DJI - Phantom 3

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
graup15

Re: DJI - Phantom 3

#76 Příspěvek od graup15 »

Ahoj petře.
N-Vidia Shield tablet jsem kupoval mojemu klukovi. To je neskutečné dělo.
Momentálně nejvýkonější tablet vůbec. Naprosto nehrozí,že by na aplikaci pro P3 zklamal.
salamander

#77 Příspěvek od salamander »

Dúfam že môj tablet bude stačiť na P3

Obrazovka
7.02" 1920x1200 HD displej (323 ppi)
1080p HD IPS
extra pevné sklo Corning® glass
Kamera
1.2MP přední
5MP zadní, automatické ostření
Rozměry
114 x 200 x 8.65 mm
290g
Baterie
kapacita 3950 mAh
výdrž baterie - 9 hodin aktivního používání online
Audio
Stereo reproduktory
Prostorový zvuk by Fraunhofer
Výkon
procesor: čtyřjádrový Qualcomm Snapdragon S4 Pro, 1.5GHz
grafika: Adreno 320, 400MHz
Bezdrátové připojení
Dvoupásmoná Wi-Fi (2.4G/5G) 802.11 a/b/g/n
NFC (Android Beam)
Bluetooth 4.0
Paměť
16GB interní paměť
operační paměť 2GB RAM
Konektory
microUSB
SlimPort™
3.5mm sluchátkový
mikrofon
Senzory
GPS
Gyroskop
Akcelerometer
Kompas
Světelný
Naposledy upravil(a) salamander dne úte 21.04.2015 16:08, celkem upraveno 1 x.
hravec

#78 Příspěvek od hravec »

jak jsem psal výše, dost podstatné je, jak má tablet dobrou čitelnost za denního světla na slunci... takových totiž moc není
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
Stapaka
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od Stapaka »

Tak zase bude prostor pro výrobu držáků monitoru, protože ten držák tabletu/founu žádný monitor asi neudrží.
Je příliš mělký. :(
F 308 Phantom2;H3-3D;GoPro 4B; iOSD Mini; 7" LCD DVR/HD;
gardenroute

#80 Příspěvek od gardenroute »

Proč monitor Láďo, ten zatím chybějící HDMI konektor přímo na LB potřebujeme hlavně pro videobrýle, jinak je to pro tablet/smartphone... A analogové video zde vůbec není, vše jde přes LightBridge. Monitor jako další externí s HDMI určitě možný je, ale proč ho dávat na Tx kontroler?
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Stapaka
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od Stapaka »

Petře, jde mi o to, že pokud mám monitor, tak proč utrácet ještě za tablet?
A analogové video je přece v USB ... :)
gardenroute

#82 Příspěvek od gardenroute »

Stapaka píše:Petře, jde mi o to, že pokud mám monitor, tak proč utrácet ještě za tablet?
A analogové video je přece v USB
... :)
Tvůj analogový monitor je určen pro zcela klasické analogové FPV, u P3 nic takového není - RC řízení, telemetrie a video je bundlováno v jednom širokopásmovém přenosu na 2.4 GHz přes technologii LB.
Na příjmu je spuštěna aplikace na Android/iOS, která umožňuje ovládání některých detailů, zobrazení digitálního HD videa a telemetrie, je to tedy součást aplikace. LightBridge ve svém plné konfiguraci (bohužel ne na P3) má i samostatný HDMI konektor, který umožňuje připojení HD monitoru či HD videobrýlí pro přímý náhled HD videa.
Nikde zde ale není možnost připojení analogového monitoru, a nevím nic o tom, že by na USB LightBridge pro připojení tabletu bylo také přítomné analogové video, to slyším poprvé. Toto mají na svém special USBčku GoPro kamery, to je ale dost proprietární GP řešení...

