videa z copter, přesunutý kecy a OT

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
hravec

videa z copter, přesunutý kecy a OT

#1 Příspěvek od hravec »

úplně to nesouvisí, ale oko mnohých to potěší, bohužel díky polit. situaci je u nás nejspíš dlouho neuvidíme

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CXPd5iyky3E[/youtube]
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
hravec

Re: Svět multikoptér - převzatá zajímavá videa

#2 Příspěvek od hravec »

a ještě jedno video Paní pilotky nad olympijským areálem v Soči

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aQONtYjDlMw[/youtube]
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
JosefSvejk

#3 Příspěvek od JosefSvejk »

A proč je to ve vlákně "Svět multikoptér"?
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
hravec

#4 Příspěvek od hravec »

aby si člověk dovedl představit, když stojí na zemi byť s brýlemi, jak to vypadá nahoře, a taky proto, že život lidskej je tak složitej, že samotnej život člověka je proti tomu úplnej hadr...
Naposledy upravil(a) hravec dne pon 10.08.2015 21:29, celkem upraveno 1 x.
kraro

#5 Příspěvek od kraro »

Rybáři v akci ........
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SrzU-MMBGIM[/youtube]
jio

#6 Příspěvek od jio »

Hezké hodnocení na závěr. :-)
IvanGS

#7 Příspěvek od IvanGS »

Mně se ne/líbí, jak si někteří lidé myslí, že koptéra je škodná s povolením volného odstřelu. Pravda, zčásti za tu pověst mohou sami piloti koptér, ale pokud kolem mola létal legálně, rybář by zasloužil aby na něj pilot zavolal policii. Jen mi nedošlo, jak se i s vlascem udržel ve vzduchu, resp. proč ho ten rybář nesundal, když ho měl "na háčku".
JuraS.

#8 Příspěvek od JuraS. »

Jako rybář natvrdo řeknu, že kdybych zahákl copteru třeba v ceně milionu, tak si ji přitáhnu a .... forichtung na to mám. Nicméně nedělal bych to kdyby mě vysloveně neštvala. Koptery dneska používají hasiči, policie, armáda, a těm to umožňuje zákon. Pokud by nějakýho pošuka zajímalo jak na rybách trávím čas tak ať řekne, ukážu mu třeba i prdel a vysvětlím do mikrofonu, že ryby neberou a že je to na H.....
DJIvison

#9 Příspěvek od DJIvison »

JuraS. píše:Jako rybář natvrdo řeknu, že kdybych zahákl copteru třeba v ceně milionu, tak si ji přitáhnu a .... forichtung na to mám. Nicméně nedělal bych to kdyby mě vysloveně neštvala. Koptery dneska používají hasiči, policie, armáda, a těm to umožňuje zákon. Pokud by nějakýho pošuka zajímalo jak na rybách trávím čas tak ať řekne, ukážu mu třeba i prdel a vysvětlím do mikrofonu, že ryby neberou a že je to na H.....

Příliš silné výrazy. Právník by vám vyložil v čem se mýlíte.
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A
JuraS.

#10 Příspěvek od JuraS. »

nechápu v čem tvrdé? chci tě vidět jak si půjdeš stěžovat, že jsem ti stáhl copteru do vody? komu? a taky jsem napsal, že copteru nad hlavou akceptuji pokud mě nebude vysloveně štvát...
sapavlisna

#11 Příspěvek od sapavlisna »

JuraS. píše:nechápu v čem tvrdé? chci tě vidět jak si půjdeš stěžovat, že jsem ti stáhl copteru do vody? komu? a taky jsem napsal, že copteru nad hlavou akceptuji pokud mě nebude vysloveně štvát...

