RC paragliding.

Měkká křídla nad hlavou, RC i volné. Vrchlíky, krosny i tříkolky. Rozumy, tipy a všemožné triky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
johnf56

Re: RC paragliding.

#496 Příspěvek od johnf56 »

von boberov píše:Teda né že bych se na padákové létání nějak chystal, ale celkem to tady sleduji jak tvoříte 8O , vlákno žije a to je dobře.
Jak tady tvoříte ty trojkolky- to ono se třeba nedá použít frézované šasí z překližky :?: Dá se něco takového pořídit, nebo by to zařvalo při pádu, nebo jak je to?? :oops: Jakože občas něco nakreslím v komplu, tak mě to napadlo už dávno.
Pro představu jak to myslím jsem v PC čmárnul jednu bočnici, prostě jenom dno, záda, kousek střechy. Vepředu mezi boky kolo a vzádu pásovina duralu. MR.
Příloha Parakolka.jpg je dlouhodobě nedostupná.

Ahoj mali sme aj take pokusi ale ako mne bolo vysvetlene toto je parakridlo tak nech to aj tak vyzera.
Napriklad:
Přílohy
100_4826.JPG
dub
Kontaktovat uživatele:

#497 Příspěvek od dub »

Obrázek
Tohle není vůbec špatný nápad :wink:
A takto to lítá
https://www.youtube.com/watch?v=CnbfPEfslXA
Jeti DC-24,DS-12,VBar,PsychoHammer,CrossAlps2.8,Sir Edmund Race,Samba 2.6,Ultra 3.5,Logo700,Logo 200
von boberov

#498 Příspěvek od von boberov »

Takže je to otázka spíše vzhledu než funkčnosti :?: :?: :?:
já jen, že každej doma nemá "cecka" a raději koupí za stokorunu prkénko :lol:

Nebo kabriolet?
Parakolka2.jpg
johnf56

#499 Příspěvek od johnf56 »

von boberov píše:Takže je to otázka spíše vzhledu než funkčnosti :?: :?: :?:
já jen, že každej doma nemá "cecka" a raději koupí za stokorunu prkénko :lol:

Nebo kabriolet?
Parakolka2.jpg

To hej na paradu to je ok, ale ked to drbne ozem, ja som zamočnik ,tak mne je blišie železo a aj po ťažkych začiatkoch som len otrepal hlinu a letelo to dalej, ja delam to a ti zas ono a hlavne že to lieta či? :lol: :lol: :lol: A hlavne že inšpirujeme inych.
johnf56

#500 Příspěvek od johnf56 »

pozeaj jak to občas končilo až na konci videjka[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7a0gI2I7VIs[/youtube]
Naposledy upravil(a) johnf56 dne ned 22.11.2015 8:06, celkem upraveno 1 x.
johnf56

#501 Příspěvek od johnf56 »

Otrpeš a letiš dalej[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=61WpBFpj5NY[/youtube]
von boberov

#502 Příspěvek od von boberov »

Ok v poho, jen můj nápad tady.
Sám jsem nástrojař, dělám na vodorovné vyvrtávačce, ale práce se dřevem mě nevadí.
Třeba toto: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... arch=trike je pro mne něco vzhledově šíleného :roll:

Na takové plecháče jsem přidělával sádroš, když jsem stavěl dům :lol: MR.
johnf56

#503 Příspěvek od johnf56 »

Na takové plecháče jsem přidělával sádroš, když jsem stavěl dům :lol: MR.[/quote]

No či veriš alebo nie moje prve krosna boli z cd na sadrokarton a obluk z tortovej formy že som to nepofotil :lol: :lol: :lol: prežilo to dva hody do dialky, inšpirovala na prave tato fotka.....
johnf56

#504 Příspěvek od johnf56 »

A co tako tandem[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=f9QsxLXmpVc[/youtube]
qx2

#505 Příspěvek od qx2 »

petrovo píše:

Jen se chci zeptat na poštovné a dopravu z Opale. Díval jsem se, že únosná varianta je ta za cca. 6€. To je bez trasovacího čísla. Pokud byla vybrána tato možnost, jak dlouho trvala přeprava od objednání a kdo dovezl balíček? Nějaký odkaz na podrobnosti nákupu na svých stránkách mají, ale nenačítají se mi - proto se tu ptám.

za 14dní to bylo doma...taky jsem měl problém s načtením stránek a nebralo mi to kartu,tak jsem se domluvil v Pofimodelu,kupoval jsem přes ně víc věcí a oni objednaly i vrchlík. Je to pro mne pohodlné jen zaplatím telefonem a nemusím se o nic starat...
mirman

#506 Příspěvek od mirman »

Ahoj
Tak jsem jakž takž úspěšně zaletěl Weguse,zakoupeného z druhé ruky :),a mám dotaz ohledně vyvážení,potřebuji dovážit 1 kg,abych se dostal na 2600 g,ale problem je kam sním,když ho dám do míst kam se vejde tak je krosna mírně čumákem dolu a zdá se mi že kvuli tomu mín stoupá naž bych si představoval(krosna kopie ala Hacker)
Dle mého by měla být krosna mírně čumákem nahoru,aby padák stoupal,nebo je to jinak ?

Díky M
petrovo

#507 Příspěvek od petrovo »

qx2 - Děkuji za informaci. Jen tak cvičně jsem zkoušel jak to u nich funguje a jelikož jsem neuspěl, ozval jsem se tady.

EDIT:
Je to úplně mimo vlákno, ale jestlipak si hlídáte Cyber sale? Některé slevy tam jsou "smrtící"! Ještě týden - co hodina, to položka... Ale to je opravdu jen přátelský "šťouch", kdybyste náhodou přehlédli - není to téma na další diskuzi tady ve vláknu.
Naposledy upravil(a) petrovo dne ned 22.11.2015 19:23, celkem upraveno 3 x.
johnf56

#508 Příspěvek od johnf56 »

mirman píše:Ahoj
Tak jsem jakž takž úspěšně zaletěl Weguse,zakoupeného z druhé ruky :),a mám dotaz ohledně vyvážení,potřebuji dovážit 1 kg,abych se dostal na 2600 g,ale problem je kam sním,když ho dám do míst kam se vejde tak je krosna mírně čumákem dolu a zdá se mi že kvuli tomu mín stoupá naž bych si představoval(krosna kopie ala Hacker)
Dle mého by měla být krosna mírně čumákem nahoru,aby padák stoupal,nebo je to jinak ?

Díky M

Počuvaj ked chceš krosnu čumakem na horu nad servami maš dierky na zmenu ťaziska preložiš tam to rahno len aby to nebolo už veľa ja som použival trojkolku tak som to nepotreboval
johnf56

#509 Příspěvek od johnf56 »

Tam si pozri hore na vrchu su su tri diery tak si ich musiš vyvrtať to je dalšia možnosť ,tie v predu su ked použíješ kameru na trojkolke. a 2.6 je minimum dobre je podľa vyrobcu viac ako 2.6kg
Přílohy
Para-RC-Harness-seat-bracket-EVO-67002015_b_0.JPG
johnf56

#510 Příspěvek od johnf56 »

http://www.rcparagliding.cz/viewtopic.php?f=7&t=269

To že min stoupa neni motorom alebo vrtuľov.
Naposledy upravil(a) johnf56 dne pon 23.11.2015 9:07, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Paragliding“