Edovi FPV Brýle

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Edward

Edovi FPV Brýle

#1 Příspěvek od Edward »

Tak dlouho jsem si hrál až moje brýle vypadají takto :wink:
Na modelbazaru tak tam je vše co potřebujete, případně můžu je pro vás udělat.Stačí napsat SZ né komentář.
Celé je to vyřezané z materiálu öktolit který kupuju v baumarktu.
Na CNC laseru to vyřežu, a protože ten materiál má 4mm tak to vrstvím po třech kusech na sebe.
Celá ta stavba je slepená purexem, stříkané je to černým sametem (Akrilátový lak PrimAster).
Celý rámeček se dá posunovat i vytáhnout ven a vyměnit čočka nebo vyčistit, skládá se ze dvou kusů.

Monitor používám s Ebay:
http://www.ebay.com/itm/5-High-Resolution-HD-800-480-no-320-240-Car-TFT-LCD-Monitor-Screen-2ch-Video-/281206263906?hash=item4179331062:g:XWMAAOSwh6xTsj~n

Frešnelova čočka:
http://www.ebay.com/itm/A5-Flat-PVC-Magnifier-Sheet-X3-180X120mm-Book-Page-Magnifying-Reading-Lens-Glass-/390876196938?hash=item5b0209704a:g:6ogAAOSwwNVTsmrJ

Rámeček jsem kreslil v Autodesk Invertoru a nechávám si ho tisknout

Všichni mě bombardují kde je vlákno na moje brýle tak tady ho máte :wink:
Můžete psát jak se vám líbí
Přílohy
P1010264.JPG
P1010265.JPG
P1010268.JPG
Naposledy upravil(a) Edward dne pát 15.01.2016 18:16, celkem upraveno 4 x.
vladislav kvapil
Kontaktovat uživatele:

Re: Edovi FPV Brýle

#2 Příspěvek od vladislav kvapil »

tak uz to mam doma .nastaveno ,,namontovano .odzkouseno .. na to jak je to jednoduche je to velice dobre a s dobrou kamerkou sem rozlisil i stebla travy a osoby pod dronem jsou taky dobre zretelne .Shark to sice neni ale.na takove to domaci litani.. si myslim ze za tu cenu to jde. a doporucuji ..
Edward

#3 Příspěvek od Edward »

testovali jsme také vše osd v tom funguje bez problémů obraz je parádní čuměl jsem do toho dvě hodiny na více coptérách (dronech)a vše bez problémů.
holmer83

#4 Příspěvek od holmer83 »

A jak je to s bluescreen u toho monitorku?
Rytmus Mini, Toro900, Pulse 15e, Apprentice, Talon mini, Trainer40OBL, Twinstar, quadra, Taranis X9E
Edward

#5 Příspěvek od Edward »

nemá to bluescreen
error414
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od error414 »

libi se me ty vyrezy, kde si je sehnal?
Logo 600 + spirit
JosefSvejk

#7 Příspěvek od JosefSvejk »

Edward píše:Není to žádná inzerce, ...
Můžete psát jak se vám líbí

Tak to mi nedá, abych se neozval.

Protože jsem chtěl podpořit kluka, který měl nadšení, objednal jsem si od něj tyto brýle. Peníze jsem zaplatil předem, cca po měsíci, po menších problémech, mi brýle došly. A mně došlo, že jsem tak trošku naletěl a koupil jsem "těžký" nedodělek. Brýle neměly posuvnou fresnelku a já jsem přes ně neviděl v podstatě nic, jenom šmouhy. "Výrobce" napřed tvrdil, že fresnelka nemá na zaostření žádný vliv a nakonec navrhl, že mám brýle poslat zpět a on je předělá. Protože by to znamenalo další náklady, další čas a výsledek by byl nejistý, požádal jsem o vrácení peněz proti vrácení brýlí. Od té doby chlapec dělal mrtvého brouka a už se neozval. Jo, a ty moje brýle rozhodně bluescreen měly (teda spíš blackscreen - vypínají se ihned a úplně při ztrátě signálu). Brýle jsem se pokoušel prodat tady na webu a nebyl o ně zájem ani za 800 Kč včetně pošty. Popravdě, ani se nedivím (uvedl jsem, že přes ně prd vidím).
Takže asi tak, jak se mi líbí :roll: .
Edward

#8 Příspěvek od Edward »

Pane Švejk myslíte si že jsem chlapec :D .
Samozřejmě jsem čekal že se i vy ozvete.
Ten váš problém je zřejmě někde jinde když ostatní s tím nemají absolutní problém.
Určitě nemám ale problém vám je předělat do současné podoby to jsem vám psal.A ještě aby jste nebyl dotčený tak jen za cenu poštovné ho.

A teď k těm výřezům celé jsem to kreslil v autocadu postupně poskládal a je z toho co vidíte.
Blacksite
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Blacksite »

Nevim oc jde, ale tu fresnelku by to pohyblivou udelat chtelo, sam jsem koupil kuprikladu quannum od HK, tam jsou 3 fresnelky, vyhovovala mi jedna a jeste k tomu ji mam az u nosu, aby mi neboleli oci :) a jinak, kdyby fresnelka nemela na ostreni vliv, tak proc tam asi je -_-
Naposledy upravil(a) Blacksite dne úte 12.01.2016 8:47, celkem upraveno 1 x.
Taranis X9D+
JosefSvejk

#10 Příspěvek od JosefSvejk »

Edward píše:Pane Švejk myslíte si že jsem chlapec :D .
Samozřejmě jsem čekal že se i vy ozvete.
Ten váš problém je zřejmě někde jinde když ostatní s tím nemají absolutní problém.
Určitě nemám ale problém vám je předělat do současné podoby to jsem vám psal.A ještě aby jste nebyl dotčený tak jen za cenu poštovné ho.

Aha, abych nebyl dotčený, tak zaplatím dalších cca 150 Kč a budu mít předělaný nedodělek. Já jsem žádal o vrácení peněz a nevidím důvod, proč by to nešlo. Pokud na to nepřistoupíš, brýle si rozřežu sám. Protože se brýle nedaly nijak předem vyzkoušet, předpokládal bych, že solidní prodejce na takové řešení přistoupí.
holmer83

#11 Příspěvek od holmer83 »

Takže teď prodávaná varianta je s pohyblivou fresnelkou a nebo napevno? Já mám doma ty Quanum V2 a tam sice dávají tři fresnelky, ale jsou stejné, musím ji mít taky až u obličeje abych to měl ostré. No a jak je to teda s tím bluescreen?
Rytmus Mini, Toro900, Pulse 15e, Apprentice, Talon mini, Trainer40OBL, Twinstar, quadra, Taranis X9E
Edward

#12 Příspěvek od Edward »

Teď se dá rámeček vyndat a dá se tam dát jaká koliv čočka
Samozřejmě je to podobně pohyblivé jako u qanum v2.
A všechny monitory jsou stejné žádný bluescreen jsem tam nikdy neměl. Šumí to při horším signálu a přez boscam ani jeden výpadek.
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od TomasC »

Bude doplněno detailním stavebním postupem. Pak je takové vlákno povoleno.
TomasC
jamit

#14 Příspěvek od jamit »

Ahoj, nemáš náhodou rozměry samotného displeje bez okolního plastového rámečku,jen samotný displej? Děkuju
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“