný listy. Btw: Kupoval jsem tam i bukovy listy
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
V Českých Budějovicích prodejna Model Hobby pan Turek.
V Českých Budějovicích prodejna Model Hobby pan Turek.
Rohová budova Pozemních staveb, roh Žižkovy ulice.
Pak ještě Kontakt v Nové ulici, ale tam je sortiment menší. P.
Rohová budova Pozemních staveb, roh Žižkovy ulice.
Pak ještě Kontakt v Nové ulici, ale tam je sortiment menší. P.
- Teodor
- Kontaktovat uživatele:
Všem moc děkuji!