Go Pro jsem rozebral, vyfénoval a otestoval. Funguje na 100%. Disko jsem zatím profénoval. Zítra koupím líh a dostane lihovou lázeň. Teprve pak se odvážím ji dát pod proud a otestovat. Rýže snad nebude nutná. Ale uvažuju, že když to budu mít rozebrané, že bych aplikoval tohle - http://www.rcking.eu/cs/ochranne-a-cistici-prostredky/72534-nanoprotech-electric.html
aj ja som rad ze si ju nasiel a zaroven sa chcem spytat ci nieje nieco ako pipac pre taketo pripady, ze to niekde padne do kukurice a ze by som cez jeden kanal aktivoval nejaky pipac ktory by vrieskal az do vybitia baterie.. existuje nieco take ? dakujem
Cleanflight to má ako mod. Alebo môžeš na niektorý kanál dat pípák. Ak nebude minútu žiadny signál tak to začne pípat. Takisto majú niektoré BEC pípák na pokles napätia
Pokud bych to chtěl chránit proti vodě, asi by jsem zvolil kombinaci dvou přípravků. 1 - Do motorů bych nastříkal ten "Nanoprotech". (Nic se tím nezkazí a trochu to pomůže určitě.) 2 - Na další elektroniku bych namatlal "ELECTROLUBE EFSC15ML CONFORMAL SILICONE COATING" viz. - http://cz.farnell.com/electrolube/efsc1 ... EN-SKU-ELE Tento přípravek se řešil nedávno ve vláknu "tbs69 - rozborka - sborka".
Nákazu léčím systematicky - "Pěkně kulkou po kulce". http://www.vscharlie.rajce.idnes.cz
Minno: V mém případě by mi stejně pípák nepomohl. Baterie odešla asi 20 vteřin po dopadu na zem. Go Pro běželo ještě cca další půlhodinu než došla kapacita karty a pak se vyplo. Na přibližné místo dopadu jsem dojel za 3 minuty, takže pípák bych už neaktivoval. Samozřejmě jsem na místě dopadu vyzkoušel příjem videa jestli něco nezachytím a jestli bych se nemohl nasměrovat trochu směrovou anténou, ale vůbec nic už jsem nezaznamenal. Ani pokus o nastartování modelu. Doufal jsem že někde v poli uvidím mrskající se Disko. Ale baterie byla už mimo hru. Já mám objednaný Flytrex Live 3G, který posílá neustále souřadnice na internet a tam bych našel poslední ohlášenou souřadnici, která by mohla být z okamžiku pádu a už by se mi to hledalo o dost lépe.
VSCharlie - ten Electrolube Silicone coating jsem neznal. To vypadá taky dobře. Už nepočítám že by někdy zůstal v dešti, ale minimálně jako ochranu třeba před mokrou trávou nebo tak si něco takového raději pořídím. Díky
hosi prosim vas nemate niekto tieto male antivibracne rubbers, su to tie klasicke malinke co davaju ku klonom, vid foto.. ja mam 2 kusy potrhane... tak ak mate niekto nazvys tak ma kontaktujte prosim cez ss..nejak by sme sa hadam dohodli...dakujem
jedna bola nacata od vyroby a potom caste skusanie testovanie vibracii takze sa mi roztrhla dalsia.. ak by ste niekto mali nazvys bol by som nesmierne rad...
spravil som nakoniec uplne nove uchytenie gimbalu oproti tomu ako som to mal predtym, tlmiace dumpery su teraz vertikalne tak ako by mali byt... cakam na pocasie aby som to otestoval. PS: kamera na obrazku este nieje zapojena...
podla tych fotiek mi nie je jasne ako mas uchyteny drziak tej kamery. je to spodna cast o ram a potom mas zavesenu kameru na hornej casti drziaka alebo to mas opacne? ak mas prichytenu spodnu cast na rame a na tom aj drziak kamery tak to asi nebude fungovat nie? foto zboku by bola lepsia.
xnokiax píše:podla tych fotiek mi nie je jasne ako mas uchyteny drziak tej kamery. je to spodna cast o ram a potom mas zavesenu kameru na hornej casti drziaka alebo to mas opacne? ak mas prichytenu spodnu cast na rame a na tom aj drziak kamery tak to asi nebude fungovat nie? foto zboku by bola lepsia.
na fotke 3 to pekne vidno ako to je,je to tak ako to ma byt predsa cize, uchytene to je spodnou castou o ram (bez vrtania, bolo tam vela dierok a pasovali do dierok na ramena) a motorcek resp cely zaves mam uchyteny o hornu cast.. akurat som musel odrezat zo spodu ten vycnelok na kameru z ramu... drzi to perfektne no momentalne cakam na pocasia aby som to mohol otestova...
az teraz som si to vsimol. ale nebude tomu vadit ked je to tak vpredu uchytene? nebolo by lepsie aby to bolo v strede? mam to podobne ale mam jello efekt. a neviem preco. preto to idem prerabat cele.