tisknutí

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Odpovědět
Zpráva
Autor
matyasek

tisknutí

#1 Příspěvek od matyasek »

ahoj sory ze vas s tim votravuju ale nevi nekdo nebo nema nedkdo naky program jak rozdělit plánek abych ho mohl vytisknout na více A4 a potom slepit mam to v PDF a nwm jak to vytisknout :-(
_George_
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od _George_ »

V adobe reader nastav velkosť dokumentu na 100%. Potom v nastaveniach označ "současné zobrazení. Takto len každý další list posuň a po vytlačení zlep.
http://www.galerie.rcserver.cz/index.php?sum=122
Lubosh
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Lubosh »

Pokud máš Adobe akrobat reader, tak při tisku ti tuto možnost nabízí včetně definování velikosti přesahů stránek. (Mám jen anglický...) Tisk...položka Page scaling...zvolit Tile large pages. Přesahy se definují v Overlap.

Obrázek
Luboš
www.3dprintedtanks.com
easy

#4 Příspěvek od easy »

Nedavno jsem řešil podobnou věc. Nakonec nejelegantnějši řešení bylo odnést PDF do kopy centra a nechat vytisknout v celku na nekonečný papír.
matyasek

#5 Příspěvek od matyasek »

Lubosh píše:Pokud máš Adobe akrobat reader, tak při tisku ti tuto možnost nabízí včetně definování velikosti přesahů stránek. (Mám jen anglický...) Tisk...položka Page scaling...zvolit Tile large pages. Přesahy se definují v Overlap.

Obrázek

no vis ja mam asi nakou starsi verzi nebo tak protoze tohle tam nemam
Odpovědět

Zpět na „Dílna“