A jak maji ostatni vedet, jak si se vyspal, jestli te to stvat bude nebo ne? Pokud te primo neohrozuje, neni duvod "na ni sahat". Asi neni problem si dotycnyho najit a sdelit, ze te obtezuje, pripadne zavolat policajty. Taky me stvou lidi co si poslouchaji pisnicky z mobilu na plny kule, ale nebudu jim ho v autobuse hazet z okna ven.
A to sam jsem teda osoba, co nikde mezi lidma nelita, jen nad polem za vesnici bez lidi. Uz jen kdyz jde nekdo kolem se psem, tak me to znervoznuje. Ale kdyz si na to ostatni troufnou a neohrozuji ostatni, proc ne.
JuraS.

#12 Příspěvek od JuraS. »

Hádáme se o nesmyslu, stejně tak jako že z české vody vytáhnu žraloka kladivouna. Prostě se nedá ani předpokládat, že by na rybách kam jezdím já objevil někdo s kopterou a chtěl lítat nad vodou zrovna přede mnou. To je poměrně nereálné. Nicméně...když byla před 3 mi roky vánoční loterie ve sportce s výhrou 240 mega tak v rádiu jeden redaktor druhému říkal, že je výhra stejně pravděpodobná jako když by on ráno na pražských Vinohradech vyšel z baráku a na silnici před domem byla zaparkovaná ruská jaderná ponorka. A ten druhý redaktor mu odpověděl: šance tady ale je..nevím jestli se někde v česku našla zaparkovaná ruská jaderná ponorka ale výhra padla...takže když bůh dopustí tak i v ...tam co jezdím na ryby...se najde někdo koho bude strašně zajímat jak rybařím....až to příjde tak uvidíme...
Troll

Re: videa z copter, přesunutý kecy a OT

#13 Příspěvek od Troll »

JuraS, před chvilkou jsi v copterách psal, že máš v úmyslu s copterou šmírovat, a kdyby někdo šmíroval Tebe, tak Ti to vadí :lol: . No nic, na Tebe opravdu škoda času.
JuraS.

Re: videa z copter, přesunutý kecy a OT

#14 Příspěvek od JuraS. »

Troll píše:JuraS, před chvilkou jsi v copterách psal, že máš v úmyslu s copterou šmírovat, a kdyby někdo šmíroval Tebe, tak Ti to vadí :lol: . No nic, na Tebe opravdu škoda času.

nepochopil jsi to, psal jsem že je téměř nereálné aby mě někdo "šmíroval" na rybách..vzhledem k místu kam na ryby jezdím...a pak jsem tak ptal, že kdybych já zaháknul copteru tak si ji přitáhnu vzhledem k tomu s čím rybařím. a taky jsem psal, že by mi nevadilo kdyby mě někdo na rybách pozoroval copterou protože to může být policie, hasiči, armáda a že bych jim ukázal zadek aby věděli jak mi to bere..
a psal jsem , že copteru budu stavět kvůli tomu, že ji můžu de fakto vypouštět z balkonu a že jsem slyšel že si ženské z baráku udělali na střeše nuda pláž (moc tomu nevěřím, protože přístup na střechu je přes požární žebřík) tak jsem psal, že bych se tam zaletěl kouknout...a že protože jsem v uzavřeném bloku domů tak jakýmkoliv směrem je to přes zahrádky zbohatlíků. Nikoho nemíním šmírovat, na to bych nešel tak okatě a ani to není mým zájmem, to raději se podívat na hnízdo sršňů co se usadili pod střechou (jestli jo) a nebo na hnízdo nějakýho ptáka (z patřičné vzdálenosti)..nějaká baba co slunku vystavuje svůj zadek mě nezajímá...
gardenroute

Rybáři v akci

#15 Příspěvek od gardenroute »

kraro píše:Rybáři v akci ........
Proč je toto video přesunuté na smetiště ? Přesně pro taková videa jsem vlákno "Svět multikoptér - převzatá zajímavá videa" zakládal ? To je asi mýlka, ne ?
Chápu to u těch rusáků a ruské blonďaté pipiny bez koptéry (a těch "keců"), ale toto video je z koptéry natočené, tak není důvod k přesunu, žádám tedy o vrácení do vlákna "Svět multikoptér - převzatá zajímavá videa" i za @kraro
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“