FrSky X12S Horus

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zamčeno
Zpráva
Autor
PavelKK

Re: FrSky X12D Horus

#301 Příspěvek od PavelKK »

Já si počkám na HORUS PLUS ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Loop,Calmato,Cherokee,MultiplexGemini,RadianPro,Alpina3001,Bora,Hyperion
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#302 Příspěvek od jyrry »

Jestli se to jako palcovka bude drzet stejne .... divne .... jako predloha dyzajnu ....
... a jako ze myslim ze jo... kdyz to tak pekne okopli...
... tak na to cekat urcite nebudu...
:roll:
jyrry.webnode.cz
janva9

#303 Příspěvek od janva9 »

jyrry píše:Jestli se to jako palcovka bude drzet stejne .... divne .... jako predloha dyzajnu ....
... a jako ze myslim ze jo... kdyz to tak pekne okopli...
... tak na to cekat urcite nebudu...
:roll:
Tohle jsi viděl? https://www.youtube.com/watch?v=9E3l2AIMcgw
Navíc ta cena? To si přidám pár stovek a měl bych DS-14.

(Vydrž, začínají prosakovat zprávy o novém Gr.)
Ground Penetration Tester
Mr.carbon

#304 Příspěvek od Mr.carbon »

janva9 píše:Tohle jsi viděl? https://www.youtube.com/watch?v=9E3l2AIMcgw
Navíc ta cena? To si přidám pár stovek a měl bych DS-14.

(Vydrž, začínají prosakovat zprávy o novém Gr.)

Uvažuji o koupi Horuse a hledám informace pro a proti. Můžeš mi osvětlit proč by stálo zato přidat pár stovek na SD-14? A ty už máš informace kolik bude stát Horus? Cena by určitě zajimala více lidí tu na fóru.
Snek
Kontaktovat uživatele:

#305 Příspěvek od Snek »

Mr.carbon píše:Uvažuji o koupi Horuse a hledám informace pro a proti. Můžeš mi osvětlit proč by stálo zato přidat pár stovek na SD-14? A ty už máš informace kolik bude stát Horus? Cena by určitě zajimala více lidí tu na fóru.

Předpokládáná cena zde na fóru již byla prodejcem naznačena a DS-14 vychází +- stejně nebo možná v základu i levněji :)
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#306 Příspěvek od RCStudio »

Koukam DS14 je tak za 19 tis, to je reálná cena?
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
Mr.carbon

#307 Příspěvek od Mr.carbon »

Snek píše:
Předpokládáná cena zde na fóru již byla prodejcem naznačena a DS-14 vychází +- stejně nebo možná v základu i levněji :)

Otázku jsem směřoval na janva9. A taky jsem si nevšiml, že by prodejce někde udával cenu Horuse.
Bořík

#308 Příspěvek od Bořík »

FrSky, Graupner, Jeti, Futaba .... vždyť je to přece úplně jedno, co je to za značku. Důležité je to, jestli s tou danou soupravou je zákazník spokojený a jestli je vnitřně přesvědčený, že za dané peníze udělal dobrou koupi a je s celým systémem spokojený. Někdo prostě preferuje cenu, někdo značku, někdo servis a někdo třeba design. Já se kdysi zamiloval do Royal Evo a nedám na ni dopustit - i když třeba servis byl značně nedokonalý a kvůli malé blbůstce se celá vysílačka posílala do Německa a já čekal 6 týdnů na opravu. Teď jsem volil naopak FrSky, protože mě dostala podpora ze strany Honzy Urbánka a Richarda Mrázka - takovou podporu jsem dosud neviděl u žádné sebeznámější značky a ta názorná videa jsem sledoval jak malý kluk večerníčky. To, že se zpozdila jedna malá součástka, není chybou zástupce - několikrát to urgoval a prostě Čiňani to nepovažovali za důležité. Kdyby to byl fatální problém, který by znemožňoval použití vysílačky, jsem přesvědčený, že bych dostal vyměněnou celou mechaniku kniplu i za cenu rozebrané celé soupravy. Když jsem kdysi potřeboval opravit také malou prkotinu na Graupnerovi MC-756, nikdo se se mnou nebavil a tak nastoupil kousek duralu a jehlový pilníček a vrtačka.
Výrobky z Číny také kupuji ( pokud to jde ), ale zásadně jen takové, u kterých nepředpokládám žádnou reklamaci - prostě když se to pokazí, jde to do kontejneru.
Docela mně stačila zkušenost z proclením nabíječky, když jsem na ni čekal několik měsíců a vesele si dopisoval s celníkama ... už nikdy více. Za ty nervy to byla pořádně drahá nabíječka.
Takže si myslím, že je docela zbytečné se zde špičkovat kdo dál a výš a spíš se zaměřit na pomoc při problémech, které se nevyhnou žádné značce.
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#309 Příspěvek od RCStudio »

Potkejte se s Horusem
V sobotu 13.8.2016 cestuji na IV. Vysočanský Vzdušný Mazec
http://www.rc-rebels.cz/gallery/vysocansky-vzdusny-mazec-2016/iv-vysocansky-vzdusny-mazec/

Samozrejme beru Horuse, ktery se zatim naucil mluvit cesky :)
Jan Janekx Urbanek
janva9

#310 Příspěvek od janva9 »

Mr.carbon píše:Otázku jsem směřoval na janva9. A taky jsem si nevšiml, že by prodejce někde udával cenu Horuse.
On ti ale Snek odpověděl naprosto přesně. Ta cena tady napsaná byla.
janva9

#311 Příspěvek od janva9 »

Jak už jsem tady před časem napsal, tak se mi Horus líbí. Líbí se mi proto, že je podobný JETI DS-xx, který se mi líbí moc. Líbí se mi i pultový WEATRONIC. Prostě Lubomír Joshua Mojzes dizajn umí.

O Horusu, jsem uvažoval jako o druhém rádiu s modulem HoTT, pokud by šel použít. O používání systému FrSky jsem neuvažoval ani náhodou.

Horus se prodávat bude ale cenou už zasahuje do jiného segmentu zákazníků. Tam už je mnohem víc lidí, kteří raději věnují čas létání, než programování.
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#312 Příspěvek od RCStudio »

FrSky-OS je prave udelany tak aby programování bylo velmi jednoduche s prednastavenymi sablonami a snadno pochopitelnými mixy. Krom toho tam stale existuje moznost naprosto volneho modelu jako v OpenTX.
Jan Janekx Urbanek
janva9

#313 Příspěvek od janva9 »

RCStudio píše:FrSky-OS je prave udelany tak aby programování bylo velmi jednoduche s prednastavenymi sablonami a snadno pochopitelnými mixy. Krom toho tam stale existuje moznost naprosto volneho modelu jako v OpenTX.

Tak že, když někdo přiveze na letiště větroně se osmi servy v křídlech, vyklápěcí pohon, zatahovák a vypínací háček a k tomu panenského Horuse jen s nabitou baterkou, tak mu ho během hodiny-hodiny a půl naprogramuju? Jen s pomocí manuálu?
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#314 Příspěvek od RCStudio »

Rekl bych i bez manualu, mame specifické mixy pro bezne situace a kazdy model vzor ma i moznost volných mixu. Krom toho mame i naprosto nespecificky vzor ktery dovoli vse nastavit manualne.
Jan Janekx Urbanek
janva9

#315 Příspěvek od janva9 »

:) Rád se nechám překvapit.
Zamčeno

Zpět na „Vysílače“