Hledám kolegu modeláře
Re: LMK Rousínov
Ahoj, občas tam chodím ... 
Wild Hawk -> protoze se rozbil, udelal jsem z nej parnik -> protoze se potopil, jdu zase litat!!!
A bývá tam plno?Asi se tam zítra zajedu podívat.Ještě posílám SZ.
Re: Hledám kolegu modeláře
Ale to víš, že tam jezdím.
Moje poletuchy, dojednoho bez podvozku, to tam zvládaly i dříve, ale kluci šikovní co tam vyvádějí letos je prostě nádhera i pro pojiždění s kolečky. Krásná travička, válcované a rovnané, prostě pohoda. A žadní šílenci (čti sebevrazi) ve velkých větroních, co ti najednou profrčí nad hlavou, bez ohledu na život svůj i cokoliv jiného.
Stačí říct, kdykoliv tam pojedu, zavolám ti.
Moje poletuchy, dojednoho bez podvozku, to tam zvládaly i dříve, ale kluci šikovní co tam vyvádějí letos je prostě nádhera i pro pojiždění s kolečky. Krásná travička, válcované a rovnané, prostě pohoda. A žadní šílenci (čti sebevrazi) ve velkých větroních, co ti najednou profrčí nad hlavou, bez ohledu na život svůj i cokoliv jiného.
Stačí říct, kdykoliv tam pojedu, zavolám ti.
x9d, x-lite pro a pár poletuch
Zdravím je tu někdo z Poličky? Resp chodí tam někdo lítat? Koupil sem si Gamu 2100 a nějak se mi jí nedaří udržet ve vzduchu tak jestli by to někdo nezalítl 
Ahojte,
jsem z Prahy 4, konkrétně ulice Zbudovská. Na začátku Června si pořídím svůj první stroj Go Discover, odkaz na letadlo viz. níže.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__51528__HobbyKing_174_8482_Go_Discover_FPV_Plane_EPO_1600mm_PNF_EU_Warehouse_.html
Hledám někoho, kdo by byl ochotný nové letadlo zalítat a udělit pár rad. Jsem naprostý začátečník, ale učím se rychle
jsem z Prahy 4, konkrétně ulice Zbudovská. Na začátku Června si pořídím svůj první stroj Go Discover, odkaz na letadlo viz. níže.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__51528__HobbyKing_174_8482_Go_Discover_FPV_Plane_EPO_1600mm_PNF_EU_Warehouse_.html
Hledám někoho, kdo by byl ochotný nové letadlo zalítat a udělit pár rad. Jsem naprostý začátečník, ale učím se rychle
..........
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus
Jestli jsi ještě s ničím nelítal, tak bych ti doporučil začít spíš něčím jako EasyStar a pro získání úplně základních návyků začít na free simulátoru, třeba i FMS.
- JosefSvejk
Mira86 píše: Na začátku Června si pořídím svůj první stroj Go Discover, ...Jsem naprostý začátečník, ale učím se rychle
A létáš už s něčím jiným (třeba půjčeným)? Pokud jsi ještě nedržel vysílačku v ruce, tak si napřed pořiď něco pohodovějšího. Dá se začít i se samokřídlem, např. Torem a přechod na ten FPV "speciál" bude potom jednoduchý.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Tak jsem svůj nápad s výběrem letadla přehodnotil a začal bych tedy pravděpodobně s Bixlerem 3.
Tímto bych rád poděkoval za varování v jiném vlákně, každopádně o tu pomoc se zalétáním a nějaké ty rady do začátku stále stojím
Tímto bych rád poděkoval za varování v jiném vlákně, každopádně o tu pomoc se zalétáním a nějaké ty rady do začátku stále stojím
-
sapavlisna
kozlik327 píše:Ahoj,je tady někdo, kdo chodí létat na čmelákovské letiště nad Rousínovem u Vyškova?
Bydlim sice kousek od Rousinova, ale o tomhle sme nikdy neslysel, muze nekdo upresnit kde to je?
směr na Slavkov, je tam i panelová plocha a skladujou tam na podzim řepu 
Sky Surfer,XENO,FunCub,Sky Cruise,Bixler II,Blazer,FrSky TARANIS-plus
sapavlisna píše:
Bydlim sice kousek od Rousinova, ale o tomhle sme nikdy neslysel, muze nekdo upresnit kde to je?
Rousínovské letiště
http://www.mapy.cz/s/i9G3
pár starších fotek (2013)
-
sapavlisna
Jasný, tak tama sem jel asi jen 2x. Do Slavkova je to pro mě jednodužší přes Velešovice. Lítáte jen s větroněma nebo je tam toho i víc? Někdy bych se zajel podívat
Lítá jsem tam se vším, elektrika, žhavíky i benzin jsem tam viděl.
Na větroně jsem ulítlej jenom já
Na větroně jsem ulítlej jenom já
Mira86 píše:Tak jsem svůj nápad s výběrem letadla přehodnotil a začal bych tedy pravděpodobně s Bixlerem 3.
Bixler je sice fajn, ale BETA 1400 ze druhé ruky by byla lepší..bydlím na Slapech..klidně Ti pomohu....