Ked uz ma byt rezervna, skoda, ze by len tak lezala, tak premyslam, ze by som skusil kopteru, ktora by vedela lietat aj dole hlavou, ako kazdy spravny poletuch. Nechcem riesenie a la heli, ale rad by som ESC s BLHeli a obojstrannym chodom motorov.
Takze moja predstava:
Ram je dany tym, ze to ma byt rezevna koptera ( a co mam doma
ESC nieco s BLHeli, napriklad toto, alebo toto. Otazka, ktori lietate ESC s BLHeli: je mozne v tom ovladacom softiku v zaklade nastavit obojsmerny chod motora, alebo to treba preflashovat specialnym firmware?
Motory a vrtule: doteraz som pouzival k spokojnosti tieto motory a tieto vrtule 10x4.5. Tu vidim dost znacny problem: uchytenie DJI style by som rad zachoval, predsa len, ked sa bude vrtula otacat raz tam a raz naspat, sa mi to zda faj uchytenie. Problem je, ze neviem najst vrtule s profilom pre obojstranne otacanie. Viete dat nejaky tip na vhodne vrtule?
Riadiaca jednotka: zatial som lietal APM2.8, pre ktoru neviem najst, ci podporuje BLHeli s obojstrannym otacanim
Ak som vymyslel moc velku koninu a pripadne viete dat nejaky tip na ine celkove osadenie, ktore vam funguje, rad uvitam.
Vdaka.