Turnigy TGY-i6 AFHDS
Re: Turnigy TGY-i6 AFHDS - nové rádio
Ja s arduinem taky neuspel (zrejme je to cinskou verzi arduina a jinym usb cipem), vyresilo se to az s FTDI, s nim a prvni dobrou.
Nějak nerozumín termínu "diferenciované klapky", ale jestli myslíš diferenciaci křidélek, tak to řeším v menu - výchylky serv, mixy do toho netahám...
Éra: Speedo II. od LS model
Christen Eagle II od Va-Models
Rádio: Turnigy TGY-i6
Christen Eagle II od Va-Models
Rádio: Turnigy TGY-i6
Ahoj teď jsem našel toto téma a rád bych se zeptal:chtěl bych si koupit toto radio a k němu i 4 přijimače.mužou to být tyto?http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__66301__Turnigy_iA6_Receiver_6CH_2_4G_AFHDS_2A_Receiver_EU_Warehouse_.html
zatím mám modely dva (cessnu 480 od pelikána a Minimoa od Artechu)
do budoucna bych ještě chtěl čmeláka(asi ŠAD) a zlina 226(asi LM model) jde mi o to jestli na tyto modely stačí tyto přijimače.
Dále bych se zeptal:když budu kupovat na Hobbykingu mám si dát na něco pozor?Dá se platit Visa kartou?Možná to jsou hloupé otázky ale v hobbykingu jsem jestě nic nekupoval.Díky za odpovědi
David
zatím mám modely dva (cessnu 480 od pelikána a Minimoa od Artechu)
do budoucna bych ještě chtěl čmeláka(asi ŠAD) a zlina 226(asi LM model) jde mi o to jestli na tyto modely stačí tyto přijimače.
Dále bych se zeptal:když budu kupovat na Hobbykingu mám si dát na něco pozor?Dá se platit Visa kartou?Možná to jsou hloupé otázky ale v hobbykingu jsem jestě nic nekupoval.Díky za odpovědi
David
Tyto přijímače používám a vyhovují pro EPP/deproňáky, pokud nechceš telemetrii a stačí ti na LCD vysílače sledovat napětí přijímačové baterie/BEC.
Z EU skladu ti přijde za pár dní bez rizika zdržení na celnici a doplatků DPH. Já platím vždy Paypalem.
Z EU skladu ti přijde za pár dní bez rizika zdržení na celnici a doplatků DPH. Já platím vždy Paypalem.
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
Já paypal nemám a ani se mi ho nechce zakládat. Nevíš tedy jestli jde platit visa kartou-tím myslím klasické internetové platby (vím že mi jde třeba zaplatit hru z google play synovi na tablet).
No uvidím,ted nemají přijimače skladem, tak až je naskladněj tak to prostě zkusím.
Díky moc ahoj David
No uvidím,ted nemají přijimače skladem, tak až je naskladněj tak to prostě zkusím.
Díky moc ahoj David
- ufon13
- Kontaktovat uživatele:
pánové dotaz:
dá se někde dokoupit neutralizační páka pro tento vysílač samostatně? Používám veškerá rádia s neutralizací všech směrů na křižácích a už mě fakt nebaví pro každého zákazníka vybrušovat páku z laminátové desky......
Nikde jsem na tento díl nenarazil.....
dá se někde dokoupit neutralizační páka pro tento vysílač samostatně? Používám veškerá rádia s neutralizací všech směrů na křižácích a už mě fakt nebaví pro každého zákazníka vybrušovat páku z laminátové desky......
Nikde jsem na tento díl nenarazil.....
Myslíš tohle:

Kód: Vybrat vše
http://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz/eshop/9-1-VYSILACE-PRIJIMACE/76-2-Prislusenstvi/5/2040-Nahradni-Gimbal-set-pro-Fly-Sky-TH9X-Turnigy-9X
neviete ci tento gimball pasuje aj na turnigy/flysky i10 ?
FrSKY HORUS X12S,Beta 1400,Slick 55",Carbon Cub Z,Cessna 182,RC Factory Yak55,Durafly Tundra
- ufon13
- Kontaktovat uživatele:
Bandolik píše:Myslíš tohle:Kód: Vybrat vše
http://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz/eshop/9-1-VYSILACE-PRIJIMACE/76-2-Prislusenstvi/5/2040-Nahradni-Gimbal-set-pro-Fly-Sky-TH9X-Turnigy-9X
ne jen ten kousíček plastu délky zhruba 3,5cm a šířky 1cm co zajištuje středovou aretaci....2 chybějící kolíčky z 2mmhlazenky si už běžně z drátu ustřihnu.
kupovat celej křížák kuli součástce za 20halířů mi přijde celkem k ničemu.
- ufon13
- Kontaktovat uživatele:
jyrry píše:nakresli, vyfrezuju.
asi využiju nabídku jen to nenakreslím , ale při příští zakázce pošlu origo aby bylo podle čeho nakreslit -já to nakreslit neumím nevládnu PC kreslením.
aha už vím je to uvnitř takové to malé nic jednou stranou zasunuté a na druhém konci je pružinka tak to jsem nikde nepotkal. Koukal jsem dovnitř 
Ahoj, vlastním tohle rádio. má někdo zkušenosti s telemetrickým měřením výšky?
Nezahlídl sem nikde žádný čidlo, jen teplotu, napětí a otáčky.
Máte někdo něco vyzkoušenýho?
Předem děkuju. J.P.
Nezahlídl sem nikde žádný čidlo, jen teplotu, napětí a otáčky.
Máte někdo něco vyzkoušenýho?
Předem děkuju. J.P.
Čidlo na měření stále není ani vario.
Je to škoda, protože mi schází stejně jako stopky.
Je to škoda, protože mi schází stejně jako stopky.
Q X7S,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109,Aladin
www.lmkchotebor.cz
www.lmkchotebor.cz
Škoda. myslím že bych ho užil. Snad se něco objeví časem.
A nedá se použít něco kompatibilního od jiného výrobce?
A nedá se použít něco kompatibilního od jiného výrobce?