Lumenier QAV 500 V2
Re: Lumenier QAV 500 V2
Nejde. Je to ochranný lak proti vlhkosti, tej bežnej, vzdušnej a proti oxidácii spojov. Nezabezpečí funkciu obvodu pod vodou a rovnako nemá funkciu mechanickej ochrany, ako bužírka.
Tak lak už mám, opatlal jsem s tím co šlo..včetně kamery. A konečně dodělal nožičky aby se dalo vůbec letět na 4S2P baterku. Včetně držáčku na TBS 69.
Anténa od Standy (ST) prokazatelně funguje lépe (průměrově) než skewplanar od CircularWireless. Takže spokojenost. Ještě doladit kamerku,protože amazing colors na TBS 69 je až moc Samsungácké

Anténa od Standy (ST) prokazatelně funguje lépe (průměrově) než skewplanar od CircularWireless. Takže spokojenost. Ještě doladit kamerku,protože amazing colors na TBS 69 je až moc Samsungácké
- gardenroute
Krásné éro
Někdy mě ho musíš předvést naživo...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Teď ještě chybí poslední maličkost...buď ty duralové díly nějak chemicky načernit, nebo naeloxovat. Popátrám po nějaké domácí technologii.
Elox se da v pohode delat doma, naklady male. Staci sklinka od okurek, zdroj, trochu chemikalii, starej hrnec a barvicky na barveni vajec.
http://www.astronom.cz/procyon/chemistry/elox.html zkousel jsem podle tohoto navodu, a vysledky super, i po nekolika letech bez vetsi zmeny barvy
Kluci kolikátky (10 nebo 15 mm) jsou distanční sloupky ve špinavém patru, přemýšlím, že bych si objednal jen frame a ramena si udělal.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
Vypada to moc hezky, jen mi prijde ten ram zbytecne velkej, bo se to zda ze uvnitr je hrooozne moc volnyho mista, nikde nic 
jamesgsf píše:Kluci kolikátky (10 nebo 15 mm) jsou distanční sloupky ve špinavém patru, přemýšlím, že bych si objednal jen frame a ramena si udělal.
Já ti to večer změřím. Myslím,že 12mm, ale nejsem si jistý.
Sloupky na špinavém patře QAV 500 jsou 10mm.
Taky jsem začal brát baterky od Bighobby. Ta 5200mAh funguje výtečně. Za pokojové teploty má 2mOhmy na všech článcích naprosto stejně. Po cca 35 cyklech je využitelná kapacita (letem..né vybíjením nabíječkou) 5000mAh bez rezervy.
Tak jsem bráchovi aby taky mohl lítat daleko objednal lepší variantu.
Taky jsem začal brát baterky od Bighobby. Ta 5200mAh funguje výtečně. Za pokojové teploty má 2mOhmy na všech článcích naprosto stejně. Po cca 35 cyklech je využitelná kapacita (letem..né vybíjením nabíječkou) 5000mAh bez rezervy.
Tak jsem bráchovi aby taky mohl lítat daleko objednal lepší variantu.
Dík za info. A ještě poprosím o šířku ramene v bodě uchycení.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
Máš to na fotce.
PS...Né,že bych tím byl překvapený. Za ty léta vím,že nálepka snese vše.
Testil jsem baterky na předchozím obrázku na využitelnou kapacitu. Testováno 10A vybíjení. na konečné napětí 3,3V.
Ta Bighobby 5200 má 5000mAh a šlus.
Druhá Bighobby 5500 má 5100mAh a šlus.
Takže opět klasika..když budu chtít 7Ah do 500ky,je třeba to složit z 2S2P-4000mAh. Ach jo.
PS...Né,že bych tím byl překvapený. Za ty léta vím,že nálepka snese vše.
Testil jsem baterky na předchozím obrázku na využitelnou kapacitu. Testováno 10A vybíjení. na konečné napětí 3,3V.
Ta Bighobby 5200 má 5000mAh a šlus.
Druhá Bighobby 5500 má 5100mAh a šlus.
Takže opět klasika..když budu chtít 7Ah do 500ky,je třeba to složit z 2S2P-4000mAh. Ach jo.
Včera jsem na koptéře testoval něco podobného, kopie TBS Disco osazená DJI E300 setem + Naza M GPS, 2 baterie žluté Zippy Compact 4S 3700 mAh a 4000 mAh, 25C, váha do vzduchu cca 1450 gr. Výsledek naprosto totožný, do napětí 3,4V/článek jsem odebral z obou baterek přesně 3Ah, klidné poletování v ranním bezvětří, letový čas 15 minut. Váhový rozdíl mezi baterkami je 20gr, obě baterky max 10 cyklů.
Rytmus Mini, Toro900, Pulse 15e, Apprentice, Talon mini, Trainer40OBL, Twinstar, quadra, Taranis X9E
holmer83 píše:.... Výsledek naprosto totožný, do napětí 3,4V/článek jsem odebral z obou baterek přesně 3Ah,...
Není to už moc nízké napětí? Já mám alarm nastavený na 3,5V ale raděj končím ještě dřív. Na 3,4V už bych se bál podvybití...ale možná se mýlím.
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
Ano, je to už poměrně nízké napětí a normálně tak nelétám, také sedám nejpozději při 3,5V na článek, nebo spíše 3,55V, chtěl jsem takto vyzkoušet nejenom kolik je možné odebrat z těchto baterek kapacity, ale hlavně také do kolika odebrané kapacity se napětí plynule snižuje, aniž by došlo ke skokovému poklesu. Ta hranice je právě 3,4V, potom během pár vteřin tam bylo již 3,2V a s koptérou jsem přistával na ½ plynu.
Naposledy upravil(a) holmer83 dne pon 27.04.2015 15:55, celkem upraveno 1 x.
Rytmus Mini, Toro900, Pulse 15e, Apprentice, Talon mini, Trainer40OBL, Twinstar, quadra, Taranis X9E