Mini Titan E360 FBL ARF
-
silvestr10
Re: Mini Titan E360 FBL ARF
Ahoj, máte někdo zkušenosti s tímto modelem? Můžete někdo porovnat třeba s t-rex 450l dominátor?
A ještě bych se chtěl zeptat, patří do toho 4s baterka, můžete nějakou doporučit?
A ještě bych se chtěl zeptat, patří do toho 4s baterka, můžete nějakou doporučit?
ND na Mini Titana 360 FBL
Zdravím,nemáte kolegové někdo radu,kde nakoupit náhradní díly na Mini Titana 360 FBL? Dík k.(Z hlediska ND jsem koupí tohoto modelu udělal největší blbost, jakou jsem,kdy v poslední době udělal.)
ahoj . . pelikan rc market jino . donedavna prochy model ale už jsem u něj nic nenašel .
pro: MIFANY-Díky za tip,tak jsem je prošel,někde mají něco málo,jinde zase nicmoc a když bych ty díly objednal,tak by mě vyšlo poštovné pomalu dráž než cena ND.K
jj pelikan to tak trochu zabil, jinak ja jsem chodil pro drobnosti k Houskovi do Karlina, listy kupuju Align takze kde se najdou nejlevnejc
DX6i, MiniTitan E360, MiniTitan E325, FreeSpirit přestavěnej na Spektrum
Jo,a díval jsem se na evropskej Tundr Tigr, a tam je stejně hnědo jako tady.k
kanal píše:Jo,a díval jsem se na evropskej Tundr Tigr, a tam je stejně hnědo jako tady.k
Nedostatek dílů se projevuje už přes rok. A po té, co TT vydal prohlášení, že bude dál vyrábět už jen tři vrtulníky, mezi kterými sice MT 360 je, to bude ještě horší. Já mám MT 325 a díly asi na 2 pády, ale už se pomalu poohlížím po jiné značce.
http://www.thundertiger.com/news-detail ... 28&lang=en
MiniTitan325 Vortex-Spartan, Protos430 Spirit, Phoenix-RC, DX6i
No,jo,ale co s tím?;pominu-li finanční stránku modelu i ND,dostupnosti, atd; tak to už nenasere,ale příjde líto.Ke které značce směřuješ?
kanal píše:No,jo,ale co s tím?;pominu-li finanční stránku modelu i ND,dostupnosti, atd; tak to už nenasere,ale příjde líto.Ke které značce směřuješ?
Lítám Protos500 tak asi MiniProtos - líbí se mi hodně levných plastových dílů i na hlavních částech podobně jako u MT 325 (např gripy za cca 150, atd.).
I když to moje poohlížení je zatím takové hodně teoretické, teď lítám s MT 3/4 roku bez pádu a to jsem lítal docela dost i v zimě, takže může klidně vydržet několik let. Snad jsem to nezakřikl
MiniTitan325 Vortex-Spartan, Protos430 Spirit, Phoenix-RC, DX6i