Protos 500 pokračování
Re: Protos 500 pokračování
Ahoj budu sledovat jak postupuješ a pokud můžu radit udělej vždy jen jednu změnu aby jsi zjistil čím to vlastně bylo.Vím že je to zdlouhavá cesta ale ta pak poslouží dalším k lepši orientaci.Držím palce 
To len pre odreagovanie. Pozrite ako lieta s Protosom modelar, ktory sa narodil v roku 1935:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YUSgJgsAFJI[/youtube]
Osemdesiatrocny pilot!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YUSgJgsAFJI[/youtube]
Osemdesiatrocny pilot!
KDS 450 Q FBL _DEVO 10 v deviation4.0.1 (deviationtx.com)
Riadne mu ho zadúša, asi to nemá moc vyladené.
Chimo on uz bol modelar, ako 15 rocny chlapec. ( v tych starych cias existoval gumovy pohon, kruhove lietanie) A neskor viacnasobny majster v lietani rc lietadiel. Potom v dochodku bol ucitelom rc skoly. Vrtulnik nedavno lieta. Kam sa speje, ako osemdesiatrocny, no je to pekny vykon aj tak. 
Ja som len poukázal na tie otáčky, však to takto hádam ani na normálnej V krivke neklesá, asi mal baterku zrelú do koša.
Ano, mas pravdu chimo, ani som nevsimol tie zapadavajuce otacky.
agy píše:Ahoj budu sledovat jak postupuješ a pokud můžu radit udělej vždy jen jednu změnu aby jsi zjistil čím to vlastně bylo.Vím že je to zdlouhavá cesta ale ta pak poslouží dalším k lepši orientaci.Držím palce
no nějak se mi lepí smůla na paty.Dneska mi přisli díly,mj i fbl upgrade kit.Vesele si montuju,koukám při tom na Vinetůa a najednou křup,ukroutil jeden kul.čep co jsde do desky cykliky
TSA 600E,Gaui NX5,Gaui NX7,HD 502 all@SPIRIT,OXY3,OXY4MAX @IKONLOGO690,LA700 + nějaký ten eroplán
Ajajaj
při montování nekoukat na vinetoua ani na jinou wsternovku to smrdí pruserem.Raději si pouštím hudbu to neodpoutává pozornost. 
nejenom že se mi ještě nepodařilo vyřešit kmitání ocasu do stran na Protosovi,teď se přidal i Raptor,pro změnu kmitá nahoru a dolu.Asi začnu pouštet radši draky 
TSA 600E,Gaui NX5,Gaui NX7,HD 502 all@SPIRIT,OXY3,OXY4MAX @IKONLOGO690,LA700 + nějaký ten eroplán
Mam taku otazku, potrebujem pomoc pre Mabor. On kupil Torsion 430 listy na Protos a neskor si uvedomil, ze tie listy podla vyrobcu smie pouzivat len do 2000 rpm. On by chcel tocit okolo 2400 rpm. Tak asi ti listy prenho su na nic?
agy píše:Ahoj budu sledovat jak postupuješ a pokud můžu radit udělej vždy jen jednu změnu aby jsi zjistil čím to vlastně bylo.
Protos přestal vrtět ocasem!!.Na takových 90% bych řekl že to bylo naštípnutou svislou ploutví-lehce se dala rozkmitat,nová Lynx je proti ní tuzší.Sice jsem helinu předělal na FBL,ale kromě dílů na upgrade hlavy,jsem měnil jen tlumicí gumy v hlavě a ploutev,jo a vlastně ještě jiný listy.Uff
Ahoj no u vrtulníku je možné všechno.Tak hlavně že už to zase běhá jak má.Přeji hodně nalétaných hodin bez komplikací a pádů. 
zdar,po jaký době je vhodné měnit řemen?
Já jsem poslední měnil když jsem slyšel divný zvuk z heliny, no některé zuby byly sjeté do půlky, některé tam ani nebyly a někde byl docela roztřepený, ale lítal jsem s ním hodně dlouho. Řekl bych, že se moc nedá říct kdy nebo po jaké době měnit, občas zkontrolovat po cele délce a pak podle opotřebení 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Stav samozřejmě kontoluju často.Jen mne zajímalo jestli tu pár lidí nemá zkušenosti z dlouhodobějšího provozu.