unitedhobbies.com
- pepa57
- Kontaktovat uživatele:
No
na UH je čím dál víc uživatelů , a podle všeho nestíhají. Jejich novoroční svátky taky nadělaly problémy a skluz. Ale cenově jsou dobří, to se mus nechat. No máme s kamarádama 4 nedodané objednávky, jen mě zaráží, dřív když byl problém byla informace na jejich webu. Dnes tam není nic a v okně kde běžívá průběh zpracování už několik dnů není pohyb.
- pepa57
- Kontaktovat uživatele:
odešla z HK ?
to je právě ten problém, u jedné zásilky mám npsáno, že odšla z HK 19/3 - dodnes o ČR dle ČP nedorazila, u další mám npsáno, že odešla z HK 31/3 a čp ví, že odešla, další měla také odejít dleUH 31/3 HK, ale ve skutečnosti ještě není zabalená. Mají v tom binec.
Taky cekam na zasilku
>Outward Registered Letter
>
>Destination - Czech Republic
>The item left Hong Kong for its destination on 19-Mar-2008
A Ceska Posta na to, kdyz tam dam cislo zasilky z HK:
>Informace o zásilce:
>
> * Pro tento druh zásilek Česká pošta informace nezobrazuje.
Podarilo se to nekomu z tech webu podle trech cisel zasilek dohledat?
>Outward Registered Letter
>
>Destination - Czech Republic
>The item left Hong Kong for its destination on 19-Mar-2008
A Ceska Posta na to, kdyz tam dam cislo zasilky z HK:
>Informace o zásilce:
>
> * Pro tento druh zásilek Česká pošta informace nezobrazuje.
Podarilo se to nekomu z tech webu podle trech cisel zasilek dohledat?
- blacklight
Já jsem v tom statusu české pošty neměl dlouho nic a když jsem se podíval včera tak je tam že to 18.dali na poštu a 19.odletělo , prostě jen překlad , ale předtím tam nebylo nic. Bylo tam : Zásilka s tímto číslem není v evidenci.
Je v tom fakt bordel a mě už to štve ,protože tam mám výbavu do letadla a čekám na to dost dlouho. První nebyla v shopu , teď to posral někdo na poště.
Podle mě je problém mezi ČR a HK a ne přímo v shopu.

Je v tom fakt bordel a mě už to štve ,protože tam mám výbavu do letadla a čekám na to dost dlouho. První nebyla v shopu , teď to posral někdo na poště.
Podle mě je problém mezi ČR a HK a ne přímo v shopu.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
- pepa57
- Kontaktovat uživatele:
problém ?
problém je podle všeho především v šopu, když se podíváte na zpracovávání zásilek, tak se nic neděje. A to že zásilka jde 14 dnů ? Klidně, jenže hobys se to začalo hroutit od jejich novoročních svátků , kdy se nahromadilo spousta zásilek ( mám tam jednu z 24/1 a to není 14 dnů). Další problém může být blokování ze srany číny - jako odezva na naše aktivisty ohledně tibetu. Je to spekulace, ale zásilky z číny neodešly od toho okamžiku, kdy naši studentící začali vyskakovat v řecku. je to spekulace, ale tak jak kdysi pižďuch napadl čínu a odpověď bylo nekoupení tater z kopřivnic. Čína si jen tak na hlavu dělat nedá.
- pepa57
- Kontaktovat uživatele:
nestraším
jen konstatuji, objednávka z 24/1 - údajně odeslaná z UH dosud nedošla, obj. z 3/3 došla, obj z 11/3 - nedošla, obj. z 25/3 - nedošla, údajně odeslaná 31/3 , je to CPčko, ale čp o ní neví. další obj. z 27/3 ještě ani není poslaná. To´t vše.
Tak sem si 3/4/08 obedna DX7 (2722) z HobbyCity.com a cekam. Mimochodem HobbyCity.com je ten samy server jako UnitedHobbies.com. Dokonce mi na obou funguje prihlaseni. Prozatim mam warehouse status PROCESSING a kdyz na to kliknu tak mam napsane RESERVED. Asi ji namaji skladem. Doufam ze nebudu moc dlouho cekat. Kupoval jsem vzdy z Ehirobo.com a prichazelo mi to od 7-20 dnu. Tak jak dorazi tak napisu.
[url=http://www.youtube.com/user/zew302]>My Videos[/url]
Heli = učit se, učit se, učit se !
Heli = učit se, učit se, učit se !