Autorské video z Vašich multikoptér - multirotorů

Všechno ostatní co nějakou souvislost s coptérami, ale nevejde se do jiného coptér tématu
Odpovědět
Zpráva
Autor
DominikVF

Re: Autorské video z Vašich multikoptér - multirotorů

#751 Příspěvek od DominikVF »

Petr, tiež mi zopár krát mimo SR nechceli ísť (svoje) videá z YT na mobile. Aj keď doma mi idú aj na mobile..

Tak ešte jedno video pridám :D Zostrih z roku 2014/2015 mojej obce a okolia. Chcel som čo najviac záberov dať z obce, tak niektoré zábery sa vám nebudú páčiť (z roku 2014)... Zopár záberov je tam aj zo starej GoPro 3 kamery. Hudba trošku zo slovenskej "ľudovo - metalovej scény" :D .. na baču som nezabudol :mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NZEV2jZHOm8[/youtube]
jio

#752 Příspěvek od jio »

Fotogenické místo, kde je spousta ploch pro létání s modely. To u nás na Hané, kde je všechno oseto, je to trošku horší. :-)
Líbil se mi i ten závěr se západem Slunce a zároveň koncem klipu. Vtipné.
DominikVF

#753 Příspěvek od DominikVF »

jio píše:Fotogenické místo, kde je spousta ploch pro létání s modely. To u nás na Hané, kde je všechno oseto, je to trošku horší. :-)
Líbil se mi i ten závěr se západem Slunce a zároveň koncem klipu. Vtipné.

Tie všetky zábery som tak dá sa povedať náhodne vyberal spomedzi materiálu čo som necelé 2 roky natáčal. Určite by sa dalo viac zaujímavejších záberov vybrať ale momentálne som na nich nenatrafil popri strihaní. Chcel som čo najviac z každého "rohu" vybrať aby bolo zachyteného čo najviac z môjho "chotára" :) A trošku vtipného s tým bačom... No a čo je hlavné, keďže sa len stále učím a špekulujem so strihom, tak som dlhé zábery snažil sa prerušiť inými zábermi.. Ešte stihnem Spišský hrad zostrihať, tak neskôr pridám a to bude všetko čo mám :)

Edit: Miesto na lietanie je super ale málo čo tu vidím niekoho lietať, zopár krát som natrafil na modelárov čo tu lietali.. ale neďaleko (10 km od nás) v Gelnici lietajú každý víkend tuším modelári..
jio

#754 Příspěvek od jio »

Jo, bača byl taky dobrý. :wink:
Já jen tiše to místo závidím. Trošku fotím a když chci něco krajinářského přidat, tak musím sednout do auta a minimálně 50km si pro to dojet. Na druhou stranu zase chodím do práce pěšky. Takže teď ani nevím, co je lepší.

V každém případě pokračuj, tvé videa mě jako krajináře hodně baví.
DominikVF

#755 Příspěvek od DominikVF »

jio píše:Jo, bača byl taky dobrý. :wink:
Já jen tiše to místo závidím. Trošku fotím a když chci něco krajinářského přidat, tak musím sednout do auta a minimálně 50km si pro to dojet. Na druhou stranu zase chodím do práce pěšky. Takže teď ani nevím, co je lepší.

V každém případě pokračuj, tvé videa mě jako krajináře hodně baví.

Lepšie do práce pešo a víkendy stráviť niekde v prírode :) a ďakujem.
DominikVF

#756 Příspěvek od DominikVF »

Týmto videom sa na nejakú dobu odmlčím :) tu je Spišský hrad točený pri západe slnka, v pozadí sú Vysoké Tatry. Nikto sa ku mojím videám nevyjadruje (česť výnimkám) ale každou vašou pripomienkou môžem skúšať niečo nové .. už teraz sa to dá :D

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=e_asbHoO3rE[/youtube]
IvanGS

#757 Příspěvek od IvanGS »

Krásné záběry Dominiku, díky za to video. Spišský hrad miluju, jezdím kolem často, vždy se zastavím a těšil jsem se na příležitost vyrazit tam s Phantomem. Krásné by bylo představení v kombinaci leteckých a pozemních záběrů. Možná bys měl vysvětlit, kde jsou ty Tatry, ony jsou hodně daleko a malinké, to, co je nejčastěji vidět v pozadí za hradem je Branisko (myslím, že se to tak jmenuje, ne?) s tunelem dlouhým přes 5 km.
DominikVF