Pokud Tvůj monitor disponuje HDMI rozhraním, tak by to samozřejmě šlo, ale P3 zatím nemá na LB HDMI rozhraní pro přímé připojení HD monitoru :(

A mám info, že když se připojí na HDMI výstup tabletu s běžící aplikací DJI Pilot nějaký další HD zobrazovač, tak žádné video nezobrazí, jen černá obrazovka. Takže bude asi skutečně použít buď ten chystaný "DJI USB-HDMI adapter" pro P3 L.B., nebo vyměnit konektorovou sadu LB na P3 s chybějícím HDMI rozhraním, jak radí insider Dr. Turbo.
salamander

#83 Příspěvek od salamander »

Dáko sa to začína zamotávať, no neviem ako by som dostal do toho môjho tabletu obraz z P3 , mám tam akurát micro USB .
Peťo otázka pre Teba :cry:
Drondys

#84 Příspěvek od Drondys »

salamander píše:Dáko sa to začína zamotávať, no neviem ako by som dostal do toho môjho tabletu obraz z P3 , mám tam akurát micro USB.

Dálkový ovladač k Phantomu 3 má video výstup na USB portu dle specifikace viz tento odkaz a tam viz sekce Remote Controller a v ní viz Video Output Port: USB. To, že máš na tabletu jen micro USB je celkem jedno, protože to je jen otázka konektoru na USB kabelu, ale jinak je to klasické USB. Takže by to mohlo jít přes ten USB port na němž by mělo být video, patrně digitálně přes USB asi podobně jako bys připojil k tabletu nějakou externí webovou kameru přes USB. Další možnost bude přes Wifi, kterou podle toho co jsi psal přece na tom svém tabletu máš také a s aplikací "Live View", u které je jako jedno z doporučených zařízení uveden i Google Nexus 7 by to mělo fungovat.
Stapaka
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od Stapaka »

gardenroute píše:Nikde zde ale není možnost připojení analogového monitoru, a nevím nic o tom, že by na USB LightBridge pro připojení tabletu bylo také přítomné analogové video, to slyším poprvé. Toto mají na svém special USBčku GoPro kamery, to je ale dost proprietární GP řešení...
Pokud Tvůj monitor disponuje HDMI rozhraním, tak by to samozřejmě šlo, ale P3 zatím nemá na LB HDMI rozhraní pro přímé připojení HD monitoru :(

Petře, můj monitor HDMI umí, nic méně si myslím (právě v souvislosti s odkazem který sem dal "Drondys") že existence videokanálu v USB není jen věcí GoPro.
A věřím, že na výstupech USB na kontroleru P3 bude přítomno také. Mimochodem odtamtud se dostává i do tabletu/telefonu. Otázka spíše je, zda se tam bude také nacházet v nezakódované podobě. Prozatím věřím že ano, ale uvidíme. :)
gardenroute

#86 Příspěvek od gardenroute »

Na tom USB (v Te DJI specifikaci to není blíže upřesněno) to bude asi v digitálním formátu, k tomu bude slouzit ten adaptér pro vytvoření HDMI rozhrani. Jak jsem psal již dříve, údajne by měl jít vyměnit cely kryt LB a dat tam originál i s HDMI a oběma USB konektory. O tom analogu pochybuji, ale pro me osobně by to byl přínos, nemusel bych řešit jine brýle. ..
HonzaS

#87 Příspěvek od HonzaS »

graup15 píše:Ahoj petře.
N-Vidia Shield tablet jsem kupoval mojemu klukovi. To je neskutečné dělo.
Momentálně nejvýkonější tablet vůbec. Naprosto nehrozí,že by na aplikaci pro P3 zklamal.

A i něco vydrží. Z toho DJI držáku na vysílači už mi vypadl na zem - budiž to poučením pro ostatní :lol:
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
kraro

#88 Příspěvek od kraro »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FuFwLvWQfVM[/youtube]
gardenroute

#89 Příspěvek od gardenroute »

A proč takovou blbost dáváš sem ? Může to prosím moderátor přesunout do pokecu ?
artus

#90 Příspěvek od artus »

Není to moc hodnotné, ale patří to sem. Je to P3 u Pelikána.

gardenroute píše:A proč takovou blbost dáváš sem ? Může to prosím moderátor přesunout do pokecu ?
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“