DJI - Phantom 3

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JCM

Re: DJI - Phantom 3

#421 Příspěvek od JCM »

Musím něco vymyslet na vyzkoušení. Brýle zatím nepoužívám, takže je nemám.
gardenroute

#422 Příspěvek od gardenroute »

JCM píše:Musím něco vymyslet na vyzkoušení. Brýle zatím nepoužívám, takže je nemám.
Jakákoliv TV s HDMI, nemusíš s tim letat :D
Pro nas "brylare" to je velmi dulezita věc, USB2HDMI adapter, který DJI jen slibuje stále není v dohledu...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
JCM

#423 Příspěvek od JCM »

TV s HDMI mám, jen kabel z HDMI M na mini HDMI C (Shield) nemám. Tak jsem ho hned objednal a jak dorazí, tak vyzkouším.
HonzaHenzl

#424 Příspěvek od HonzaHenzl »

Tak batohy jsou doma, jsou super, na mé využití naprosto dostačující...
http://johny83.rajce.net/Batoh_pro_DJI_P3A_z_Chiny
flire8

#425 Příspěvek od flire8 »

Hezký.... zatím sice marně čekám na batoh od Pelikána, ale možná mě ta Čína taky zláká... Prosím o více informací, kolik stál batoh, pošta, clo, daň apod. ? Je tam místo i na tablet? Koukal jsem že v Praze podobný prodávali za 1600 Kč, tak jestli se to vyplatí nechat posílat....
HonzaHenzl

#426 Příspěvek od HonzaHenzl »

69 dolarů za 2 kusy včetně pošty. Je to z EU skladu, tak bez žádných dalších poplatků. Za týden to bylo doma. Tak si myslím, že se to vyplatí :lol: :lol:
Taky jsem čekal na Pelikána, ale tohle mi cenou dostalo a hlavně se mi nechtělo čekat. Výrobky téhle firmy znám. Kluci mají tašky na auta a chválí si to.

Jo, tablet se tam vejde. Podle toho jak velký. Jinak je na víku zevnitř obrovská kapsa. Tak no problemo :-)
flire8

#427 Příspěvek od flire8 »

Pěkný... Kdybych to tušil, přidal bych se k objednávce třetího kusu :-) Jinak koukám že je primárně dělaný pro P1/P2. Nebylo třeba něco přiřezávat?
HonzaH83

#428 Příspěvek od HonzaH83 »

flire8 píše:Pěkný... Kdybych to tušil, přidal bych se k objednávce třetího kusu :-) Jinak koukám že je primárně dělaný pro P1/P2. Nebylo třeba něco přiřezávat?

Jenom malý kousíček. Vzal jsem platkovy nůž a šlo to, jako po másle. Objednat není problém. Přišlo by ti to rovnou na tvoji adresu.
dendoš

#429 Příspěvek od dendoš »

Zdravim mam phantom 3 advanced a ipad mini2. A keď lietam tak mi na tablete preskakuje obraz. Je to ipad kvoli tomu som to kupoval abi to bolo pekne vidieť ale aj keď lietam 10m od seba tak to tak preskakuje ako na starich filmoch ak viete čo myslím. Treba tam neiečo nastaviť lebo dosť mi to vadí.
Allesak

#430 Příspěvek od Allesak »

Nevím jestli jsem to dobře pochopil, ale tady na to montujou nějakej novej panel, kde je HDMI.
https://www.youtube.com/watch?v=QexEBe4Vqvk
dendoš

#431 Příspěvek od dendoš »

dendoš píše:Zdravim mam phantom 3 advanced a ipad mini2. A keď lietam tak mi na tablete preskakuje obraz. Je to ipad kvoli tomu som to kupoval abi to bolo pekne vidieť ale aj keď lietam 10m od seba tak to tak preskakuje ako na starich filmoch ak viete čo myslím. Treba tam neiečo nastaviť lebo dosť mi to vadí.

No čo neviete mi poradiť?
rzboril

#432 Příspěvek od rzboril »

JCM píše:Teda to se zase klucí z DJI vycajchovali. Na tabletu Nvidia Shield mi ta nová apka DJI Go padá stejně jako předchozí DJI pilot. Hnus velebnosti.

Padá to jenom na androidu?
P3A s inovovanou deskou, novými motory a vylepšeným chlazením.+ NVIDIA SHIELD
klobasa78

#433 Příspěvek od klobasa78 »

Dnes se často pro coptery skloňuje název dron. Splňují toto vůbec. Jáká je definice názvu dron? Jasně bezpiloní, ale to splňují všechny rc modely. Ale dron by měl umět létat po předem naprogramované trase, což můj P3 rozhodně neumí. Splňuje tedy tuto definici Vision se svým letem po waypointech nebo jak to tedy je?
gardenroute

#434 Příspěvek od gardenroute »

Allesak píše:Nevím jestli jsem to dobře pochopil, ale tady na to montujou nějakej novej panel, kde je HDMI.
https://www.youtube.com/watch?v=QexEBe4Vqvk
Yep, je to ten očekávaný HDMI upgrade board, který na P3 kontroleru doplní všechny chybějící porty vč. HDMI výstupu, tak jako na Inspire, a umožní létat i s HD brýlemi.
gardenroute

#435 Příspěvek od gardenroute »

klobasa78 píše:Dnes se často pro coptery skloňuje název dron. Splňují toto vůbec. Jáká je definice názvu dron? Jasně bezpiloní, ale to splňují všechny rc modely. Ale dron by měl umět létat po předem naprogramované trase, což můj P3 rozhodně neumí. Splňuje tedy tuto definici Vision se svým letem po waypointech nebo jak to tedy je?
To je je zdejší stálý evergreen (stačí lehce pohledat), už cca 2 roky zde běží méně či více vášnivé debaty, o tom zda tento pojem se vůbec patří. V tomto je můj názor celkem známý.
Když to vezmu zkrátka a zopakuji, tak jen pár poznámek:
- dron není pojem pro rozlišení něčeho létajícího, ale spíše účelem a způsobem řízení
- dronem může být tank, loď, letadlo (tj. plošník, vrtulník i multikoptéra), nějaké automatické auto atd., všechny ty "chodidla", na kterých např. maká DARPA
- pojem dron spojuje tyto kategorie tím, že jsou tyto stroje obvykle automatizované ve svém ovládání (obvykle se jim zadá jen cíl, možná přibližná trasa a úkol, a oni pracují automaticky)
- pojem dron spojuje tyto kategorie také tím, že jsou obvykle nějak vojensky využívány
- bohužel zejména media, ale i někteří prodejci (to je hlavní problém) a modeláři dronem nazývají (dle mě zcela nesmyslně a tendenčně) i RC multikoptéry, do kterých samozřejmě spadají i ty naše polétadla, dokonce to používají i někteří výrobci, tady je motivace jasná, kdo prodává drony je jistě zajímavější, než někdo, kdo prodává nějaké multirotory či multikoptéry... :?
- dron je dost módní pojem, který je "in" použít v nějakém novinovém "otvíráku" či headlinu, jinak by to asi nezaujalo
- a nakonec, pojem "dron" má díky médiím bohužel dost negativní konotace, to právě kvůli vojenským souvislostem (tam si všimněte, že až na výjimky jsou to vždy plošníky!), a to dost ovlivňuje neinformovaný "plebs", když se ten "dron" někde zmíní... :(

Doporučuji v souvislosti s našimi koptérami a tento pojem nepoužívat.
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“