vysílač Aurora 9X
Re: Nový vysílač Aurora 9X
Vliv to má lítám s tím už od února tak mám nějaké zkušenosti. A je sakra rozdíl když lítám celé odpoledne s modelem kde je Minima nebo s Optima.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Dejfak píše:Zkoušel jste někdo ten update balíček na A9X?
Je to jen jazyk, nebo i něco z funkcí?
Jak jsem psal nahoře hodil jsem ho tam. Češtinu jsem si zapnul a zase vypnul ten překlad mi nesedí radši zase english.
Opravili integral timer - už jde resetovat.
Pro změnu podělali timer který je spouštěný plynem - běží i když je locknutý.
Dalších změn jsem si nevšimnul.
Jo a ukládání nastavení modelů do PC stále nefunguje ...
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
kroxigor píše:... podělali timer který je spouštěný plynem - běží i když je locknutý.
......
Jo a ukládání nastavení modelů do PC stále nefunguje ...
Z toho si nic nedělej, to je asi móda ty timery na plyn běžící i když je plyn bloknutý, stačí pohyb kniplu dopředu na nastavenou mez - Gr./SJ Hott to má taky tak... Bere to asi údaje z kniplu, ne z výsledného kanálu co jde do éteru.
Ale ukládání do PC jim funguje, to zase jo.
jyrry.webnode.cz
Docela mě nasírá že u A9 to funguje a u A9X to nefunguje.
To je právě ta prasárna dnešní doby. Chrlej nový verze, aby "oslnili" na trhu a při tom se jim povede zkur.. to co fungovalo. Nejvíc mě štve, že naslibujou co všechno bude a nakonec se vrhnou na nové modely a na starší už se prdí. Myslím, že to znáš i z Windows.
Taky mě ten dnešní styl někdy pěkně krká.
A nevíte jak jsou na tom alarmy?
Vibrace? Je to pořád jen na dotyk displeje, nebo už to vyřešili třeba na timer nebo nízké napětí.
Vibrace? Je to pořád jen na dotyk displeje, nebo už to vyřešili třeba na timer nebo nízké napětí.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Re: Hitec AURORA-9 pokračování
No já myslel AURORA-9X 
Tady máš 14 stránek zkušeností: http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=38&t=55677
Lark píše:Tady máš 14 stránek zkušeností: http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=38&t=55677
Pardon, chybka při prvním přesunu
Napravil jsem to...
jyrry.webnode.cz
Tak pry je tu aktualizace FW a modulu Spectra... pry nove zalohovani modelu na PC a lepsi funkce SLT...
Musi se nejdriv aktualizovat soft pro HPP-22
Musi se nejdriv aktualizovat soft pro HPP-22
Ano aktualizace je a opět jsem se náramně bavil co za trotly zaměstnává Hitec.
Aktualizace se provede dokonce tam už u A9X je tlačítko model backup, ale zase to vyžaduje .Net 4 a to tak urputně, že bez instalace nelze spustit zálohování - bohužel pánové programátoři nějak nepostřehli, že Win8.1 již .Net obsahují a tak se instalace nedokončí a zálohovat stále nejde ... paráda rok a půl po vydání rádia. Opravdu Hitec kvalita....
Aktualizace se provede dokonce tam už u A9X je tlačítko model backup, ale zase to vyžaduje .Net 4 a to tak urputně, že bez instalace nelze spustit zálohování - bohužel pánové programátoři nějak nepostřehli, že Win8.1 již .Net obsahují a tak se instalace nedokončí a zálohovat stále nejde ... paráda rok a půl po vydání rádia. Opravdu Hitec kvalita....
Naposledy upravil(a) kroxigor dne sob 09.05.2015 8:06, celkem upraveno 1 x.
Zdravim,
nedavno jsem si poridil krasku A9X a chci si mit palubni telemetrii tak aby se hodnoty zobrazovali na displeji. Prohlize jsem vsech 14 poznatku ale nikde jsem nenarazil kdo by to resil.
Prosim je mozne mi prozradit jak to je?
nedavno jsem si poridil krasku A9X a chci si mit palubni telemetrii tak aby se hodnoty zobrazovali na displeji. Prohlize jsem vsech 14 poznatku ale nikde jsem nenarazil kdo by to resil.
Prosim je mozne mi prozradit jak to je?
Koukni sem do toho vlákna, tady měl kolega problém s připojením Varia. Ostatní senzory se připojují stejně, snad to jako návod pomůže.
viewtopic.php?f=&t=72226&view=unread#unread
Hodnoty pak uvidíš na displeji, když si v menu vybereš SYSTEM - SENZOR.
viewtopic.php?f=&t=72226&view=unread#unread
Hodnoty pak uvidíš na displeji, když si v menu vybereš SYSTEM - SENZOR.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
http://rc.ludl.cz