#758 Příspěvek od DominikVF »

IvanGS píše:Krásné záběry Dominiku, díky za to video. Spišský hrad miluju, jezdím kolem často, vždy se zastavím a těšil jsem se na příležitost vyrazit tam s Phantomem. Krásné by bylo představení v kombinaci leteckých a pozemních záběrů. Možná bys měl vysvětlit, kde jsou ty Tatry, ony jsou hodně daleko a malinké, to, co je nejčastěji vidět v pozadí za hradem je Branisko (myslím, že se to tak jmenuje, ne?) s tunelem dlouhým přes 5 km.

Ďakujem Ivan. Presne tak ako píšeš, Vysoké tatry v tomto videu sú len v pozadí také maličké :) (napr. v čase 1:45 min.) Na druhej strane (napr. v čase 1:35 min) sa nachádza tunel Branisko. Určite by bolo video zaujímavejšie s kombináciou pozemných záberov ale nebol čas kedy ich spraviť. Ponáhľal som sa v ten deň z Tatier aby som stihol ešte natočiť Spišský hrad, bolo to ltt, len čo som pristál koptérou, zbalil veci, už aj slnko zapadlo. Ručný gimbal som mal so sebou ale batérie boli vybité. Nevadí, snáď sa tebe podarí najbližšie keď zavítaš ku Spišskému hradu :) Aj keď mám to tam cca 20 min cesty autom z domu, je tam toho viac čo by sa dalo potočiť. Snáď na budúci rok :) tento už nestihnem ..
IvanGS

#759 Příspěvek od IvanGS »

Dominik - v té lokalitě je kousek od sebe spousta nádherných míst - Spišský hrad, Levoča, Slovenský ráj, kousek dál Tatry, to je na to vzít si foťák, kameru, koptéru, dovolenou, jezdit a natáčet... Bohužel na to není čas.
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#760 Příspěvek od Dejfak »

Tak něco rychlejšího, na proložení krajinek.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eh0PMYuF-vU[/youtube]
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#761 Příspěvek od Dejfak »

Tak jedno indorové.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4tLcjSTrCmQ[/youtube]
Stapaka
Kontaktovat uživatele:

#762 Příspěvek od Stapaka »

No, zajímavé.
Určitě to musí být vynikající pro nácvik synchronizace koule mozkové a horních končetin ...
Budu to muset zkusit také. Dobře nacvičená koordinace se hodí vždy.
Jen nevím kdo se z toho dřív pokaká, jestli já, nebo můj Phantomek ??? :-) :-) :-)

Družstevní rally taky dobrý, doufám že z toho nezačaly ty brambory klíčit ... :lol:
F 308 Phantom2;H3-3D;GoPro 4B; iOSD Mini; 7" LCD DVR/HD;
gardenroute

#763 Příspěvek od gardenroute »

Dobrý, kravín :mrgreen: Asi pěkná kosa, jak to tam bylo vidět, neztrácel se obraz moc za těmi kovovými mašinami ?
Čím jsi tam měl FPV pokryté ? Klasika z koptéry přímo do videobrýlí, nebo i nějaká retranslace ?
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#764 Příspěvek od Dejfak »

Na ten kousek byl obraz čistý.
Nic tam neodstiňovalo.
Video je jako bankovka Jana Amose Komenského.
Přijímač v Dominator, spiro antény.
Měl jsem vyhřívané boty, futrál na rádio a pořádnou bundu.
Jako v obýváku :D
A kdyby náhodou byla zima, tak stačí letět rychleji.
A začneš se i svlékat :lol:
Tady to bylo s obrazem o kousek horší.
Ale taky paráda :wink:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=k089zH5wz-U[/youtube]
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#765 Příspěvek od Dejfak »

To sem dávám videa jen já? :D
Tak tady jedno pro pobavení...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lJHHCq-Mv48[/youtube]
Odpovědět

Zpět na „Coptery - jiné“