Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Bozha píše:Mno, složení rukou do klína spojené s prokletím do devátého kolene (spolu s povzdechem nad nástrahami světa) jsem již zkusil, to se bohužel zjevně minulo účinkem, kradače mi to zjevně neodradilo ani nevyblejsklo, tak nezbývá než tedy něco zkusit, ne?
Nakonec zjistíš, že jediným spolehlivým řešením a s nulovými investicemi je nic do té kóje nedávat a brát ji tak jako by v podstatě ani neexistovala. To je třeba můj případ. Nepotřebuji žádný zámek na sklepní kóji, protože ji vůbec nepoužívám a v podstatě už ani nevím kde přesně ji ve sklepě mám a je mi to úplně jedno. Stručně řečeno "kde nic není tam ani čert nebere", a z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že to se zaručeně účinkem nemine.
Bozha píše:...bohužel skladovací prostory v bytě nejsou nafukovací, a bude to jenom horší...
Taky jsem si to myslel a zpočátku jsem nebyl schopen si ani představit, že je možné se bez té sklepní kóje vůbec obejít, ale ono se na to nakonec dá v pohodě zvyknout. Když člověk chce tak si prostě zvolí čeho se zbavit a řada věcí jde úplně pryč bazar/kontejner apod. Pak najednou doma zjistíte, že je celkově mnohem méně harampádí a obejdete se i bez sklepní kóje, která stejně není nijak extra velká.
Drondys píše:Taky jsem si to myslel a zpočátku jsem nebyl schopen si ani představit, že je možné se bez té sklepní kóje vůbec obejít, ale ono se na to nakonec dá v pohodě zvyknout. Když člověk chce tak si prostě zvolí čeho se zbavit a řada věcí jde úplně pryč bazar/kontejner apod. Pak najednou doma zjistíte, že je celkově mnohem méně harampádí a obejdete se i bez sklepní kóje, která stejně není nijak extra velká.
Svatá pravda. Čím víc prostorů člověk má, tím víc hromadí nepotřebné harampádí a nepotřebné věci. To co je potřeba, zůstává v bytě. Něco jiného jsou ale sezónní věci, ale to se většinou taky dá vyřešit úložným prostorem třeba v postelích. Chudák manželka až umřu.