Zdroj pro Turnigy Reaktor 300W
Zdroj pro Turnigy Reaktor 300W
Můžu jako zdroj pro Turnigy Reaktor 300W 20A použít tento zdroj "WELL S-150-15" http://www.gme.cz/spinany-zdroj-mean-well-s-150-15-p751-088 ? Vím že nevyužiju plný výkon nabíječky, ale jde mi o elektrické vlastnosti a ne o výkon. Mám ho doma , nebudu ho kupovat. Dík.
DJI - Phantom 4
Re: Zdroj pro Turnigy Reaktor 300W
Turnigy reaktor 300 má vstupní napětí 11-28V, výstup zdroje se do toho vejde v plném rozsahu.
Doporucuju se mrknout na EU Direct z DX.com
napr. http://eud.dx.com/product/high-efficien ... -844388011 nebo mensi http://eud.dx.com/product/pwm-ac-110-24 ... -844225778
Ja tam koupil 360W zdroj na 36V (pro CNCko) a doslo to opravdu za par dnu (a z EU takze zadne DPH atd....) Maj tam slusny vyber a ceny jsou lepsi.
napr. http://eud.dx.com/product/high-efficien ... -844388011 nebo mensi http://eud.dx.com/product/pwm-ac-110-24 ... -844225778
Ja tam koupil 360W zdroj na 36V (pro CNCko) a doslo to opravdu za par dnu (a z EU takze zadne DPH atd....) Maj tam slusny vyber a ceny jsou lepsi.
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
Výběr i ceny jsou fakt dobré.
A z DX EU direct se neplatí clo ani dph?
jarda33 ale nechce nic kupovat, zdroj má...
A z DX EU direct se neplatí clo ani dph?
jarda33 ale nechce nic kupovat, zdroj má...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
chodi to z UK takze v ramci EU a nic se neplati
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
to Amper: dík, to je určitě zajímavé a pokud bych jako hlavní zdroj, který mi zatím stačí neměl 20A Graupnera a WELL S-150-15 budu používat jen doplňkově, asi bych do něčeho takového šel.
DJI - Phantom 4
- JosefSvejk
EU Direct není EU warehouse, takže je to stejné, jako bys kupoval z Číny (co se týče cla a DPH).
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
- zdendys
- Kontaktovat uživatele:
Je to jakési divné.JosefSvejk píše:EU Direct není EU warehouse, takže je to stejné, jako bys kupoval z Číny (co se týče cla a DPH).
Na stránkách DX je třeba cena 602,- a na DXdirect 660,- (stejné zboží).
Jaký by to dávalo smysl, kdyby to nebylo bez dph ?
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
aha, vypada to ze fakt jo - http://cs.dx.com/FAQ/Detail/402
Kdyz jsem videl vyssi cenu, EU Direct napis a mel jsem to tady asi za 5 dni tak me ani nenapadlo ze to je tak rychle z ciny.
Takze to vypada ze ten rozdil v cene je na pokryti lepsiho/rychlejsiho postovneho z ciny.
Tak to se omlouvam za mistifikaci, fakt jsem myslel ze to jde z EU
Kdyz jsem videl vyssi cenu, EU Direct napis a mel jsem to tady asi za 5 dni tak me ani nenapadlo ze to je tak rychle z ciny.
Takze to vypada ze ten rozdil v cene je na pokryti lepsiho/rychlejsiho postovneho z ciny.
Tak to se omlouvam za mistifikaci, fakt jsem myslel ze to jde z EU
10A je tezka bida, to ti da kazdy stary PC zdroj z popelnice, davat za to takove peniz, to je smrtelny hrich
Navic to nema zadne kryti, to i ten PC zdroj je luxus.
Pouzivam serverovy zdroj DELL ESP135, ktery umi cca 50A a zivim tim dva reaktory, to je jiny ficak a stal tretinu tehle zrudicky
Tohle je prumyslovy zdroj, vhodny spis do rozvadece, nez na bezne pouzivani, pokud to nezakrytujes, drive nebo pozdeji si blbe sahnes a budes se trepat 
Pouzivam serverovy zdroj DELL ESP135, ktery umi cca 50A a zivim tim dva reaktory, to je jiny ficak a stal tretinu tehle zrudicky
DX8, DX6i || T-rex 600ESP, 500ESP FL, 450PRO, 450S || Algol, MaxiSwift
- Standa Stuchlý
Petře, elektroléčba je zdraví prospěšná
, ale bacha, nemá se nic přehánět . Jinak s Tebou musím souhlasit. Ty průmyslové zdroje jsou opravdu jen a pouze pro zástavbu. Jestli rozvaděč, nebo nějaká plastová krabice, to už je jedno.
Je dobré si toho užít, ale hlavně, to přežít
.
Je dobré si toho užít, ale hlavně, to přežít
Rukou do nej nesahnes ani nahodou, ty diry nejsou tak velky. No a pro kryt terminalu to samozrejme chce vytisknout kryt s vypinacem.
Hele ty serverove zdroje taky musi clovek presvedcovat aby vubec najel ?
Hele ty serverove zdroje taky musi clovek presvedcovat aby vubec najel ?
Amper : prave ze ne, staci na venkovnim konektoru spojit dva piny a uz to frci.
Jinak nemusis do toho zdroje sahnout rukou, staci, kdyz ti do te diry vleti bananek, nebo treba sroubovak / kus dratu... neni to az takove scifi. Obcas staci, kdyz do toho neco kovoveho spadne. Spoji ty spravne plochy na desce a je vymalovano. Chce to proste dodelat kryti a to je zbytecna prace u zdroje, ktery neni ani levny, ani silny.
Jinak nemusis do toho zdroje sahnout rukou, staci, kdyz ti do te diry vleti bananek, nebo treba sroubovak / kus dratu... neni to az takove scifi. Obcas staci, kdyz do toho neco kovoveho spadne. Spoji ty spravne plochy na desce a je vymalovano. Chce to proste dodelat kryti a to je zbytecna prace u zdroje, ktery neni ani levny, ani silny.
DX8, DX6i || T-rex 600ESP, 500ESP FL, 450PRO, 450S || Algol, MaxiSwift
Prč to řešíš ? Přece jsem psal, že ten zdroj mám . Pro tento účel bych ho taky nekupoval. Jinak souhlasím se vším ostatním.
DJI - Phantom 4