Petře, Tvé vysvětlení je zcela logické a nezbývá než souhlasit. Na co jsem ještě narazil je zmínka, že v ceně modelu je i přepravní kufr? Např. v podrobném popisu u Daniela Pelikána to je... Nemyslí tím básník přepravní krabici z výroby?
Z.

Je to dané dosahem LB, podmínkami terénu a nastavením FCC nebo CE... Za výborných podmínek a s lepšími anténami se s ním dá doletět i dál (US nastavení FCC).pavel007111 píše:Dobrý den, víte někdo jestli bude mít omezení dosahu na 2 km jako DJI phantom 3 ?
Je to tak Zdenku, pro detekci překážek má P4 vepředu a dole vždy pár kamer (celkem 4) pro stereogrametrické vyhodnocení prostoru s dosahem 0.7 - 15 m. Podle toho co jsem zatím viděl, by při sledování objektu couvat nikdy neměl, vždy se za ním točí přední částí trupu s kamerou.Zoolx píše:Jinak co jsem tak koukal, tak vyhýbání překážkám funguje podle všeho (a i logicky) jen při letu dopředu v rámci pozorovacích úhlů předních čidel, že? Takže např. když poletí před sledovaným objektem a bude "couvat", tak překážky nebere v potaz. Je to tak, že? Z.
gardenroute píše:Je to dané dosahem LB, podmínkami terénu a nastavením FCC nebo CE... Za výborných podmínek a s lepšími anténami se s ním dá doletět i dál (US nastavení FCC).
P4ka má dosah až 5 km (FCC), resp. cca 3.5 km v CE nastavení a za vhodných terénních podmínek v oblastech bez rušení v pásmu 2.4GHz...
pavel007111 píše:Děkuji za odpověď a jde změnit nastavení např. u Phantoma 3 z CE na FCC ?
@pepavich :pepavich píše:...Nelze, vysílač má v sobě GPS a na základě lokace se sám přepne....