tři max čtyři petky by se hodili,.............................. sakra ten nápad s petkou je bezva, z krabice se mi to furt sypejyrry píše:jooo, Revnicov, tam uz 2,5 roku nedelam...
na kukacku prijedu, mozna pristi tyden, vezmu to i pres ten Revnicov, Karel ma i vyrobu krabic na rezacim plotru a ja nejake potrebuju...
zeleznou cocku ti muzu privezt, PETka 1,5l ma asi 10kg - kolik PETek mam nalozit ?
Modelářská prodejna v Kladně
Re: Modelářská prodejna v Kladně
BARTOSS.cz píše:Jo jo konecne a maji otevreno i v nedeli... Letam hned vedle tak to mam kousek pro lepidlo.... http://www.youtube.com/user/rcmaxfly
ještě nacvičit přistání do kufru auta a bylo by to dokonalý
- BARTOSS.cz
JJ pristani do kufru.... Dosli baterky...
Tak jsem se taky byl podivat. Krome klobasky, kaiserek a kofoly v obchodaku jsem tam nic neutratil... :-) Asi nic nepotrebuju, vsechno doma mam... :-D
jyrry.webnode.cz
mozna bys mel tady majiteli zminit co doma nemas, aby to moh naskladnit do kramu 
- kubadera
- Kontaktovat uživatele:
sakryš, tak jsem dnešní polítání za Oázou prospal 
Nejsou na prodejne vyrezy nejakeho nenarocneho a levneho era na louku na chatu kde bych ho trapil pres zimu? Idealne na takovou tu klasickou suplikovku (2830, 18A, HXT900 a tak)
- kubadera
- Kontaktovat uživatele:
co nějaké samokřídlo od Hackera?
-
avionic
- Kontaktovat uživatele:
holda29 píše:Nejsou na prodejne vyrezy nejakeho nenarocneho a levneho era na louku na chatu kde bych ho trapil pres zimu? Idealne na takovou tu klasickou suplikovku (2830, 18A, HXT900 a tak)
něco určitě mít budou, zaskoč tam o domluv se s prodavačem (Martinem)
Zatím mají samokřídlo o rozpětí 80cm viz foto, vše je řezáno se zámky, stavba je jednoduchá a nenáročná, za dopoledne je hotovo. Na prodejně mají vzorek na prohlédnutí, cenu nevím, ale určitě se dohodnete.....řežou jak EPP tak i depron a všechny podobné "pěny"
foto je telefonem tak omluv kvalitu....
- VitezslavRais
Tak smutná zpráva. Dnes jsem šel okolo prodejny na Kladně v Oáze a vypadá to, že prodejna končí .... Balili a vyklízeli celý provoz. Snad se najde jiné místo, kde jim to bude prosperovat. Držím palce.
no jo... ani jejich stránky na www.rcport.cz neexistují... 
jyrry.webnode.cz
skončili k poslednímu a nikdo ze známých se nediví, ale to by bylo na delší povídání
jj občas jsem tam zašel pro nějaké drobnosti, naposledy před vánoci a to pan "šéf" povídal, už aby těm žním byl konec, už se mi nechce
z mého úhlu pohledu: doba je zlá a jeden se musí otáčet a být obchodník. 
...každý jednou začínal... :-)
- kubadera
- Kontaktovat uživatele:
Upřímně žádnej šlágr to nebyl :-/
-
KubiCZek88
Ahoj, začínám s modelařinou teď a na Kladně mi přijde, že nic není. Můžu se zeptat Kladeňáků modelářů, kde kupují třeba modelářské špejle a různý ostatní materiál?
Děkuji Kuba
Děkuji Kuba